Η συγγνώμη της Μυριέλλας – Δίνει οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Κατσαούνη

 

«Θέατρο θυματοποίησης» από τον Κατσαούνη βλέπουν οι Μπλε στο #SurvivorGR - Απασφάλισε η Ευρυδίκη! «Η Μυριέλλα είναι πρόβλημα, λέει ψέματα και κάνει κωλοτούμπες» -  Άκουσον άκουσον - Ο Μαρτίκας τάισε την Ασημίνα στο στόμα! - Λύγισε ο Κατσαούνης αφού πρώτα τους αποκάλεσε «ρουφιάνους» και «ζώα» - Τα απίστευτα «γαλλικά» της Ασημίνας - Μυριέλλα: «Ζητάω συγγνώμη στην ομάδα μου - Έχω κουράσει» - Ναυσικά σε Κατσαούνη: «Η Μυριέλλα σε γούσταρε - Αν είσαι άντρας πες την αλήθεια» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στο επεισόδιο (30-1) είδαμε την Μυριέλλα Κουρεντή να δηλώνει ανοιχτά την ενόχλησή της για τις επιθέσεις που δέχεται, λέγοντας ότι της θύμισαν την εποχή που εκεί βρισκόταν ο Βαλάντης.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Παρακολουθήσαμε την Μυριέλλα Κουρεντή να μιλάει ανοιχτά για όλην αυτήν την επίθεση που δέχτηκε από την Αθηνά και την Ευρυδίκη, κάτι που, όπως είπε χαρακτηριστικά, της θύμισε τις ημέρες που βρισκόταν στην ομάδα τους ο Βαλάντης, ο οποίος είχε έναν απόλυτα εκρηκτικό χαρακτήρα και συνεχώς προκαλούσε τις εντάσεις.

Μάλιστα, η Μυριέλλα σημείωσε πως ο ίδιος ο Βαλάντης της είχε πει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τη φιλική σχέση που είχε με τον Γιώργο το είχαν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Αθηνά Ευμορφιάδη, κάτι που επιβεβαιώνεται, κατά την άποψή της, με την συμπεριφορά τους, αφού της κάνουν συνεχώς επιθέσεις. Η ηθοποιός και μια από τις δυνατές παίκτριες των Διασήμων, μίλησε και για το σκηνικό με την Ευρυδίκη, η οποία της είπε ότι δεν θέλει καθόλου να της μιλάει, μιας και δεν υπάρχει λόγος να έχουν οποιαδήποτε σχέση. Πάνω σε αυτό, η Μυριέλλα είπε ότι δεν την ενδιαφέρει καθόλου το αν θα ξαναμιλήσει μαζί της.

 

 

Με δάκρυα στα μάτια ο Κατσαούνης ζητά την στήριξη του τηλεκριτικού κοινού καθώς είναι σίγουρος πως θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Τους συμφέρει να μην μου μιλάνε γιατί θέλουν να με βγάλουν από το παιχνίδι. Παραποίησε η Μυριέλλα τα λόγια μου, ο Σαββάς της είπε αυτά που της είπε κι εκείνη βρήκε αφορμή. Βρήκαν ένα παιδί που δε μιλάει, δε λαλάει… είναι όλοι ρουφιάνοι εδώ μέσα.

Καλύτερα είναι από τη μια να κάθομαι μόνος μου παρά να έχω τέτοιου είδους φιλίες. Τα ζώα του βλάχου στη Θεσσαλία έχουν πιο πολύ μυαλό από τα ζώα της μπλε ομάδας στον Άγιο Δομίνικο», είπε αρχικά και αργότερα με δάκρυα στα μάτια ανέφερε:

«Νιώθω ότι ο κόσμος με ακούει… Sorry που συγκινούμαι! Ξέρω ότι θα με κρατήσει μέσα στο παιχνίδι με όποιον και αν βγω στον τάκο. Δεν το συνηθίζω να συγκινούμαι, αλλά μιλάει το εδώ. Sorry κιόλας! Νιώθω προδομένος για άλλη μια φορά από την ομάδα μου. Προδοσία», είπε με δάκρυα στα μάτια.

 

 

Άκουσον άκουσον - Ο Μαρτίκας τάισε την Ασημίνα στο στόμα!

 

 

 

Στο επεισόδιο του Survivor (30-1) παρακολουθήσαμε μια απίστευτη ένταση στην ομάδα των Μαχητών, όπου φαίνεται ότι ο Γιώργος Κατσαούνης έχει αποτραβηχτεί και κάθεται κυρίως απομονωμένος. Όλα ξεκίνησαν με μια δήλωση του Σάββα Κάλφα, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Είναι όλοι καλά στην ομάδα και το κλίμα είναι πολύ καλό και αρμονικό. Ο Γιώργος είναι εκτός της ομάδας, έχει απομονωθεί. Δεν ξέρω αν όλο αυτό το έχει κάνει από μόνος του ή είναι κάτι που η συμπεριφορά μας τον έχει φτάσει εκεί. Δεν τον καταλαβαίνω καθόλου»

Ο Γιώργος Κατσαούνης είπε με την σειρά του ότι εκείνος λέει και καλημέρα και καληνύχτα, χωρίς να παίρνει καμία ουσιαστική απάντηση από τους συμπαίκτες του. Όλο αυτό εξόργισε την Σοφιάννα, η οποία τον κατηγόρησε ανοιχτά ότι είναι ψεύτης: «Λες ψέματα και έχεις ξεκινήσει ένα θέατρο, που πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπεί. Μόνος σου πήγες και κοιμήθηκες στο λαγούμι σου, κανένας δεν σε έδιωξε και ακόμα και τώρα συνεχίζεις να λες ψέματα. Όλο αυτό μάλλον γίνεται γιατί δεν έχεις το θάρρος να ζητήσεις συγγνώμη για όλο αυτό που έκανες.»

 

 

Μπορεί μπροστά τους να είχαν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, ωστόσο πριν πέσουν στη «μάχη» ειπώθηκαν βαριές κουβέντες με την Ευρυδίκη να ζητά από τους συμπαίκτες της να καταψηφίσουν την Μυριέλλα Κουρεντή.

Συγκεκριμένα η Ευρυδίκη είπε για την συμπαίκτριά της:

«Επειδή αγαπώ τις γυναίκες, δουλεύω για αυτές και τις λατρεύω, δυστυχώς δεν θα σου κρύψω πως η Μυριέλλα συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα στην ομάδα μας. Συνεχώς κάνει κωλοτούμπες, λέει ψέματα… πραγματικά εγώ επειδή εγώ εδώ μέσα θέλω να κρατήσω την αξιοπρέπεια και τη φινέτσα μου, έχω σταματήσει πλέον να την ακούω και να ασχολούμαι μαζί της.

Δεν με εκπλήσσει τίποτα, ούτε το τι θα ακούσω στο συμβούλιο, που φαντάζομαι τι θα ακούσω και εύχομαι αν και οι συμπαίκτες μου θεωρούν πως είναι το βασικό πρόβλημα να την καταψηφίσουν και να αποχωρήσει», είπε.

Νωρίτερα η Μυριέλλα σημείωσε πως ο ίδιος ο Βαλάντης της είχε πει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τη φιλική σχέση που είχε με τον Γιώργο το είχαν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Αθηνά Ευμορφιάδη, κάτι που επιβεβαιώνεται, κατά την άποψή της, με την συμπεριφορά τους, αφού της κάνουν συνεχώς επιθέσεις.

Η ηθοποιός και μια από τις δυνατές... παίκτριες των Διασήμων, μίλησε και για το σκηνικό με την Ευρυδίκη, η οποία της είπε ότι δεν θέλει καθόλου να της μιλάει, μιας και δεν υπάρχει λόγος να έχουν οποιαδήποτε σχέση. Πάνω σε αυτό, η Μυριέλλα είπε ότι δεν την ενδιαφέρει καθόλου το αν θα ξαναμιλήσει μαζί της.

 

 

Για μια ακόμη φορά το επεισόδιο ξεκίνησε με κόντρες αλλά και κλάματα ενώ στο τέλος και με απίστευτη απογοήτευση για τους Μπλε!

Πριν το πρώτο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας «μαχαίρια» βγήκαν στην ομάδα των Διασήμων με την Μυριέλλα Κουρεντή να βρίσκεται στο στόχαστρο και την Ναυσικά να είναι σε ρόλο «πυροσβέστη».

Βαριές κουβέντες ειπώθηκαν ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν έριξε την ψυχολογία τους αφού η κόκκινη ομάδα μπήκε πολύ δυναμικά στο στίβο μάχης με τους Διάσημους να κερδίζουν το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας άργησαν να πάρουν μπροστά αφού στο σημείο του 9-1 άρχισαν να κερδίζουν έδαφος.

Την ίδια ώρα η Ασημίνα από τον εκνευρισμό της έριξε τα «γαλλικά» της για την ομάδα της όσο έβλεπε ότι δεν τα κατάφερναν.

Δεν στάθηκαν τυχεροί λοιπόν οι Μπλε κι έτσι απόψε θα πρέπει να καταψηφίσουν τον πρώτο παίκτη που αναδειχτεί και πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

 

 

Κατσαούνης: «Ο Μαρτίκας με τη λύπηση έχει κάτσει 40 μέρες στο παιχνίδι»

 

 

Αγώνισμα ατομικής ασυλίας

 

 

Συνέχεια στο θέμα που έχει δημιουργήσει από την αρχή προβλήματα ανάμεσα στους παίκτες των ομάδων, δηλαδή η σχέση Μυριέλλας – Κατσαούνη, δόθηκε στο συμβούλιο λίγο πριν την ψηφοφορία.

Αυτή τη φορά το τοπίο δείχνει να ξεκαθαρίζει μιας που η Μυριέλλα μετά την ένταση και όλο αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί, θέλησε να δώσει ένα τέλος. Πριν ακόμη φτάσει στο συμβούλιο μιλώντας στην κάμερα, ανέφερε:

«Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα καταλάβει ότι αυτά που θα πει ο Γιώργος σήμερα στο συμβούλιο δεν ισχύουν. Εγώ δεν θέλω πια καμιά σχέση με αυτόν, με απογοήτευσε και δεν θέλω καμία σχέση μαζί του».

 

 

Φτάνοντας στο συμβούλιο και αφού ο Γιώργος Λιανός της έδωσε το λόγο η ηθοποιός ζήτησε «συγγνώμη» από τους συμπαίκτες της. Συγκεκριμένα είπε μπροστά σε όλους:

«Θέλω να ζητήσω ένα πολύ μεγάλο συγγνώμη στην ομάδα μου σε όλους. Φέρθηκα επιπόλαια σε ότι αφορά στο θέμα με τη σχέση μου με τον Γιώργο. Εξαρχής προκάλεσε προβλήματα που εκμεταλλεύτηκε ο Βαλάντης και με έφερε σε ρήξη και με έκανε να νιώσω ότι έχω εχθρούς στην ομάδα αλλά η αφορμή ήταν όλο αυτό που συνέβη με μένα και τον Γιώργο. Ενώ είχα πει ότι θα το σταματήσω, μετά υπέκυπτα στα συναισθήματα μου και στην ανάγκη μου να δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους και το συνέχισα. Μετά από τα τελευταία γεγονότα έχω να πω ότι λυπάμαι πολύ. Επίσης θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί μιλάω πολύ και είναι ισχυρογνώμων και τους έχω κουράσει. Δεν θέλησα πολτέ να βλάψω κανέναν ή να θίξω κάποιον και θέλω να έχω την ευκαιρία να μιλήσω με την ομάδα μου», είπε μεταξύ άλλων.

 

 

«Ενώ είχα πει ότι θα το σταματήσω, μετά υπέκυπτα στα συναισθήματα μου και στην ανάγκη μου να δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους και το συνέχισα. Μετά από τα τελευταία γεγονότα έχω να πω ότι λυπάμαι πολύ», είπε μεταξύ άλλων με το παίκτη να αντιδρά λέγοντας πως η ηθοποιός τον εκμεταλλεύτηκε και πως ποτέ δεν είχε συναισθήματα για εκείνον.

«Η Μυριέλλα δεν τρέφει κανένα συναίσθημα… Με εκμεταλλεύεται», είπε ενώ ανέφερε σε κάποια πράγματα που είχε γράψει εκείνη στο γράμμα.

 

 

Σε εκείνο το σημείο η Ναυσικά πήρε το λόγο και είπε:

«Η Μυριέλλα δέχτηκε bullying γιατί σε γούσταρε. Έγιναν σκηνικά αυτό που είπες ότι σε εκμεταλλεύεται, που δεν ισχύει και το ξέρεις και αν είσαι άντρας πες την αλήθεια», του είπε.

 

 

Η απάντησή του εξόργισε την ηθοποιό.

 

 

Με οκτώ αρνητικές ψήφους ο Γιώργος Κατσαούνης αναδείχτηκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ένα σχετικά αναμενόμενο αποτέλεσμα καθώς και ο ίδιος μετά από όλα όσα έχουν συμβεί θεωρούσε σχεδόν βέβαιο πως οι συμπαίκτες του θα τον καταψήφιζαν, όπως κι έγινε.

«Τους συμφέρει να μην μου μιλάνε γιατί θέλουν να με βγάλουν από το παιχνίδι. Παραποίησε η Μυριέλλα τα λόγια μου, ο Σάββας της είπε αυτά που της είπε κι εκείνη βρήκε αφορμή. Βρήκαν ένα παιδί που δε μιλάει, δε λαλάει… είναι όλοι ρουφιάνοι εδώ μέσα», είχε πει.

 

 

Μετά το χαμό που προκλήθηκε στο συμβούλιο ανάμεσα σε εκείνον και την Μυριέλλα και την ατομική ασυλία που πήρε ο Μαρτίκας, οι παίκτες ψήφισαν και πήρε οκτώ αρνητικές ψήφους που τον στέλνουν απευθείας στον τάκο!

Πώς αντέδρασε ο ίδιος;

«Το περίμενα γιατί η Μυριέλλα παραποίησε τα λόγια μου. Ήταν λογικό αλλά δεν το θεωρώ δίκαιο. Τα παιδιά ψήφισαν και ο λαός αποφασίζει», είπε.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»