Εικόνες από το σημείο που έχασε τη ζωή του ο Πάνος Νάτσης-Τι ερευνούν οι Αρχές

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση που διενεργεί η Τροχαία για το δυστύχημα στο Μεταξουργείο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο ηθοποιός, Πάνος Νάτσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Λίγο μετά τις 6 το πρωί, ο αδικοχαμένος ηθοποιός επέστρεφε με τη μηχανή του από ένα φιλικό σπίτι όταν συγκρούστηκε με φορτηγό που μετέφερε μπάζα, στη συμβολή των οδών Κεραμεικού και Δεληγιώργη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δυο εμπλεκόμενους στο τροχαίο δυστύχημα φέρεται να παραβίασε το σήμα Stop που υπάρχει επί της οδού Κεραμεικού. Άγνωστο, ωστόσο, παραμένει μέχρι στιγμής ποιος οδηγός προκάλεσε τη μοιραία σύγκρουση. 

 

 Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο Πάνος Νάτσης φορούσε το κράνος του. Κάτι που όμως δεν ήταν ικανό να σώσει τη ζωή του καθώς ο άτυχος ηθοποιός πετάχτηκε σε μεγάλη απόσταση και χτύπησε στο κράσπεδο. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου, η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη. Ο 31χρονος είχε ήδη αρχίσει να χάνει πολύ αίμα από τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης. 

 Αφήνουν λουλούδια στο σημείο του δυστυχήματος

Την ίδια ώρα, φίλοι του γνωστού ηθοποιού σπεύδουν από το πρωί στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο 31χρονος προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι και να χαιρετήσουν τον δικό τους Πάνο. 

Τις επόμενες ώρες θα εξακριβωθεί αν ο Πάνος Νάτσης ή ο οδηγός του φορτηγού παραβίασε την πινακίδα προτεραιότητας αλλά και η ταχύτητα με την οποία κινούνταν τα δύο οχήματα μόλις συγκρούστηκαν. 

Ποιος ήταν ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης

Ο Πάνος Νάτσης πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη, ενώ θα πρωταγωνιστούσε και στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες».

Η τελευταία του τηλεοπτική συμμετοχή ήταν στη σειρά "Γυναίκα χωρίς όνομα". Ο Πάνος Νάτσης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1991 (ηλικία 31 χρονών) στην Αθήνα.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012.  

Έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» την περίοδο 2013-2014, «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» την περίοδο 2015-2016, «Ο ήχος του όπλου» τη σεζόν 2016-2017 και άλλες.

Τη σεζόν 2016-2017 ήταν μέρος του καστ της κωμικής σειράς «Αστέρας Ραχούλας» στον Alpha όπου υποδυόταν τον Κωνσταντή.   

 Το 2018 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» στον ANT1 στο ρόλο του Κωστή Αναγνώστου. Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» το 2015. Ακολούθησε η ταινία «3000» την επόμενη χρονιά. Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Rlay: The Movie». 

 

 Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις The Curing Room (2017), ΤΟ ΕΠΟΣ... ΤΗΣ ΜΑΛΑΜΩΣ (2018), Όποιος θέλει να χωρίσει...να σηκώσει το χέρι του! (2019), Manji (2016).

Συντετριμμένοι Καπουτζίδης και Μπαλανίκα

Ο τραγικός θάνατος του ηθοποιού προκάλεσε σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο, με ανθρώπους που έχουν συνεργαστεί μαζί του να εμφανίζονται συγκλονισμένοι.

Η ηθοποιός Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε συντετριμμένη στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής, αναφερόμενη στο τραγικό δυστύχημα.

Συγκεκριμένα, η Κατιάνα Μπαλανίκα, που είχε παίξει μαζί με τον αδικοχαμένο ηθοποιό στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», ξέσπασε σε δάκρυα, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως ο Πάνος Νάτσης έφυγε από τη ζωή.

Διασκέδαζε με φίλους του λίγες ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο ο Πάνος Νάτσης

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη χωρίς καν να το ξέρει, κατέγραψε κάποιες στιγμές από τις τελευταίες ώρες του ηθοποιού, αγνοώντας ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα συναντούσε τον αγαπημένο της φίλο.

Φεύγοντας από την παράσταση του θεάτρου Ήβη «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» , όπου και πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός, εκείνος, ο Γιώργος Σαββίδης, η Ανθή Σαββάκη, ο Αποστόλης Ψαρρός, ο Γιάννης Κουκουράκης, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Μαριλού Κατσαφάδου και ο Στράτος Διακάκης κατευθύνθηκαν όλοι μαζί στο σπίτι της ηθοποιού, όπου γιόρτασαν όλοι μαζί.

Σε ένα από τα βίντεο που ανάρτησε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη από το πάρτι των γενεθλίων της, ο 31χρονος ηθοποιός που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο ακούγεται να δίνει σκηνοθετικές οδηγίες στους συναδέλφους του, ίσως για τελευταία φορά.

Στη λεζάντα της ανάρτησης με τα στιγμιότυπα που δείχνουν την παρέα της, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη ευχαριστεί τον Πάνο Νάτση, καθώς ήταν εκείνος που οργάνωσε τη «μάζωξη» : «Έγινε κι αυτό! Είμαι ευγνώμων.. Μακάρι να καταφέρνω κάθε φορά να βλέπω τα πράγματα απο την θετική τους πλευρά όπως χθες! Δεν είναι η ζωή μας νούμερα και ηλικίες, είναι μνήμες και εμπειρίες. Δεν είναι ούτε έχθρες και διαχωρισμοί, είναι αποδοχή και αγάπη!• Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές, σε ευχαριστώ μαμάκα @mariaxenopoulou για την υπέροχη τούρτα, σε ευχαριστώ @ayellowbanana για όλη τη δουλειά που έκανες, σε ευχαριστώ @panos_natsis που οργανώνεις, σας ευχαριστώ @giorgossavvv @anthi_savvaki @apostolispsarros @yiannis_koukourakis @mariloukatsafadou @ykapoutzidis που περάσαμε μαζί αυτό το σολέο σάμψυχο βράδυ..».

  

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Φρουρός των Brangelina «καρφώνει» την Jolie: «Έλεγε στα παιδιά να αποφεύγουν τον πατέρα τους»
Η Adriana Sklenarikova καταγγέλλει σεξουαλική επίθεση από διάσημο Γάλλο σκηνοθέτη
Ο Αλέξης Κούγιας απαντά στην ΕΣΗΕΑ για τον Λιάγκα: «Οι απόψεις μου έχουν πολύ μεγάλο κοινωνικό αντίκτυπο»
Σε νέα στιγμιότυπα του Άρη Σοϊλέδη με την νέα του σύντροφο – Το ταξίδι στη Μύκονο & η αποκάλυψη
Καλομοίρα: «Στην εγκυμοσύνη ένιωθα άσχημα με τον εαυτό μου, χάλια, ιδρωμένη, ελέφαντας, ήμουν σε κατάθλιψη»
O Νίκος Γαλανός για τον αρραβώνα του με τη Κάτια Δανδουλάκη: «Αν δεν μίλαγε η ίδια, δεν θα το έλεγα ποτέ»
H Hillary Duff έγινε μητέρα για τέταρτη φορά – Οι φωτογραφίες από τον τοκετό σε νερό
Έγκυος η Hailey Baldwin! Πατέρας για πρώτη φορά ο Justin Bieber
Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη Άννα Παναγιωτοπούλου
Η Ντάνη Γιαννακοπούλου έγινε για πρώτη φορά μαμά - Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι