Δεν τον σταμάτησε η εγκεφαλική παράλυση και η τετραπληγία! Εντυπωσίασε στο #GGT

 

Ήρθαν από τη «Φάρμα» και πέρασαν με golden buzzer - Ο 17χρονος Φειδίας Ηροδότου από την Κύπρο -  ο μαθητευόμενος της Γιούσεφ - Δείτε ολα τα act του #GGT

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

 

Είναι το αγαπημένο σόου ταλέντων, που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες και έχει δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, μιας και οι υποψήφιοι βάζουν σε κάθε επεισόδιο τα δυνατά τους, με σκοπό να κερδίσουν μια θέση στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» είδαμε επί σκηνής μια ιδιαίτερη χορογραφία, που έκανε τους κριτές να ενθουσιαστούν. Στην αρχή εμφανίστηκαν η Έλενα και η Φένια Τσικιτίκου, δυο χορεύτριες και χορογράφους, που είχαμε συναντήσει και στο παρελθόν. Όπως είπαν και οι ίδιες, είχαν συμμετάσχει σε παλαιότερο κύκλο του So you think you can dance το 2008, ενώ είχαν πάει και στην Φάρμα. Οι δυο διαγωνιζόμενες εμφάνισαν την ομάδα χορού τους, η οποία απαρτιζόταν από 35 άτομα και γέμισαν την σκηνή... με ταλέντο.

Η χορογραφία τους ξεσήκωσε τους πάντες και οι κριτές δήλωσαν στο τέλος συγκινημένοι, μιας και ένιωσαν ότι πραγματικά υπάρχει ταλέντο. Ο Τάκης Ζαχαράτος, μετά τα διθυραμβικά σχόλια των υπόλοιπων κριτών, αποφάσισε να κάνει την έκπληξη και να πατήσει το Golden Buzzer, με τους υποψήφιους να μην μπορούν να το πιστέψουν. Όλη η ομάδα ξεκίνησε να χορεύει στο stage και δεν μπορούσαν να κρίνουν την συγκίνησή τους.

Οι διαγωνιζόμενοι κέρδισαν ένα εισητήριο απευθείας για τον ημιτελικό του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».

 

 

Ο Φειδίας Ηροδότου είναι 17 χρονών και κατάγεται από την Κύπρο.

Ανέβηκε στη σκηνή του σόου για να τραγουδήσει και να εντυπωσιάσει με την σκηνική του παρουσία.

Οι κριτές αποφάσισαν ότι δεν έδωσε τον καλύτερό του εαυτό έτσι δεν τον πέρασαν στην επόμενη φάση.

 

 

 

Στις auditions εμφανίστηκε η Αναστασία Γιούσεφ και ο νεαρός μαθητευόμενος της, Ευθύμης Μάρκου.

Αν και οι κριτές περίμεναν να διαγωνιστεί η γνωστή performer τελικά έμειναν άφωνοι όταν είδαν να χορεύει ο νεαρός.

«Καταπληκτικός σαν manager στα social media από τα 16 του κιόλας, είδα αυτό το αστέρι», είπε η Αναστασία Γιούσεφ για τον Ευθύμη Μάρκου και εμφανίστηκαν μπροστά στους κριτές.

Ο Ευθύμης Μάρκου χόρεψε εκπληκτικά, οι κριτές ενθουσιάστηκαν, του έδωσαν συγχαρητήρια και τον πέρασαν στην επόμενη φάση.

 

 

Από το βίντεο που παρακολουθήσαμε πριν ακόμα ο διαγωνιζόμενος δείξει τις ικανότητές του στη σκηνή, εκείνος μας υποσχέθηκε ότι θα δούμε κάτι υπέροχο, που σίγουρα δεν το βλέπουμε κάθε μέρα, ενώ στο act του πρωταγωνίστησαν τα ποτήρια και τα μαχαίρια.

Ο Hayford Okine έχει καταγωγή από την Αφρική και ζει μόνιμα στην Κροατία, ενώ ο ίδιος ήρθε στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», για να δοκιμάσει τις ικανότητές του στην ισορροπία, μιας και ο ίδιος το έχει δουλέψει για περισσότερα από έξι χρόνια και έχει φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Κατά την διάρκεια του σόου του, οι κριτές σηκώθηκαν όρθιοι και τον χειροκροτούσαν, καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν όλο αυτό που έβλεπαν. Σε κάποια στιγμή μάλιστα, ο διαγωνιζόμενος σήκωσε στη σκηνή την Κρυσταλλία, για να τον βοηθήσει σε κάτι που ετοιμαζόταν να κάνει με ένα κηροπήγιο και ένα μπαλόνι, που το στήριζε πάνω σε ένα μαχαίρι.

Ο Hayford καταχειροκροτήθηκε από κοινό και κριτές, οι οποίοι του έδωσαν το εισητήριο για την επόμενη φάση, με τα τέσσερα πολυπόθητα ναι. Μάλιστα, σε ερώτηση της Έλενας Χριστοπούλου για το ποια είναι τα σχέδιά του για το μέλλον, εκείνος απάντησε: «Το επόμενό μου βήμα είναι να σπάσω κάθε ρεκόρ, που αφορά την ισορροπία»

 

 

 

Παρακολουθήσαμε ένα ιδιαίτερο σόου επί σκηνής, με τον υποψήφιο να μας δείχνει την ικανότητά του στα drums. Πριν ξεκινήσει να μας αποκαλύπτει το ταλέντο του, ο Άγγελος είπε στους κριτές για το θέμα υγείας που είχε από μικρό παιδί, μιας και ο ίδιος διαγνώστηκε με ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, όταν ήταν ακόμα τεσσάρων μηνών.

Όπως ο ίδιος ανέφερε: «Παίζω τύμπανα εδώ και δεκατρία χρόνια. Η πορεία μου όμως με την μουσική ξεκίνησε πολύ πιο νωρίς. Όταν ήμουν 4 μηνών διαγνώστηκα με με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία και μου είπαν ότι δεν θα μπορούσα να κουνήσω τα τέσσερα άκρα ούτε να ζήσω μια ανεξάρτητη ζωή... Στην αρχή δεν μπορούσα να κουνήσω ούτε τα δάχτυλα των χεριών μου και γι’ αυτό η μητέρα μου είχε την ιδέα να ξεκινήσω πιάνο. Μόνο και μόνο σαν μέθοδο φυσικοθεραπείας για να μπορώ να αποκτήσω κινητικότητα. Έτσι, λοιπόν, ξεκίνησα»

Η μητέρα του αποφάσισε να τον πάει στο ωδείο, ώστε να μάθει να παίζει πιάνο, για να μπορέσει, με τον τρόπο αυτό, να καταπολεμήσει το θέμα υγείας του,με μια εναλλακτική μοεφή φυσικοθεραπείας. Ο Άγγελος εντυπωσίασε τους κριτές με το ταλέντο του, αλλά και με την δύναμη ψυχής που κρύβει μέσα του, μιας και, όπως του είπε και η Κρυσταλλία, εκτιμά το γεγονός ότι δεν το έβαλε κάτω, παρά το θέμα υγείας του, και τα κατάφερε τόσο καλά.

Ο Άγγελος απέσπασε τέσσερα ναι και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

 

 

Δείτε ολα τα act:

Σήφης Νικολούδης - Γιώργος Κασαγιάννης

 

 

 

Μάγδα Τοπαλίδου - Βίκυ Παπακωνσταντίνου

 

 

 

DEVA

 

 

 

Criziel Baculi

 

 

The Illusionist Magicris Fidisia

 

 

Ανδρόνικος Ευρυπίδου

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη