Ξέσπασε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μετά την προφυλάκισης Φιλιππίδη

 

Οι όλο νόημα αναρτήσεις, μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη - Τι δήλωνε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πριν την προφυλάκιση;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την απολογία του στην 15η τακτική ανακρίτρια για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο γνωστός ηθοποιός απολογήθηκε υπό άκρα μυστικότητα στις 27/07 και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του προσάπτουν.  Ωστόσο, οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν την ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίες έκριναν ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης πρέπει να προφυλακιστεί. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από τα social media, χρησιμοποιώντας ρητά σπουδαίων προσωπικοτήτων. Να θυμίσουμε πως η σύζυγος του ηθοποιού, Λένα Δροσάκη, είναι μία από τις γυναίκες που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη.

 

«Καθώς φαίνεται η δικαιοσύνη είναι τετράγωνη, σ’ όλα τα μέρη ίση και όμοια», «Τα άτομα υπακούουν στους δυνατούς αλλά σέβονται τους δίκαιους» και «Η δικαιοσύνη βρίσκεται ανάμεσα στην υπερβολική επιείκεια και την ανθρώπινη σκληρότητα» ήταν οι φράσεις που χρησιμοποίησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. 

Δες τις αναρτήσεις:   

 

 

Τι δήλωνε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πριν την προφυλάκιση Φιλιππίδη;

«Η γυναίκα μου είχε την τόλμη και το θάρρος να βγει μπροστά και να μιλήσει γι’ αυτό που συνέβη στη ζωή της. Εγώ ήμουν δίπλα της για να τη στηρίξω και να την υποστηρίξω. Έτσι, αισθανόμασταν, έτσι αισθανόμαστε και έτσι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τα πράγματα.

Δεν έχει να κάνει με το θέατρο, δεν έχει να κάνει με τους καλλιτέχνες αυτή η ιστορία αλλά με την κοινωνία. Βλέπουμε καθημερινά ιστορίες που ξεκινάνε από αυτή την κακοποίηση, τη λεκτική, τη σωματική, την ψυχολογική, πολλά περιστατικά που βγαίνουν στο φως και δείχνουν μια πατριαρχική κοινωνία, η οποία εν έτει 2021, στέκεται ψηλά και μας λέει τι πρέπει να κάνουμε. 

Η λογική είναι να σταθούμε απέναντι σε όποιον κακοποιεί, να σταθούμε δίπλα στα θύματα. Όλοι εμείς που είμαστε μπροστά στα φώτα της κάμερας καλό είναι να περνάμε αυτό το μήνυμα και όχι να συμπαραστεκόμαστε στους θύτες. Τέτοιες δηλώσεις είναι επικίνδυνες. Εμένα με ενδιαφέρει να ξεκαθαριστούν οι υποθέσεις.

Το σημαντικό είναι να κρατήσουμε ψηλά το #Metoo, να μην χαθεί μέσα στη λαίλαπα των γεγονότων. Υπάρχουν δίπλα μας τα θύματα και πρέπει να τους συμπαρασταθούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

 

ΔΙABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο