Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Δεν υπάρχει περίπτωση να δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε από την προσωπική μου ζωή»

  04/04/2022 12:04
«Δεν υπάρχει περίπτωση να δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε από την προσωπική μου ζωή»

«Δεν υπάρχει περίπτωση να δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε από την προσωπική μου ζωή»

  04/04/2022 12:04

Γιάννης Μπέζος: «Η τύχη ακολουθεί συνήθως αυτούς που εργάζονται. Η έλλειψη τύχης είναι άλλοθι για τους τεμπέληδες και τους ατάλαντους»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Δεν φοβάμαι τον θάνατο, με απασχολεί πιο πολύ η ζωή. Αν με ρωτούσατε τι με φοβίζει και με απασχολεί», είπε ο ηθοποιός

O Γιάννης Μπέζος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» με αφορμή την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί με επιτυχία. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη γελοιότητα κατά τον ίδιο, τον φόβο του θανάτου ενώ αποκάλυψε και την πλέον δύσκολη στιγμή που είχε με δημοσιογράφο.

Μιλώντας για τη γελοιότητα είπε: «Γελοιότητα θεωρώ το να δουλευόμαστε μεταξύ μας. Πράγμα το οποίο συνηθίζουμε πολύ στη χώρα μας. Δεν νομίζω ότι αξίζει και τον κόπο να το κάνεις. Άσε που το ψέμα έχει ένα μειονέκτημα καθώς θέλει κόπο. Ενώ η αλήθεια είναι εκεί και είναι προτιμότερο να λες την αλήθεια σου αυτή που είναι παρά να κάνει κάτι άλλο». 

«Δεν φοβάμαι ποτέ πως θα παρεξηγηθώ και πάντα λειτουργούσα έτσι, από νέος. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας αυτό, δεν είναι θέμα που το μαθαίνεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε από την προσωπική μου ζωή, ούτε μία στο εκατομμύριο καθώς αυτό έχει να κάνει με το πόσο εσύ σέβεσαι τον εαυτό σου».

«Δεν φοβάμαι τον θάνατο, με απασχολεί πιο πολύ η ζωή. Αν με ρωτούσατε τι με φοβίζει και με απασχολεί, είναι η αδυναμία η πνευματική ή η σωματική ανεπάρκεια που αυτό είναι ζοφερό», είπε ο Γιάννης Μπέζος για να ολοκληρώσει: «Έχω διώξει δημοσιογράφο. Έχω κλείσει κασετόφωνο σε άνθρωπο και μάλιστα μεγάλης ηλικίας και πολύ επιφανή που δεν ζει πια αλλά δεν θα τον ονομάσω τώρα για να μην γίνει κουτσομπολιό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας