Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Είναι δυστύχημα που έκλεισαν οι πόρτες… Η λογική έπεσε από τα σύννεφα»

  04/04/2022 12:11
«Είναι δυστύχημα που έκλεισαν οι πόρτες… Η λογική έπεσε από τα σύννεφα»

«Είναι δυστύχημα που έκλεισαν οι πόρτες… Η λογική έπεσε από τα σύννεφα»

  04/04/2022 12:11

Δημητρακόπουλος για Αναστασοπούλου, Παπαχαραλάμπους και Δροσάκη: «Ο Φιλιππίδης θα ήθελε να τους απαντήσει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες ενώ η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί στις 14 Απριλίου. 

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» και αναφέρθηκε και στις καταγγελίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη που έχουν κάνει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Λένα Δροσάκη και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Δεν έχουν καμία σχέση οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει σήμερα με τις καταγγελίες που είχαν κάνει κάποιες άλλες κυρίες, η κ. Παπαχαραλάμπους, η κ. Δροσάκη και η κ. Αναστασοπούλου. 

Οι τρεις γυναίκες, οι γνωστές ηθοποιοί δεν αναφέρουν βιασμό, άλλο είναι μια συμπεριφορά που προσβάλλει τη γενετήσια αξιοπρέπεια και άλλο ο βιασμός. Εάν θεωρηθεί ότι είναι αληθινά αυτά τα περιστατικά που καταγγέλλουν είναι το πλημμέλημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Είναι αδίκημα και δυστυχώς έχει παραγραφεί. Λειτουργεί εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη. Εκείνος θα ήθελε να βρεθεί απέναντι από αυτές τις τρεις κυρίες και να απαντήσει. Να ακουστεί και ο δικός του λόγος. Το δυστύχημα για τον Πέτρο Φιλιππίδη είναι ότι τώρα που ξεκινάει η αποδεικτική διαδικασία, έκλεισαν οι πόρτες… Η λογική έπεσε από τα σύννεφα» τόνισε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας