Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Είχα μιλήσει αλλά δεν με άκουσαν, μου φέρθηκε άσχημα, δεν μου δόθηκε καν βήμα»

  30/07/2021 12:18
«Είχα μιλήσει αλλά δεν με άκουσαν, μου φέρθηκε άσχημα, δεν μου δόθηκε καν βήμα»

«Είχα μιλήσει αλλά δεν με άκουσαν, μου φέρθηκε άσχημα, δεν μου δόθηκε καν βήμα»

  30/07/2021 12:18

 

H Ελένη Τζώρτζη μιλησε για τον Φιλιππίδη : «Το σύστημα τον κάλυπτε και θα συνεχίσει να τον καλύπτει - Αν δεν ήσουν στην αυλή του, ήσουν παρείσακτος»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Αναταραχές έχει προκαλέσει στον θεατρικό κόσμο η προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός που κατηγορήθηκε από τρεις συναδέλφους του για έναν βιασμό και δυο απόπειρες, μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα προφυλακίστηκε και πλέον κρατείται στις φυλακές της Τρίπολης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη μίλησε για την απόπειρα βιασμού που δέχτηκε πριν από κάποια χρόνια από ηθοποιό «Με κλείδωσε, τον απείλησα ότι θα τον δείρω, την άνοιξε, έφυγα και με απέλυσε»

Σήμερα το πρωί η Ελένη Τζώρτζη μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» για τη δική της εμπειρία από τον Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας πως το σύστημα τον κάλυπτε και θα συνεχίσει να τον καλύπτει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Είχα μιλήσει για τον Φιλιππίδη όταν μου φέρθηκε άσχημα αλλά δεν με άκουσε κανείς. Έγινα γνωστή όταν ο Φιλιππίδης με κατηγόρησε, εμένα δεν μου δόθηκε κανένα βήμα. Με κατηγόρησε ότι τον ενοχλούσα για να με πάρει στη δουλειά, που εγώ δεν είχαν καν το τηλέφωνό του, με υποτίμησε σαν ηθοποιό. Είχε μια αυλή. Αν δεν ήσουν στην αυλή του, ήσουν παρείσακτος.  

Το πρόβλημά του ήταν ότι μάλλον ότι δεν τον πήρα τηλέφωνο για δουλειά» είπε στην εκπομπή και συνέχισε,

«Άνθρωποι που έχουν καταφέρει να ανέβουν υποβοηθούμενοι με θεμιτά ή αθέμιτα μέσα έχουν κάλυψη ακόμα και μέσα στη φυλακή. Δεν αντιμετωπίζονται όλοι οι κρατούμενοι με τον ίδιο τρόπο και βλέπουμε ότι εδώ γίνονται ήδη διακρίσεις» είπε.

Λίγο αργότερα η Ελένη Τζώρτζη ανέφερε: «Το σύστημα κάλυπτε τον Φιλιππίδη και θα συνεχίσει να τον καλύπτει. Οι διασυνδέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη για να είναι εκεί που είναι ήταν και μέσα από τις ελίτ και μέσα από την πολιτική. Αυτή η ελίτ δεν τον βοηθάει;

Στον χώρο μας τον ξέρανε τον Πέτρο Φιλιππίδη. Τον δικαιολογούν αυτοί που ήταν στην αυλή του. Ακόμα και αυτοί όμως ξέρουν και τώρα μιλούν κιόλας! Ξέρανε πόσο κακοποιητικός ήταν ο Πέτρος» συμπλήρωσε.

Θυμηθείτε όσα έλεγε ο Πέτρος Φιλιππίδης στην εκπομπή «Πρωινό» για την ηθοποιό:

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας