Με χειροπέδες οδηγείται στις φυλακές Τρίπολης o Πέτρος Φιλιππίδης

 

Τι ζήτησε από τους αστυνομικούς; - Οδεύει προς τις φυλακές Τρίπολης - «Δεν το περίμενα αυτό! Δεν θα το αντέξω! Δεν το πιστεύω! Δεν είναι δυνατόν! Θα αυτοκτονήσω!» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη αποφάσισαν οι ανακριτικές αρχές, μετά την απολογία του το απόγευμα της Τρίτης 27 Ιουλίου.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του προσάπτουν, ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει την ανακρίτρια και τον αρμόδιο εισαγγελέα, που έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί.

 

Στο άκουσμα της απόφασης της προφυλάκισης, ο Πέτρος Φιλιππίδης κατέρρευσε ενώπιον των αρχών και κλαίγοντας ανέφερε: «Δεν είναι δυνατόν να μου το κάνετε αυτό». Στο πλευρό του βρίσκονταν ο συνήγορός του, Θέμης Σοφός, η σύζυγός του, Ελπίδα αλλά και ο γιος τους, Δημήτρης.  

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στο Open ο δημοσιογράφος Φάνης Καραμπατσάκης, ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται σε ιδιαίτερα άσχημη ψυχολογική κατάσταση.  

Ο ίδιος πέρασε το πρώτο του βράδυ στη ΓΑΔΑ σε κελί του 7ου ορόφου μόνος του και σήμερα οδεύει προς τις φυλακές Τρίπολης. Ο Πέτρος Φιλιππίδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με συγγενικό του πρόσωπο. Δεν έχει δεχτεί καμία επίσκεψη, ούτε από τον δικηγόρο του, αλλά ούτε και από τη σύζυγο ή τον γιο του. Το μόνο που ζήτησε από τους αστυνομικούς είνα ι μία φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει.

Ο ίδιος πλέον προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πως τους επόμενους μήνες θα τους περάσει, όπως όλα δείχνουν, στις φυλακές Τριπόλεως.

Ο γενικός γραμματέας του ΣΕΗ Άρης Λάσκος, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί», ανέφερε ότι η εξελιξη αυτή δεν δίνει χαρά όταν  προφυλακίζεται ενας συναδελφός μας.  

«Από την ενημέρωση που έχουμε από το πειθαρχικό μας συμβούλιο ηταν μια αναμενόμενη κίνηση η προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη», τόνισε ο κ. Λάσκος και πρόσθεσε ότι «η απολογία του κ. Φιλιππιδη που δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα δείχνει γιατί βγήκαμε μπροστά οι ηθοποιοί και γιατί υποστηρίξαμε τόσο θερμά το να μιλήσουν οι συνάδελφοί μας και να τους ενδυναμώσουμε». 

Ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας επίσης στον ΑΝΤ1 χαρακτήρισε λάθος το γεογονός να μεταφέρουν τον Πέτρο Φιλιππίδη στον εισαγγελέα για να υπογράψει το φυλακιστήριο. «Διαφωνώ δημόσια γιατί αυτό σκοπεύει μόνο στην δημόσια διαπόμπευσή του. Να έχουν δηλαδή κάποιοι πλάνο με τις χειροπέδες», τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Δείτε το βίντεο με την μεταφορά του στις φυλακές

 

 

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα «ON Time», ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να είπε: «Δεν το πιστεύω! Δεν το πιστεύω! Πώς είναι δυνατόν; Δεν το περίμενα αυτό που μου κάνατε. Θα αυτοκτονήσω! Δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό. Θέλω να δω τη γυναίκα μου και τον γιο μου. Θέλω να δω τη γυναίκα μου και τον γιο μου. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αντέξω. Δεν θα το αντέξω».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει κάνει συμφωνία με την σύζυγό του, να πάρει τον γιο τους και να εξαφανιστούν για ένα χρονικό διάστημα, βάζοντας ταυτόχρονα μπροστά τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Τον πρόλαβαν οι εξελίξεις της προφυλάκισης του.

Ποιοι βρίσκονται στις φυλακές Τρίπολης;

Στις ίδιες φυλακές εκτίει την ποινή του ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης αλλά και άλλα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα για σεξουαλικά εγκλήματα, όπως ο ιερέας από τη Μάνη που καταδικάστηκε για τον βιασμό της 12χρονης κόρης της συντρόφου του,  ο καθηγητής μουσικής Παναγιώτης Δράκος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του στο ωδείο, ο «παιδεραστής με το βαν» Φίλιππος Λεβέντος και ο Μανώλης Κούτζης, γνωστός ως «δράκος του Αμαρουσίου».

 

 

 

ΔΙABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»