Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη με τον αδερφό του Τότσικα

 

Η γνωριμία και ο έρωτας με τον Θανάση Τότσικα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Οικογένεια Τότσικα σε πλήρη απαρτία με την «Αργυρώ» του «Σασμού»

Στον «Σασμό» έχει βάσανα, για να μην πούμε δράματα προσωπικά και οικογενειακά ως «Αργυρώ». Ως Χριστίνα όμως, έχει καταφέρει να βρει την ισορροπία στην προσωπική της ζωή και η ευτυχία της φαίνεται από το χαμόγελό της. Τώρα έχουμε και τα φωτογραφικά πειστήρια, μέσω τρίτων, που το αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά. 

 

 

 

Ο έρωτας που ξεκίνησε από τις «Άγριες Μέλισσες»...

Ο Αποστόλης Τότσικας δημοσίευσε το απόγευμα της Κυριακής μία φωτογραφία με μία πολύ τρυφερή λεζάντα αφού αναφέρει πως σε αυτή την φωτογραφία βρίσκονται όλοι οι άνθρωποι που αγαπά. Φυσικά δίπλα του έχει την σύζυγό του Ρούλα Ρέβη με τα 7χρονα δίδυμα παιδιά τους, την Ειρήνη και τον Άγγελο. Όμως οικογένεια και πια θεωρείται και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη καθώς έχει σχέση εδώ και δύο περίπου χρόνια με τον αδελφό του Θανάση, ο οποίος και απεικονίζεται στην άκρη της φωτογραφίας. 

 

 

Στην άλλη πλευρά της φωτογραφίας διακρίνονται και η μητέρα του Αποστόλη και του Θανάση, αλλά και η μητέρα της Ρούλας Ρέβη μαζί με φιλικά τους πρόσωπα. Δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια Τότσικα δείχνει πως η Χριστίνα είναι πια μέλος της οικογένειάς τους. Το περασμένο καλοκαίρι η ηθοποιός έκανε διακοπές μαζί τους και μάλιστα είχε δημοσιεύσει και η ίδια κάποιες φωτογραφίες από τα παιχνίδια της με την κόρη του Αποστόλη Ειρήνη, ενώ η Ρούλα είχε αναλάβει και ως ειδήμων στην φωτογραφία αφού είναι το επάγγελμα της, να τραβήξει και κάποιες πιο καλλιτεχνικές της φωτογραφίες. 

 

 

 

 

Η γνωριμία με τον Θανάση Τότσικα έγινε την εποχή που η Χριστίνα συμμετείχε στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ έγιναν ζευγάρι όταν εκείνη είχε ρόλο στη σειρά «Σιωπηλός δρόμος» στο Mega, όπου εκείνος ήταν στο σκηνοθετικό team. «Είμαστε μαζί για περισσότερο από έναν χρόνο και περνάμε καλά. Με τον Θανάση έχουμε πολλά κοινά στοιχεία. Έχουμε πάθος και οι δύο για το σινεμά, κοινό τρόπο σκέψης και κοινά αυτονόητα» είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες σε συνένετευξη της η ηθοποιός, ενώ σε αποκλειστική συνέντευξη που είχε δώσει και στο Queen.gr είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο γάμο της κολλητής της φίλης Δανάης Μιχαλάκη πέρισυ τον Αύγουστο στην Σύρο: «Δεν κρυφτήκαμε ποτέ με τον Θανάση. Πάντα κυκλοφορούσαμε δημόσια, απλά στα μέρη που πηγαίναμε δεν είχε τύχει να μας βρει κάποιος παπαράτσι. Το καλοκαίρι έτυχε απλά να μας δουν.Όταν είδα την Δανάη Μιχαλάκη ντυμένη νύφη έβαλα τα κλάματα! Είναι πολύ αγαπημένη μου φίλη και συγκινήθηκα πάρα πολύ. Ήταν η πρώτη φορά που παντρευόταν μια τόσο στενή μου φίλη. Συνηδειτοποίησα από τη άλλη, ότι έφτασα πια στην ηλικία που παντρεύονται οι φίλοι μου!». 

Βέβαια εκείνη θα παντρευτεί, αλλά προς το παρόν μόνο στην σειρά «Σασμός», τον αγαπημένο της «Σταύρο». Με τον Θανάση δεν βιάζονται ακόμη να παντρευτούν.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»