Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ξέσπασε σε λυγμούς η σύζυγος του Φιλιππίδη μετά την απόφαση-«Θα πεθάνουμε μαζί»

  29/07/2021 11:19
Ξέσπασε σε λυγμούς η σύζυγος του Φιλιππίδη μετά την απόφαση-«Θα πεθάνουμε μαζί»

Ξέσπασε σε λυγμούς η σύζυγος του Φιλιππίδη μετά την απόφαση-«Θα πεθάνουμε μαζί»

  29/07/2021 11:19

Στις φυλακές Τριπόλεως βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος τις τελευταίες ώρες ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο ηθοποιός κατηγορείται από τρεις γυναίκες για έναν βιασμό και δυο απόπειρες, ενώ μέχρι σήμερα αρνείται όλες τις κατηγορίες εις βάρος του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την εξέλιξη της υπόθεσης. Τραγικά πρόσωπα σε όλη αυτή την ιστορία είναι η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου και ο γιος τους Δημήτρης, που καθ’ όλη τη διάρκεια της απολογίας του βρίσκονταν μαζί του στην Ευελπίδων και περίμεναν υπομονετικά μέχρι να ολοκληρωθεί. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της On Time, η Ελπίδα Νίνου κρατώντας το χέρι του γιου της, προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια της, ενώ κατέρρευσε όταν άκουσε την απόφαση για προφυλάκιση. Ξέρει ότι ο Πέτρος δύσκολα θα το δεχθεί αυτό… Μάλιστα, έτρεξαν κοντά του όταν εκείνος ζητούσε να δει τη γυναίκα του και το γιο του, κλαίγοντας. 

Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη ξέσπασε και εκείνη σε λυγμούς και φώναζε: «Μέχρι τέλους μαζί. Θα πεθάνουμε μαζί!». Από κοντά και ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος αδυνατούσε να πιστέψει τα νέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα πρώτα λόγια του Φιλιππίδη από το κελί-«Δεν είμαι καλά, δεν το περίμενα ποτέ»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας