Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Αισθάνθηκα καλά όταν μίλησαν..., γιατί δεν τον πλάκωσαν και στα χαστούκια;»

  30/07/2021 11:28
«Αισθάνθηκα καλά όταν μίλησαν..., γιατί δεν τον πλάκωσαν και στα χαστούκια;»

«Αισθάνθηκα καλά όταν μίλησαν..., γιατί δεν τον πλάκωσαν και στα χαστούκια;»

  30/07/2021 11:28

 

Η Βάσια Τριφύλλη άρχισε στον αέρα τα «γαλλικά» και δεν την προλάβαιναν - Ξεκαθάρισε για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι φίλος μου και τον αγαπώ - Λυπάμαι για το ταλέντο του»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, που έχει ήδη προφυλακιστεί, μίλησε η Βάσια Τριφύλλη στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι not». Όπως δήλωσε η ίδια, ο γνωστός ηθοποιός είναι φίλος της, ωστόσο, αισθάνθηκε πάρα πολύ καλά όταν βγήκαν οι γυναίκες που τον κατήγγειλαν και μίλησαν ανοικτά.

Η γνωστή ηθοποιός, που πάντα λέει ό,τι σκέφτεται χωρίς κανέναν δισταγμό, άρχισε τα… «γαλλικά» της στον αέρα αφήνοντας άφωνη την Ελένη Τσολάκη.

Η Ελένη Τσολάκη, μάλιστα, προειδοποίησε… τους συνεργάτες της στον κοντρόλ να είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή έτοιμοι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Εμένα δεν με πείραξε ποτέ. Είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ. Δεν ανήκω στο μήκος των ενεργειών του Πέτρου, του φίλου μου. Και όποιος θυμώσει μαζί μου, ας θυμώσει. Αλλά ή είσαι φίλος με έναν άνθρωπο ή δεν είσαι. Δεν γίνεται να καταργήσεις τα πάντα επειδή του συνέβη μια κακή επιλογή στη ζωή του», είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.

Η Βάσια Τριφύλλη είπε στη συνέχεια: «Λυπάμαι το ταλέντο του. Ήταν η άποψή του για τη ζωή και για τις γυναίκες. Η επιλογή που έκανε ο Πέτρος δεν είναι και της καλύτερης στιγμής. Αισθάνθηκα πάρα πολύ καλά όταν βγήκαν και μίλησαν αυτές οι γυναίκες και απορώ γιατί δεν τον πλάκωσαν και στα χαστούκια».  

«Βεβαίως και καταλαβαίνω τον φόβο τους. Εκείνος δεν είχε φόβο, ήταν άνετος. Του είχαν παραδώσει… τα κλειδιά και του είπαν εσύ προχώρα», πρόσθεσε επίσης η Βάσια Τριφύλλη.

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας