Φωνές, καβγάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο #SurvivorGR

 

 

Έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια Άρης -Τάλα  - Απόστολος και Βρισηίδα κοροϊδεύουν ο ένας τον άλλο - το «φαινόμενο Εμμανουήλ» το «φαινόμενο Καραγκούνιας» και ο καβγάς άνευ προηγουμένου στο #SurvivorGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά την ήττα της Kόκκινης ομάδας για το έπαθλο φαγητού η Ασημίνα Χατζηανδρέου αφήνει αιχμές κάνοντας λόγο για κινήσεις στρατηγικής.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Πιστεύω ότι για κάποιους δεν ήταν και τόσο μεγάλο θέμα το ότι δεν φάγαμε, δεν μπορώ όμως να καταλάβω τον λόγο. Εδώ πέρα, όπως έχουμε ξαναπεί, κυνηγάμε την επιβίωση, κυνηγάμε να φάμε τα έπαθλα, κυνηγάμε να φάμε ακόμα και το έπαθλο από τα Παιχνίδια της Καραϊβικής το οποίο και πάλι δεν φάγαμε», είπε αρχικά για να καταλήξει:

«Εάν είχαμε φάει αυτά τα έπαθλα, νομίζω ότι θα είχα ξυπνήσει με άλλη ψυχολογία για να πάω στην ασυλία σήμερα. Αν μία στις εκατό χαθεί η σημερινή ασυλία, θα κυνηγήσω την ατομική ασυλία και θα είναι η μόνη φορά που θα το κάνω γιατί κατάλαβα από την προηγούμενη ψηφοφορία ότι υπάρχει πολλή στρατηγική. Πρέπει να φυλάξω και εγώ το τομάρι μου», τόνισε.

 

 

Μετά τους καβγάδες του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με τον Τάκη Καραγκούνια, στο κάδρο μπήκε και ο Μαρτίκας.

Λίγο πριν ξεκινήσει το δύσκολο αυτό αγώνισμα το οποίο έγινε νύχτα και υπό βροχή Κωνσταντίνος και Μαρτίκας αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, με τον πρώτο να «πετσοκόβει» τον δεύτερο μέσα από μια μόνο ατάκα!

Η κόντρα ανάμεσά τους ξέσπασε όταν ο Μαρτίκας με πλάγιο τρόπο προσπάθησε να πει στον Εμμανουήλ πως αν χάσουν θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Φυσικά μετά από αυτή την κουβέντα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ επιτέθηκε στον Μαρτίκα και φανερά εκνευρισμένος του είπε:

«Σε σχέση με το πως ξεκίνησες εσύ, είμαι πολύ καλύτερος. Αν ερχόμασταν μαζί και είχα όλο αυτό τον καιρό που είχες εσύ θα είχα δείξει πολλά περισσότερο από ότι εσύ. Είμαι πολύ καλύτερος αγωνιστικά».

 

 

Αγώνισμα για γερά νεύρα παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής (03-04).

Καθώς ήταν βέβαια το πρώτο για την ασυλία τόσο οι παίκτες της Kόκκινης ομάδας όσο και της Mπλε, κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

Μιλάμε για ένα απίστευτα δύσκολο αγώνισμα όχι τόσο για το πρακτικό κομμάτι όσο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε. Και νύχτα και υπό βροχή, η οποία όπως χαρακτηριστικά είπε ο Γιώργος Λιανός «η βροχή μαστίγωνε» τους παίκτες καθώς καταρρακτώδης.

 

 
 
 

Οι παίκτες ούτε μια στιγμή δεν τον έβαλαν κάτω αφού επρόκειτο για αγώνισμα ασυλίας. Ο μόνος παίκτης, -εκτός από τον Άρη Σοιλέδη, ο οποίος ήταν εκτός λόγω τραυματισμού-, που δυσκολεύτηκε πολύ ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

«Παιδιά έχω πυρετό και ζαλίζομαι πάρα πολύ. Με πιάνει πυρετός, έχω δέκατα. Είμαι πάρα πολύ άσχημα, δεν μπορώ να κάτσω άλλο εδώ πέρα. Βάλτε τα δυνατά σας και θα σας στηρίζω εγώ από εκεί», είπε κάποια στιγμή.

Την ασυλία πήρε η Κόκκινη ομάδα με τους Μπλε να οδηγούνται στο συμβούλιο για την πρώτη ψηφοφορία αποχώρησης.

 
 
 

 

 

Αγώνισμα ατομικής ασυλίας 

 

 

Βαριές ατάκες ανάμεσα σε Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και Τάκη Καραγκούνια ενώ «εμβόλιμα» πεταγόταν και ο Μαρτίκας.

Είναι φανερό πως ο νέος παίκτης με τη συμπεριφορά του έχει μπει στο στόχαστρο αφού δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε να «αρπάζεται» εντόνως με τους συμπαίκτες του.

Η κατάσταση δείχνει πλέον να ξεφεύγει για τον Τάκη Καραγκούνια και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που δεν έχουν πλέον κανένα σημείο επικοινωνίας μεταξύ τους.

Aφορμή για το σημερινό ξέσπασμα του Τάκη στάθηκε η συμπεριφορά του Κωνσταντίνου, ο οποίος μια έμπαινε και στο παιχνίδι μια έβγαινε καθώς όπως υποστήριξε είχε ανεβάσει πυρετό λόγω της βροχής.

Αυτό έκανε έξαλλο τον Τάκη, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του ενώ πολλοί ήταν οι συμπαίκτες του που συμφώνησαν. Εκείνος πέρασε στην αντεπίθεση φέρνοντας στο προσκήνιο αποκάλυψες.

 

 

Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια Σοϊλέδης – Ταλάντσεβ.

Οι δυο παίκτες μετά το αγώνισμα άρχισαν να καβγαδίζουν δίχως οι συμπαίκτες τους να πάρουν χαμπάρι τι έχει συμβεί και φωνάζουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άρης ζήτησε από τον Γιώργο να σέβεται τόσο τον ίδιο όσο και τους συμπαίκτες τους και ιδιαίτερα τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος στην καλύβα.

Στο άκουσμα αυτών ο Τάλα θύμωσε και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. «Θα πρέπει να μάθεις να σέβεσαι. Όταν σου λέω κάτι θα με ακούς. Ο Τάκης είναι 49 ετών. Άμα με γράψει θα τσακωθούμε το κατάλαβες; Δεν είσαι καλά. Για ηρέμησε», είπε ο Άρης Σοϊλέδης.

«Εσύ να σέβεσαι φίλε. Ρε φίλες λες όλη την ώρα βλακείες. Δεν θέλω να ακούω τι λες, να έρθει να μου το πει μπροστά μου. Δεν με ενδιαφέρει τι λες, εγώ θα σε γράψω» απάντησε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

«Παγωμένοι» παρακολουθούσαν το σκηνικό οι συμπαίκτες τους με τον Τάκη να έχει μπει στη μέση προκειμένου να τους ηρεμήσει. Οι δυο τους λίγο αργότερα αγκαλιάστηκαν και είπαν πως είναι ένα πρωταπριλιάτικο αστείο.

 

 

Καθόλου καλά δεν ξεκίνησε το πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας!

Μια δύσκολη μέρα είχαν Mπλε και Kόκκινοι παίκτες καθώς οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αγωνίστηκαν ήταν πολύ άσχημες, γεγονός που δημιούργησε πολλές προστριβές.

Και νύχτα και υπό βροχή, η οποία όπως χαρακτηριστικά είπε ο Γιώργος Λιανός «η βροχή μαστίγωνε» τους παίκτες καθώς καταρρακτώδης. Οι παίκτες ούτε μια στιγμή δεν τον έβαλαν κάτω αφού επρόκειτο για αγώνισμα ασυλίας.

Μια ένταση που μεταφέρθηκε και στο συμβούλιο πριν την ψηφοφορία.

 

 

 

Παράλληλα παρακολουθήσαμε κι έναν καβγά ανάμεσα στη Βρισηίδα και τον Απόστολο Ρουβά με αφορμή τη συμπεριφορά και των δυο στον αγωνιστικό χώρο.

 

 

Τέλος, οι παίκτες πέρασαν στην ψηφοφορία και πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχτηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου