Oι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο #SurvivorGR - Η απουσία του Γιωρίκα και τα κλάματα

 

Τα ράμματα στο μάτι του Κατσαούνη και η αντίδρασή του - Κατσαούνης κατά Σοϊλέδη: «Νομίζει ότι είναι ο Θεός του πολέμου, θα του κοπεί η μαγκίτσα» -  Η Ευρυδίκη διάβασε το φλιτζάνι στον Σοϊλέδη και του είπε τα μελλούμενα -  Το ραβασάκι της Κουρεντή δεν δόθηκε στον παραλήπτη Κατσαούνη  - Μεγάλη ένταση για το φαγητό: «Είσαι ψεύτης»! Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα μετά την επίθεση στο #SurvivorGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

 Ένα ατύχημα είχε ο Γιώργος Κατσαούνης στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο παίκτης των Μαχητών έπεσε πάνω σε ένα κλαδί με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει ράμματα πολύ κοντά στο μάτι, τα οποία όμως και δεν έκανε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο ίδιος, μίλησε για το περιστατικό στην κάμερα και παραδέχτηκε ότι δεν ήθελε να του κάνουν ράμματα επειδή ήταν η πληγή κοντά στο μάτι.

«Πήγα στην άνετη τουαλέτα και βρήκα σε ένα κλαδί. Εντάξει ήμουν για ράμματα. Απλώς δεν ήθελα να με ράψουν στην κόψη του ματιού αλλά εντάξει, τι ψυχή έχουν δύο ράμματα! Αμαρτία! Άστο να κλείσει να τελειώσουμε, σε ένα δεκαήμερο, ok είμαι και βγήκα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κατσαούνης.

 

Με τον Άρη Σοϊλέδη τα έβαλε ο Γιώργος Κατσαούνης, στο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, δεν εντυπωσιάστηκε και πολύ ενώ τον πείραξε ιδιαίτερα που είδε ότι ο ποδοσφαιριστής έδειξε ότι έχει αρχηγικές τάσεις και... «θα του κοπεί η μαγκίτσα...».

«Ο Άρης Σοϊλέδης, ναι μεν καλός, ναι με κέρδισε παρόλο που έχω εμπειρία στους στίβους. Δεν με εντυπωσίασε γιατί τον έβλεπα στον πάγκο ότι είχε ηγετικές τάσεις. Είναι σχεδόν σαν τον Πιλίδη, σχεδόν, αλλά δεν είναι Πιλίδης. Ο Πιλίδης είναι ένα άλλο κομμάτι, τέλειο ήθος. Ενώ είναι αρχηγόπουλο, δεν το έπαιξε ούτε μια φορά αρχηγόπουλο», είπε μιλώντας στην κάμερα.

«Ο Άρης Σοϊλέδης έχει αρχηγικές τάσεις σαν τον Άρη τον Θεό του πολέμου. Το είδες; Δεν ξέρει όμως ότι ο Άρης ο Θεός του πολέμου είχε χάσει; Είχε αρχηγικές τάσεις και αυτό δεν είναι καλό. Θα του κοπεί η μαγκίτσα», είπε λίγο μετά μιλώντας με τον συμπαίκτη του, Σάββα Κάλφα.

 

 

Ο Άρης Σοϊλέδης, μπήκε το βράδυ του Σαββάτου, στην ομάδα των Διασήμων του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι που μπήκε στο παιχνίδι ο ποδοσφαιριστής και αυτό δεν κρύβεται.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (23/1), η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θέλησε να του κάνει μια πλάκα, στην παραλία, και να του διαβάσει έναν… εικονικό καφέ για τα μελλούμενα που του επιφυλάσσει το μέλλον του.

Αφού ρώτησε πόσο καιρό είναι παντρεμένος με τη Μαρία Αντωνά του διάβασε το φλιτζάνι.

«Βλέπω και μια όμορφη, πολύ περήφανη είναι για εσένα, πολύ περήφανη! Και σε περιμένει να βγεις για να προχωρήσετε. 44 χρόνια δείχνει εδώ για πορεία της ζωής. Τρία παιδιά θα κάνετε δύο γιοι και μία κόρη» του είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ενώ ο ποδοσφαιριστής δήλωσε ενθουσιασμένος με την υποδοχή των συμπαικτών του!

 

Συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο Γιωρίκας Πιλίδης ενώ ακόμα ούτε και ο Θανάσης Βισκαδουράκης ήταν σε θέση να παίξει.

Η ομάδα των Διασήμων μετρά δύο απώλειες και όλοι εύχονται να είναι κάτι περαστικό και να μην αποχωριστούν τον καλύτερό τους παίκτη, που δεν είναι άλλος από τον Γιωρίκα Πιλίδη.

«Πριν ξεκινήσουμε τον αγώνα ασυλίας, να σας ενημερώσω ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης παραμένει στην κλινική», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός.

Οι παίκτες των δύο ομάδων, βρέθηκαν λοιπόν στην παραλία με τον Γιώργο Λιανό και πριν μπουν στον στίβο μάχης, οι τρεις νέοι, ρωτήθηκαν από τον παρουσιαστή και μίλησαν για την πρώτη τους νύχτα στην παραλία.

 

Μάχη για την ασυλία έδωσαν οι παίκτες των Διασήμων και των Μαχητών, στο επεισόδιο της Κυριακής (23/1).

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε το σύνθημα

Όλοι ήθελαν τη νίκη και αι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Την πρώτη ασυλία κέρδισαν οι Μαχητές και όπως ήταν φυσικό η απογοήτευση για τους Διάσημους ήταν τεράστια.

 

 

Οι Διάσημοι ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη και έχασαν με σκορ 8-10 από τους Μαχητές οι οποίοι φυσικά πανηγύρισαν έξαλλα.

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, έπαιξαν για την ατομική ασυλία και αυτή που κατάφερε να την κερδίσει ήταν η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία την είχε και ανάγκη καθώς έχει βρεθεί στο στόχαστρο ουκ ολίγες φορές και το πιο πιθανό ήταν να ψηφιστεί και για ακόμη μία φορά.

 

Χαμός έγινε στο επεισόδιο της Κυριακής (23/1) για το φαγητό στην ομάδα των Μαχητών.

Αρχικά, τους είδαμε να κάθονται γύρω από τη φωτιά και να έχουν κάποια διαφωνία για το φαγητό.

Τότε, μία παίκτρια, έγινε έξαλλη με τον Σπύρο Μαρτίκα και ορκίστηκε ότι πήρε συγκεκριμένη ποσότητα φαγητού με εκείνον να μη συμφωνεί.

Η ένταση ανέβηκε με την παίκτρια να τον κατηγορεί για ψευτιά.

Λίγη ώρα μετά σημειώθηκε μία νέα ένταση μεταξύ της Ασημίνας Χατζηανδρέου και του Σάββα Κάλφα, με τον δεύτερο να της πετά ένα μούρο κι εκείνη να γίνεται έξαλλη.

Μάλιστα, η παίκτρια, μιλώντας στην κάμερα δεν δίστασε να βάλει τα κλάματα και να παραδεχτεί ότι έχει αρχίσει να χάνει τον εαυτό της μέσα στο παιχνίδι.

«Η Ασημίνα προσπαθεί με κάθε τρόπο να παρακινήσει και να δημιουργήσει εντυπώσεις, φοβούμενη μία δεύτερη ήττα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις και να βάλει μπροστά το κοινό που θα δημιουργήσει για να ψηφίσουν εμένα για να αποτρέψει τον κίνδυνο κάποιας ψηφοφορίας της ομάδας εναντίον της», είπε λίγο μετά ο Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας στην κάμερα.

Μάλιστα, οι παίκτες μετά από όλα αυτά που έγιναν, έκαναν και μία συζήτηση σχετικά με το να μοιραστούν οι προμήθειες.

 

Αδίκως φαίνεται πως έκλεψε η Μυριέλλα Κουρεντή τον πάπυρο και το στυλό για να γράψει γράμμα στον Γιώργο Κατσαούνη.

Το γράμμα δεν το έδωσε ποτέ η ηθοποιός στον παραλήπτη.

Η ίδια, ήθελε να του το δώσει μετά από τον αγώνα αλλά λόγω της ήττας των Κόκκινων δεν είχε ψυχικό σθένος για να το κάνει. Όπως είπε όμως, χάρηκε που τον είδε μετανιωμένο και πιο ήρεμο.

«Μετά την ήττα μας αποφάσισα να μην δώσω το γράμμα στον Γιώργο, ήθελα να σεβαστώ την ομάδα, δεν είχα πάρα πολλή όρεξη, ήθελα να έχω θετική ενέργεια, όταν θα του το έδινα. Επειδή είχαμε να ιδωθούμε μία μέρα και είχε χρόνο να αναλογιστεί τις πράξεις του, τον είδα αρκετά μαλακωμένο, μετανιωμένο. Αλλά νομίζω σύντομα θα έχω την ευκαιρία να του δώσω το γράμμα. Χάρηκα που τον είδα αλλαγμένο», είπε μεταξύ άλλων η Μυριέλλα Κουρεντή μιλώντας στην κάμερα.

 

Λίγο μετά, βρέθηκαν ξανά στο συμβούλιο του νησιού και έπρεπε να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους για αποχώρηση. Οι δύο παίκτες που ψηφίστηκαν ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Με μία παραπάνω ψήφος όμως ο δεύτερος αναδείχτηκε ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Βρισηίδα Ανδριώτου ξέσπασε και πάλι σε κλάματα όταν είδε ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης, με τον οποίο έχουν έρθει αρκετά κοντά, δεν ήταν πάλι εκεί και ακόμη νοσηλευόταν στην κλινική. Ο Γιώργος Λιανός όμως τον καθυσήχασε και της είπε ότι θα επιστρέψει σύντομα!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες