Αυτά τα χρήματα πήρε από το #SurvivorGR, ο Βαλάντης!

  

Πόσα χρήματα πήρε ο Βαλάντης από το #SurvivorGR; Ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του φετινού ριάλιτι επιβίωσης; Ταραμπάνκο - Αρσενίου - Σοϊλέδης: Αυτά είναι τα αστρονομικά ποσά που πήραν για να μπουν στο #SurvivorGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο φίλος του Βαλάντη, Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου, έκανε αποκαλύψεις για τη συμμετοχή του τραγουδιστή στο Survivor 2022.

Ανέφερε ότι ήταν μπροστά στις συζητήσεις που έκανε ο Βαλάντης με την παραγωγή του Survivor 2022. 

«Από την πρώτη στιγμή έμαθα ότι θα πάει στο Survivor. Ο Βαλάντης δεν έκανε αίτηση. Τον πήραν τηλέφωνο, συμφώνησε και μπήκε», είπε ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου.

Όσον αφορά το χρηματικό ποσό που είχε συμφωνήσει ο Βαλάντης να παίρνει εβδομαδιαίως να ανέρχεται στις 8.000 ευρώ, ο φίλος του το επιβεβαίωσε.

«Ναι, 8.000€ πήρε το ξέρω γιατί ήμουν μπροστά στη συμφωνία» είπε χαρακτηριστικά. Δηλαδή έναν μήνα παραμονής στο Survivor 2022 ο Βαλάντης κέρδισε περίπου 32.000 ευρώ από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Όσον αφορά το ειδύλλιο Μυριέλλας - Κατσαούνη, ο φίλος του Βαλάντης το χαρακτήρισε φιάσκο:

«Επειδή κατάλαβε από την αρχή το ειδύλλιο Μυριέλλας – Κατσαούνη βγήκε μπροστά και τον κρέμασαν. Το ειδύλλιο ήταν φιάσκο από την Μυριέλλα όχι από τον Κατσαούνη», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου και πρόσθεσε σχετικά με την κόντρα του Βαλάντη με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει αλλά υποθέτουμε όλοι. Εντάξει δεν την σκότωσε. Μια κουβέντα είπε off the record. Αυτή τον έκανε ξεφτίλα».

 

 

Ο Βαλάντης προτίμησε αναχωρώντας από τον Άγιο Δομίνικο επέλεξε να μην κάνει καμία δήλωση.

Αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος που πολλοί περίμεναν με ανυπομονησία την πρώτη του ανάρτηση μετά το τέλος του στο Survivor.

Και τώρα όμως ο Βαλάντης επέλεξε να μην κάνει απολύτως καμία αναφορά στο ριάλιτι παιχνίδι ανεβάζοντας μία ανάρτηση μόνο για το νέο τραγούδι του με τίτλο «Άστο» που κυκλοφορεί την ερχόμενη Τετάρτη από την Heaven.

 
 

Νέες εισόδους αναμένεται να έχουμε στα προσεχή επεισόδια του Survivor, καθώς η ομάδα των Διασήμων δείχνει να θέλει ενίσχυση, η οποία θα είναι, όπως όλα δείχνουν, διπλή.

Έτσι μετά τον Άρη Σοϊλέδη που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το Σάββατο, θα δούμε σύντομα να μπαίνουν στο Survivor η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Σάκης Αρσενίου.

Το γνωστό μοντέλο πρόκειται να γίνει μάλιστα η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια του Survivor, καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν δίστασε να βάλει το χέρι βαθιά στη τσέπη ώστε εκείνη να ταξιδέψει και πάλι στον Άγιο Δομίνικο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή "Open Weekend", η Κάτια Ταραμπάνκο θα λάβει 10.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο.

Από την άλλη ο Άρης Σοϊλέδης θα αμείβεται με 8.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ ο γνωστός τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου με 6.000 ευρώ την εβδομάδα.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!