Μυριέλλα – Κατσαούνης: Τα νέα παθιασμένα φιλιά τους εξοργίζουν τους Διάσημους

 

Xολή από την Αθηνά  - Γιατί οι παίκτες θα τα βάλουν με την Ασημίνα; Σε ποιον θα τα χώσει άγρια; - Παίκτες παραβίασαν τους κανόνες του #SurvivorGR - Ο Λιανός ανακοινώνει ποινές «Ένας από τους βασικούς κανόνες παραβιάστηκε. Αυτό έχεις ως φυσικό ακόλουθο να υπάρχουν οι αντίστοιχες ποινές»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μετά το συμβούλιο, η Μυριέλλα Κουρεντή βρίσκει την ευκαιρία και δίνει το γράμμα της στον Γιώργο Κατσαούνη και… το ειδύλλιο όχι απλά συνεχίζεται, αλλά όλοι οι παίκτες θα τους δουν να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά!

Στο τελευταίο επεισόδιο, οι Διάσημοιδεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη και έχασαν με σκορ 8-10 από τους Μαχητές οι οποίοι φυσικά πανηγύρισαν έξαλλα.

Την ατομική ασυλία κέρδισε η Μυριέλλα και στο συμβούλιο έπρεπε να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους για αποχώρηση. Οι δύο παίκτες που ψηφίστηκαν ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Με μία παραπάνω ψήφος όμως ο δεύτερος αναδείχτηκε ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Μετά το συμβούλιο, η Μυριέλλα έρχεται κοντά με τον Κατσαούνη και αυτό εξοργίζει τους παίκτες, με πρώτη και καλύτερη την Αθηνά Ευμορφιάδη!

Η Αθηνά ακούγεται να λέει: «η Μυριέλλα προφανώς και δεν έχει διακόψει οποιαδήποτε σχέση με τον Τσάκα Τσούκα», ενώ η Μυριέλλα λέει στην κάμερα ότι κατάλαβε ο Γιώργος ότι έκανε λάθος και το έχει μετανιώσει!

«Η Μυριέλλα λέει πράγματα και ξελέει, άλλα θα σου πει το πρωί άλλα θα σου πει το βράδυ και αυτό έχει τρελάνει όλη την ομάδα γιατί συνεχώς αλλάζει τα λεγόμενά της….» λέει έξαλλη η Αθηνά!

Και η Μυριέλλα τονίζει ότι ο Τσάκα Τσούκα της ζήτησε συγγνώμη και «νομίζω ότι τα πράγματα μεταξύ μας φτιάχνουν»!

Χαμός στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. Στο δεύτερο συμβούλιο εκτός από την ψηφοφορία, θα δούμε έναν απίστευτο καβγά στην ομάδα των Μαχητών και… ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώνει ότι παραβίασαν τους κανόνες!

Στο νέο επεισόδιο, εκτός από το ειδύλλιο της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη, θα υπάρξει ένταση και στις δύο ομάδες!

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (24/01), θα δούμε έναν δυνατό αγώνα ασυλίας, ενώ στο συμβούλιο του νησιού θα έχουμε έναν μεγάλο καβγά μεταξύ των Μαχητών, στο επίκεντρο του οποίου θα βρεθεί η Ασημίνα!

Γιατί οι παίκτες θα τα βάλουν μαζί της; Τι θα υποστηρίξει η πιο δυνατή παίκτρια των Μαχητών και σε ποιον θα τα χώσει άγρια;

Εκτός από τον καβγά, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει πως υπήρξε παραβίαση των κανόνων του παιχνιδιού, κάτι που επιφέρει ποινές. «Ένας από τους βασικούς κανόνες του Survivor παραβιάστηκε. Αυτό έχεις ως φυσικό ακόλουθο να υπάρχουν οι αντίστοιχες ποινές», λέει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears