#Cancel_Kopsialis: Mετά το Twitter τον έκαναν cancel και οι Antetokounbros

 

 

Aλέξανδρος Κοψιάλης: «Μπλέχτηκε αδίκως το όνομά μου» - Η απόφαση του Youtuber μετά την κατακραυγή που δέχεται τα τελευταία 24ωρα - Αποθέωση στα αδέρφια Αντετοκούνμπο για την διακοπή της συνεργασία τους

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 

Το hashtag #cancel_kopsialis φιγουράρει μέχρι και σήμερα στα top trends του Twitter από εξαγριωμένους χρήστες του διαδικτύου με τον γνωστό Youtuber εξαιτίας της υπόθεσης βιασμού στη Θεσσαλονίκη.

Να θυμίσουμε εδώ ότι όλα ξεκίνησαν όταν ενεπλάκη το όνομα του Δημήτρη Φιντιρίκου ως ενός εκ των διοργανωτών γεγονός που διαψεύστηκε τόσο από τον ίδιο όσο και από άλλες μαρτυρίες καθώς ο επιχειρηματίας ήταν εκτός Ελλάδας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

Λόγω της στενής φιλίας του με τον Δημήτρη Φιντιρίκο μπήκε στο στόχαστρο και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης με την «κατηγορία» ότι συγχρωτίζεται με ανθρώπους από βρώμικα κυκλώματα στον χώρο της showbiz.

Ως εκ τούτου ο Youtuber πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από τον κοινό διαγωνισμό που διεξήγαγε στο Instagram μέχρι πρότινος σε συνεργασία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του, Θανάση, Κώστα και Άλεξ για ένα σπίτι αξίας 100.000€ με θέα την Ακρόπολη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: #Cancel_Kopsialis #Cancel_Influencers: Tα hashtag που τρεντάρουν στο Twitter -  Τι συνέβη με τον γνωστό influencer Αλέξανδρο Κοψιάλη; Ο ρόλος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, της Ιωάννας Τούνη, του Δημήτρη Φιντιρίκου, της Super Κική και του Ηλία Γκιώνη

 

Εξήγησε πως ντρέπεται πως το όνομα των Αντετοκούνμπο στάθηκε δίπλα σε hashtag με τη λέξη βιασμός γι΄αυτό και με κοινή απόφαση όλων αποχώρησε από το αρχικό πλάνο.

Μετά από αρκετές μέρες «σιωπής» ο Αλέξανδρος Κοψιάλης επέστρεψε στα social media για να ανακοινώσει ότι αποσύρεται από τον διαδικτυακό διαγωνισμό που έχει ανεβάσει με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο με δώρο ένα σπίτι στην Αθήνα. 

 

«Από εδώ και στο εξής την ευθύνη για τον διαγωνισμό για το σπίτι της έχουν αποκλειστικά οι Antetokounbros και κανένας άλλος. Οι συμμετοχές που έγιναν από το προφίλ μου μετράνε κανονικότατα και η κλήρωση θα γίνει κανονικά την ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί κάτω από τη λεζάντα.

Όλο αυτό γίνεται με απεριόριστο σεβασμό σε μία οικογένεια που μας έχει κάνει μόνο υπερήφανους σε ολόκληρο τον κόσμο και ντρέπομαι ειλικρινά που χρειάστηκε να βγω να εξηγήσω κάτι τέτοιο γιατί το όνομα των παιδιών δεν φταίει σε τίποτα βρέθηκε να τουιτάρει δίπλα από τις λέξεις βιασμός και Θεσσαλονίκη.

Και επειδή όλο αυτό γίνεται εξαιτίας ότι μπλέχτηκε αδίκως το όνομά μου σε όλο αυτό, πήραμε από κοινού την απόφαση με τα παιδιά να συνεχίσει ο διαγωνισμός από το προφίλ τους.

Για τα υπόλοιπα να κάνετε υπομονή 24 ώρες και θα επανέλθω».

 

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο κέρδισαν την επιβράβευση του κοινού.

 

 

  

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Για μένα, η καταγγελία είναι ψευδής 100%. δεν υπάρχει καμία κατηγορία»
H Πάουλα Μπαντόσα μιλά για τον χωρισμό της με τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Μερικές φορές είναι καλύτερα»
Κρυσταλλία: «Χώρισα και είμαι πολύ χαρούμενη με την απόφαση μου, θέλω να ζω μια αληθινή και υγιή σχέση»
Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία του γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Οι διάσημοι προσκεκλημένοι
Επανασύνδεση της Φελίσιας Τσαλαπάτη με τον πατέρα του γιου της, Μιχάλη Αντιώτη
Τέλος στην αγωνία για την εξαφάνισή της Δέσποινας Στυλιανοπούλου – Πού βρέθηκε η ηθοποιός
Μπο: «Έχω φάει απόρριψη από την Τάμτα. Η Θεοδωρίδου μού κρατούσε τα λεφτά, γιατί ήμουν σπάταλος»
Παύλος Χαϊκάλης για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Είχε έναν άλλο τρόπο σκέψης, είχε μια τρέλα εσωτερική»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα - Πάγωσε προσωρινά η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων
Βαρύ πένθος για την Ελεονώρα Μελέτη - Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της - Το μήνυμα της