Στο Twitter γίνεται σφαγή για τον Κοψιάλη - #Cancel_Influencers και κατάρες

 

Το #Cancel_Kopsialis, #Cancel_Superkiki, #Cancel_Touni, #Cancel_Influencers, και η Δήμητρα Αλεξανδράκη Vs. #Με_τον_Ηλία_Γκιώνη και το μήνυμα για το Cyber Bullying - «Είναι παιδιά που δεν έχουν καμία παιδεία – Βλέπετε πώς γυρνάει boomerang;»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η απάντηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη στις κατηγορίες του Ηλία Γκιώνη σχολιάστηκε έντονα στα social media, αφού το #Cancel_kopsialis επικράτησε και το Σαββατοκύριακο στο twitter.

Να θυμίσουμε πως ο γνωστός ακτιβιστής, Ηλίας Γκιώνης ή αλλιώς, ο μικρός πριγκιπάκος του instagram με ανάρτησή του αναφέρθηκε στον Αλέξανδρο Κοψιάλη, τον γνωστό instagrammer – influencer. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Συγκεκριμένα, το όνομα του Αλέξανδρου Κοψιάλη συνδέθηκε με την υπόθεση ενός άλλου νεαρού άνδρα, τον οποίο ο Ηλίας Γκιώνης κατηγόρησε για κλοπή του χρηματικού ποσού των 30.000 ευρώ.

Ο γνωστός instagrammer που είδε το όνομά του να συνδέεται με υβριστικά σχόλια αποφάσισε να δώσει απαντήσεις με νέο βίντεο, αρνούμενος όλες τις κατηγορίες του Ηλία Γκιώνη.

«Επειδή λοιπόν η όλη φάση πουλάει και τον έχουμε βγάλει βιαστή και ασυγκάλυπτή βιαστών, ομοβοφικό, σεξιστή, ρατσιστή… τι μένει να τον βγάλουμε; Κλέφτη. Πάμε τώρα να τον βγάλουμε και κλέφτη. Βγαίνει λοιπόν ένα προφίλ και ανεβάσει δημόσια ότι το όνομά μου εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής και μάλιστα αυθαίρετα, ότι εκκρεμεί δικαστήριο στο όνομά μου για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Γνωστοποιώ δημόσια, ότι ουδεμία σχέση έχω με την συγκεκριμένη υπόθεση και προκαλώ αν αυτό το άτομο πιστεύει όντως ότι εμπλέκομαι και έχει αποδείξεις εφόσον με διέσυρε και με αποκάλεσε κλέφτη, να δούμε τις αποδείξεις και αν μπορέσει να το αποδείξει θα βγω γυμνός στο Σύνταγμα να κάνω κ@λοτούμπες στον αέρα και να λέω “ζήτω η τρέλα”. Αυτό λέγεται bullying, αυτό είναι το cyber bullying», απάντησε, μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Στη συνέχεια ωστόσο ο ίδιος ανέφερε πως έπεσε θύμα cyber bullying ζητώντας μάλιστα να ανοίξει μια τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας για όλα τα θύματα του διαδικτύου.

 

 

Η σύντροφός του, θέλοντας να πάρει θέση για τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα, η Σοφία Φυρού έκανε ένα q&a με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram και δεν δίστασε να απαντήσει σε ερωτήσεις που δέχτηκε για την Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Η ίδια εξήγησε πως ο Αλέξανδρος Κοψιάλης είναι πιο δυνατός από ποτέ, ενώ ευχήθηκε για όλους αγάπη. Παράλληλα, σχετικά με το πώς διαχειρίζεται όλα όσα έχουν συμβεί, η Σοφία Φυρού έγραψε: «Ψυχραιμία. Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται».

  

 

 

 

Στρατόπεδα στο twitter

Αμέσως μετά τις απαντήσεις του Κοψιάλη το twitter φωτιά, με τους χρήστες να βρίσκονται σε δύο στρατόπεδα. Το #Cancel_Kopsialis και το #Με_τον_Ηλία_Γκιώνη ήταν τα δύο hashtags με τα οποία οι followers της σχολίαζαν όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

 

 

 

Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Το γνωστό μοντέλο το οποίο ασχολείται ενεργά με το instagram θέλησε να εκφράσει το παράπονό της για όλα όσα συμβαίνουν γύρω από τον Αλέξανδρο Κοψιάλη με τον οποίο και γνωρίζονται προσωπικά τα τελευταία χρόνια.

Η απάντηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη στις κατηγορίες του Ηλία Γκιώνη σχολιάστηκε έντονα στα social media, αφού το #Cancel_kopsialis επικράτησε και το Σαββατοκύριακο στο twitter.

Να θυμίσουμε πως ο γνωστός ακτιβιστής, Ηλίας Γκιώνης ή αλλιώς, ο μικρός πριγκιπάκος του instagram με ανάρτησή του αναφέρθηκε στον Αλέξανδρο Κοψιάλη, τον γνωστό instagrammer – influencer.

Συγκεκριμένα, το όνομα του Αλέξανδρου Κοψιάλη συνδέθηκε με την υπόθεση ενός άλλου νεαρού άνδρα, τον οποίο ο Ηλίας Γκιώνης κατηγόρησε για κλοπή του χρηματικού ποσού των 30.000 ευρώ.

Το ξέσπασμα της Δήμητρα Αλεξανδράκη όμως, όπως ενημέρωσε μέσω του βίντεο που ανάρτησε προκύπτει και από ένα οικογενειακό της θέμα καθώς η πολυαγαπημένη της γιαγιά βρίσκεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση κι εκείνη είναι διαρκώς στο πλευρό της.

Να σημειωθεί ότι το γνωστό μοντέλο διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον influencer, αποκάλυψε ότι αυτές τις ημέρες εκείνος και η οικογένεια του είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ εξομολογήθηκε ότι τον Αλέξανδρο Κοψιάλη τον γνωρίζει από τα πρώτα του κιόλας βήματα και ξέρει πόσο καλός άνθρωπος είναι.

 

 

 

Σε ένα νέο ξέσπασμα προχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για το διαδικτυακό bullying που δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο Αλέξανδρος Κοψιάλης αλλά και αρκετοί ακόμα Influencers.

«Έχω φτάσει σε ένα σημείο που δε μπορώ να πιστέψω ότι είναι αυτός ο κόσμος που ζούμε, είναι αυτός ο κόσμος στον οποίο θα φέρουμε παιδιά για να συνεχίσουν να ζούνε. Δε μου αρέσει η λέξη influencer αλλά το λέω έτσι γιατί δε ξέρω πως να το πω και για να συνεννοηθούμε.

Είναι κάποιοι άνθρωποι που μας ακολουθούν για δικούς του λόγους ο καθένας. Το κομμάτι του βιασμού είναι αυτονόητο για όλους μας ότι όχι είναι κατακριτέο, είμαστε όλοι μαζί με την κοπέλα, είμαστε όλοι μαζί με το θύμα, όλοι προσπαθούμε να βοηθήσουμε. Η κοπέλα αυτό που θέλει αυτή τη στιγμή είναι στήριξη και όχι το μπάχαλο που προσπαθούν να δημιουργήσουν» είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη και συνέχισε,

«Όλο αυτό ξεκίνησε από έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που προσπαθεί να αποπροσανατολίσει το θέμα για δική του δημοσιότητα είτε ακόμα και για πολιτική σκοπιμότητα. Πατάνε πάνω σε κακοποιημένα σώματα και ψυχές. Μιλάω για πολιτική σκοπιμότητα του συγκεκριμένου ατόμου. Πατάνε πάνω σε κακοποιημένα σώματα, σε ψυχές, δεν τους ενδιαφέρουν τα θύματα, το κάνουν για προσωπικά συμφέροντα. Δε θα κάτσω να κάνω μάγκα κανέναν και να πω το όνομά του γιατί είναι πάνω από τα stories μου και περιμένει να πω το όνομά του.

Κάνουμε δυο καλά και επειδή κάνω δυο καλά μέσα από εκεί προσπαθώ να βγάλω όση κακία και ζήλια και φθόνο έχω για τον Αλέξανδρο και κάθε Αλέξανδρο και ανθρώπους που ξεκίνησαν μόνοι τους από το μηδέν. Αυτό για την κλοπή είναι το τελευταίο, μιλάμε για πολύ άσχημη λεκτική βία, για πράγματα που δεν επιτρέπονται. Όταν θες να κάνεις ένα καλό για κάποιους ανθρώπους το κάνεις με άλλο τρόπο όχι λασπολογώντας, όχι πατώντας πάνω σε άτομα που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα».

Σε άλλο σημείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε: «Δε μιλάμε μόνο για τον Αλέξανδρο τώρα. Δεν είμαι εδώ για να απαντήσω για κανέναν. Είμαστε όλοι υπόλογοι των πράξεών μας. Αν κάνουμε με κάποιον παρέα και αυτός έχει διαπράξει το οποιοδήποτε έγκλημα, δεν έχουμε εμείς την ευθύνη. Ο Παναγιωτόπουλος ήταν τόσα χρόνια φίλος με όλα αυτά τα παιδιά, ήταν στην τηλεόραση και δεν ήξερε κανένας τίποτα για τη διπλή ζωή που είχε.

Για ποιο λόγο λοιπόν να την πέσουν στον Αλέξανδρο και τον κάθε Αλέξανδρο για να δώσει εξηγήσεις για κάτι με το οποίο δεν έχει σχέση. Επειδή μίλησα με τον Αλέξανδρο, το παιδί έκλαιγε, έκλαιγε όλο του το σπίτι, το παιδί του, η γυναίκα του. Ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση γιατί όταν γυρνάνε και σου λενε αυτά για το παιδί σου… Ο Αλέξανδρος πήρε τα αδέρφια Αντετοκούμπο και τους είπε ότι επειδή βλέπει την κατάσταση να ξεφεύγει θέλει να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.Ήταν δική του απόφαση. Τα αδέρφια Αντετοκούμπο τον στηρίζουν ακόμα. Δεν ισχύει ότι τον έδιωξαν».

Μάλιστα τον λόγο πήρε και η Κατερίνα Καινούργιου που πολλές φορές έχει μιλήσει για το διαδικτυακό bullying που δέχεται και είπε: «Καταλαβαίνω τι περνάς γιατί και εγώ έχω τεράστια αδυναμία στη γιαγιά μου και καταλαβαίνω τι περνάει και ο Αλέξανδρος γιατί είμαι ένας άνθρωπος που δέχεται συνέχεια bullying. Βιώνω το ίδιο» σημειώνοντας ότι κυκλοφορεί μια φωτογραφία της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό από μια πρεμιέρα που είχαν πάει στην Πάτρα και γι’ αυτή τη φωτογραφία δέχεται επιθέσεις.

 

Super Κική κατά Ηλία Γκιώνη

Αρκετοί θεώρησαν πως η γνωστή instagrammer προτίμησε να απαντήσει με την σιωπή της μετά τις κατηγορίες του Ηλία Γκιώνη προς τον Αλέξανδρο Κοψιάλη. Η ίδια ωστόσο μετά την επίσημη απάντηση του δεύτερου με τον οποίο είναι και καλοί φίλοι, προσπάθησε να κάνει Live βίντεο με τον ακτιβιστή, Ηλία Γκιώνη ο οποίος ωστόσο δεν αποδέχτηκε την πρόσκλησή της στο instagram.

 

Ωστόσο μετά τις δηλώσεις που έκανε η Super Κική για τον Ηλία Γκιώνη, στο twitter εμφανίστηκε το hashtag #Cancel_Superkiki

 

 

Cyber Bullying – Η Ιωάννα Τούνη δίνει εξηγήσεις…

Μετά τον σάλο δίχως τέλος στα social media αλλά και την δικαστική διαμάχη με τον άνδρα που ανέβασε στο διαδίκτυο προσωπικές της στιγμές, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να περάσει στο followers της την σημασία του cyber bullying αλλά το πόσο εύκολο είναι να βρεθεί κανείς θύμα του διαδικτύου.

«Το διαδικτυακό bullying είναι η μάστιγα του σήμερα και μπορεί να σε διαλύσει ψυχολογικά, συναισθηματικά, κοινωνικά  και με κάθε άλλο τρόπο. Έχω υπάρξει κι εγώ – και συνεχίζω να είμαι δυστυχώς- θύμα του cyber bullying και γνωρίζω απόλυτα αυτό το συναίσθημα. Εύχομαι σε όλους να μην να μην βρεθούν ποτέ σε αυτή την δυσάρεστη θέση.

Παιδιά η κοινωνία που ζούμε θα γίνει καλύτερη, όταν ξεκινήσουμε διορθώνοντας τους εαυτούς μας. Αδιανόητο  μου φαίνεται που ο κόσμος κατευθύνεται και φανατίζεται τόσο εύκολα από ανθρώπους ανάξιου, ψεύτες και υποκριτές! Ανθρώπους που δηλώνουν «σωτήρες» και «ακτιβιστές» και το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι στην πραγματικότητα ξεκατίνιασμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Από τα 10 που λένε τα 2 ισχύουν… όσο καλό πήγαν να κάνουν στην αρχή, άλλο τόσο και περισσότερο κακό έκαναν έκαναν στη συνέχεια! Καλό ανεπανόρθωτο, σε ανθρώπους που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα!

Ο ακτιβισμός λοιπόν παιδιά επιτάσσει να είσαι πάντα με το καλό, να στηρίζεις όσους σε χρειάζονται, να συμμετέχεις σε εθελοντικές δράσεις, να αγαπάς έμπρακτα, να έχεις αξίες.  Το μίσος δεν είναι ακτιβισμός. Το να θες να ανέβεις επί πτωμάτων λέγοντας ψέματα και αποπροσανατολίζοντας από αληθινά πράγματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ! Είναι κομπλεξισμός! Κομπλεξισμός και κακία για όσα οι άλλοι κατάφεραν να έχουν στη ζωή τους με την αξία τους και εσύ δεν έχεις.

Είναι η απόλυτη υλοποίηση της έννοιας «να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα». Νομίζω είναι καιρός να σταματήσει το διαδικτυακό bullying…Ας ξεκινήσουμε από τώρα. #Stop_cyberbullying», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Μέχρι την ώρα που γράφτηκαν όλα τα παραπάνω ο «πόλεμος» των influencers συνεχίζεται με το twitter να αντιδρά εκφράζοντας την αγανάκτησή του αλλά και αν επαναφέρει παλαιότερες αναρτήσεις όλων των παραπάνω προσώπων. Έπεται η συνέχεια…

 

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας θέλησαν να τοποθετηθούν για τις αναρτήσεις του Αλέξανδρου Κοψιάλη, της Σούπερ Κικής και της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

«Ο Κοψιάλης μίλησε και ξεκαθάρισε για τα likes, ζητώντας συγγνώμη. Σε αυτό που εστίασε ήταν ότι του γράφανε για το παιδί και τη γυναίκα του κατάρες. Η Αλεξανδράκη θέλησε να τον στηρίξει μετά, τώρα αυτό που βλέπουμε από τη Super Κική να μιλά έτσι προφανώς καταλαβαίνουμε όλοι για ποιον… Είναι σαν να το συνεχίζει όλο αυτό» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Τότε, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος έκανε μία γενική τοποθέτηση. «Εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό είναι η εκδίκηση του όπλου που οι ίδιοι δημιούργησαν. Είναι παιδιά που δεν έχουν καμία παιδεία. Δεν στοχοποιώ κάποιον. Κάνω γενική τοποθέτηση. Δεν έχουν καμία παιδεία, απέκτησαν followers, δίνανε δώρα και τώρα που με μία στραβή οι followers τους τούς εκδικούνται και τους βρίζουν, κάθονται οι ίδιοι και βρίζουν τους followers που αυτοί παρακαλούσαν τόσο καιρό. Βλέπετε πώς πρέπει να κρατάμε πισινές και πώς γυρίζει boomerang η όλη προσέγγιση που κάνουμε εμείς στον δημόσιο βίο; Και βλέπετε πώς αυτοί οι άνθρωποι που χωρίς να έχουν τίποτα άλλο να δείξουν στη ζωή τους, τους βάζουν εκπομπές και σόου και τους δίνουν χρήματα;» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Εγώ με τη γενίκευση διαφωνώ» σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από την Super Κική που έχει αποδείξει ότι δε μασάει τα λόγια της.

Η γνωστή influencer έκανε δυο Instastories στα οποία ανέφερε: «Μιλάει ο Λιάγκας για επίπεδο. Ο Λιάγκας που τραβάνε μα@@@@ες στις πλάτες κοριτσιών και γελάει. Αλλά όσοι έχουν χεσμένη φωλιά συμφωνούν με το απλυταριό. Πως γίνεται ένας ακτιβιστής να ζητά στήριξη από έναν σεξιστή; Το είδαμε και αυτό Λιάγκας – Γκιώνης bff».

  

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της