«Σας έχει καταγγείλει η κ.Αντωνοπούλου, κ. Παπαδάκη και έχει αφήσει αιχμές...»

 

 

Σοκ! Εκτός εαυτού βρήκε ο Γιώργος Παπαδάκης με τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τον ιερέα, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης. Ο κ. Θεοδωρόπουλος θέλοντας να υποστηρίξει τις θέσεις του πήγε το θέμα σε προσωπικό επίπεδο αναφέροντας ότι πρώην συνεργάτιδα του παρουσιαστή τον έχει κατηγορήσει στο παρελθόν αφήνοντας διάφορες αιχμές: «Τι αλητεία είναι αυτή; Ντροπή σου! Είσαι αισχρός. Είσαι σε θέση εσύ να θίξεις την τιμή και την υπόληψή μου;» - Άγριος καβγάς και με την Φαίη Σκορδά: «Να σας θυμίσω πώς κάνατε καριέρα;»   

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

«Να σας απαντήσω προσωπικά; Εσάς κ. Παπαδάκη σας έχει καταγγείλει μια συνεργάτης σας και έχει αφήσει αιχμές, αν θέλετε να πω και το όνομα της, 

  το λέω» είπε αρχικά, προκαλώντας την έκρηξη του Γιώργου Παπαδάκη.

«Τι λέτε κύριε; Ντροπή σου ρε! Ντροπή σου! Τι έχει αφήσει για εμένα; Tώρα πες το. Προβοκάτορα. Ντροπή σου. Είσαι αισχρός», απάντησε.

«Είστε ένοχος ή αθώος» ρώτησε εκ νέου ο δικηγόρος.

«Τι αλητεία είναι αυτή; Τι αλητεία είναι αυτή; Ντροπή σου! Είσαι αισχρός. Είσαι σε θέση εσύ να θίξεις την τιμή και την υπόληψή μου; Ντροπή σου» ανταπάντησε ο παρουσιαστής του “Καλημέρα Ελλάδα” σε πολύ έντονους τόνους.

«Η κ. Αντωνοπούλου άφησε αιχμές» συνέχισε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Θα προσφύγω στη δικαιοσύνη και θα φέρω μάρτυρα την κυρία που ανέφερες εναντίον σου. Τι υπαινίσσεσαι, είσαι σε θέση εσύ να θίξεις την τιμή και την υπόληψή μου; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Ντροπή σου αλητήριε! Κόφτε τον» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και κόπηκε η σύνδεση από τον αέρα, ενώ στη συνέχεια διέκοψαν την εκπομπή για διαφημίσεις, ώστε να ηρεμήσει και ο ίδιος.

 

Αμέσως μετά τις διαφημίσεις, ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό για το ξέσπασμά του.

 

 

Μετά τα όσα έγιναν στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τον δικηγόρο του ιερέα που κατηγορείται ότι βίαζε μία ανήλικη στα Κάτω Πατήσια, ο κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος βγήκε ζωντανά να μιλήσει στο «Πρωινό».

Αφού ανέφερε ότι θα προχωρήσει σε αγωγή προς τον Γιώργο Παπαδάκη, «τα έβαλε» με τη Φαίη Σκορδά. Ο καβγάς ξεκίνησε όταν η παρουσιάστρια επεσήμανε στον δικηγόρο: «Καταλαβαίνετε ότι κάποιες υποθέσεις είναι πάρα πολύ σοβαρές, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα σεξουαλικής παρενόχλησης, πόσω μάλλον βιασμού, και πόσω μάλλον όταν προέρχονται από ανήλικα παιδιά. Σε αυτές τις υποθέσεις, ό,τι κι αν αποφασίσει το δικαστήριο, χρειάζεται να έχουμε μία ευαισθησία, χαμηλούς τόνους… Ακόμα κι όταν υπερασπίζεστε τον πελάτη σας, κρατήστε χαμηλούς τόνους, έστω και ως προς σεβασμό έστω και μία τοις χιλίοις, ένα κοριτσάκι να έχει βιαστεί».

«Σας εξηγώ ότι δεν υπάρχει υλικό από τη δικογραφία που να δικαιολογεί ότι ο ιερέας έχει βιάσει την ανήλικη. Μη δικάζουμε στον τηλεοπτικό αέρα. Θα αποφασίσει ο κύριος ανακριτής και το δικαστήριο. Οφείλω να βγάλω τη θέση του ιερέα» απάντησε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

 «Εσείς προσπαθείτε να δημιουργήσετε έναν ντόρο γύρω από το όνομά σας από τις δηλώσεις σας στην εκπομπή της Χρηστίδου μέχρι το σόου που κάνατε στον κ. Παπαδάκη, μέχρι αυτά που λέτε τώρα…» ανταπάντησε η Φαίη Σκορδά.

«Ο κύριος Παπαδάκης έκανε σόου ο ίδιος και έχω προσβληθεί και θα του κάνω και αγωγή» είπε με τη σειρά του ο κ. Θεοδωρόπουλος. Τότε, η παρουσιάστρια του είπε σε έντονο τόνο: «Και η Σίσσυ τι έκανε που βγήκατε και κάνατε μία τέτοια δήλωση από το πρωί ως το βράδυ ότι είναι μόδα οι βιασμοί; Τι κάνετε τώρα; Έτσι κάνετε καριέρα;».

«Να σας πω κ. Σκορδά, θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα; Επειδή μου πετάτε το μπαλάκι; Μην με προσβάλλετε. Να μη σας θυμίσω μία εκπομπή που έχετε κάνει στο Μακεδονία Tv με τον Αγαμέμνωνα, ο οποίος κινείται εναντίον σας! Σας παρακαλώ πολύ» της είπε με προσβλητικό τρόπο ο δικηγόρος κι έκλεισε τη γραμμή.

«Με πάρα πολλή δουλειά» απάντησε η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ο Τάσος Τεργιάκης και η Φωτεινή Πετρογιάννη αντέδρασαν πολύ έντονα στα λεγόμενα του δικηγόρου, ενώ η Φαίη Σκορδά διατήρησε τη ψυχραιμία της.
 
 

 

Υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται ότι βίαζε εντός της εκκλησίας μία ανήλικη κοπέλα στα Κάτω Πατήσια.

Ο ίδιος τόνισε πως ο εντολέας του αρνείται τις όποιες κατηγορίες ενώ δεν δίστασε να πει πως είναι της μόδας τέτοιου είδους καταγγελίες κάνοντας έξω φρενών την παρουσιάστρια.

«Για να μπορέσει να αποδειχθεί το έγκλημα του βιασμού, καταλαβαίνετε ότι είναι της μόδας, μετά την κυρία Μπεκατώρου, η οποία θυμήθηκε και καλώς θυμήθηκε μετά από 25 χρόνια να καταγγείλει μια ψυχολογική πίεση ή εξαναγκασμό ή βιασμό, όπως ήθελε και μετά από αυτή την καταγγελία ακολούθησαν πάμπολλες καταγγελίες», είπε αρχικά ο δικηγόρος.

«Έγινε μόδα πλέον να καταγγέλλουν…», είπε ξανά ο δικηγόρος.

«Για ποια μόδα μιλάτε;», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Αν αύριο, έρθει κάποια κοπέλα και καταγγείλλει μια 15χρονη που είχε πάει σε ένα κλαμπ τον κύριο Βασάλο που είναι όμορφο παιδί χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις σημαίνει ότι είναι ένοχος; Έγινε μόδα πλέον», συνέχισε ο δικηγόρος του ιερέα.

Ο Νίκος Συρίγος, μάλιστα, έξαλλος άρχισε να φωνάζει: «Δεν είναι μόδα, μην το ξαναπείτε αυτό, σταματήστε κάποια στιγμή. Έλεος δηλαδή!».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»