Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ξέσπασε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μετά την προφυλάκισης Φιλιππίδη

  28/07/2021 10:35
Ξέσπασε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μετά την προφυλάκισης Φιλιππίδη

Ξέσπασε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μετά την προφυλάκισης Φιλιππίδη

  28/07/2021 10:35

Οι όλο νόημα αναρτήσεις, μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη - Τι δήλωνε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πριν την προφυλάκιση;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την απολογία του στην 15η τακτική ανακρίτρια για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο γνωστός ηθοποιός απολογήθηκε υπό άκρα μυστικότητα στις 27/07 και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του προσάπτουν.  Ωστόσο, οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν την ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίες έκριναν ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης πρέπει να προφυλακιστεί. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από τα social media, χρησιμοποιώντας ρητά σπουδαίων προσωπικοτήτων. Να θυμίσουμε πως η σύζυγος του ηθοποιού, Λένα Δροσάκη, είναι μία από τις γυναίκες που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη.

3967001775179009 image

«Καθώς φαίνεται η δικαιοσύνη είναι τετράγωνη, σ’ όλα τα μέρη ίση και όμοια», «Τα άτομα υπακούουν στους δυνατούς αλλά σέβονται τους δίκαιους» και «Η δικαιοσύνη βρίσκεται ανάμεσα στην υπερβολική επιείκεια και την ανθρώπινη σκληρότητα» ήταν οι φράσεις που χρησιμοποίησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. 

Δες τις αναρτήσεις:   

3967001056459367 1

3967001033838497 2

3967001008877537 3

Τι δήλωνε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πριν την προφυλάκιση Φιλιππίδη;

«Η γυναίκα μου είχε την τόλμη και το θάρρος να βγει μπροστά και να μιλήσει γι’ αυτό που συνέβη στη ζωή της. Εγώ ήμουν δίπλα της για να τη στηρίξω και να την υποστηρίξω. Έτσι, αισθανόμασταν, έτσι αισθανόμαστε και έτσι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τα πράγματα.

Δεν έχει να κάνει με το θέατρο, δεν έχει να κάνει με τους καλλιτέχνες αυτή η ιστορία αλλά με την κοινωνία. Βλέπουμε καθημερινά ιστορίες που ξεκινάνε από αυτή την κακοποίηση, τη λεκτική, τη σωματική, την ψυχολογική, πολλά περιστατικά που βγαίνουν στο φως και δείχνουν μια πατριαρχική κοινωνία, η οποία εν έτει 2021, στέκεται ψηλά και μας λέει τι πρέπει να κάνουμε. 

Η λογική είναι να σταθούμε απέναντι σε όποιον κακοποιεί, να σταθούμε δίπλα στα θύματα. Όλοι εμείς που είμαστε μπροστά στα φώτα της κάμερας καλό είναι να περνάμε αυτό το μήνυμα και όχι να συμπαραστεκόμαστε στους θύτες. Τέτοιες δηλώσεις είναι επικίνδυνες. Εμένα με ενδιαφέρει να ξεκαθαριστούν οι υποθέσεις.

Το σημαντικό είναι να κρατήσουμε ψηλά το #Metoo, να μην χαθεί μέσα στη λαίλαπα των γεγονότων. Υπάρχουν δίπλα μας τα θύματα και πρέπει να τους συμπαρασταθούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

ΔΙABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας