Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Όσα αποκαλύπτει ο Μαραντίνης για τη σχέση του με την Σίσσυ μετά το διαζύγιο

  28/07/2021 12:23
Όσα αποκαλύπτει ο Μαραντίνης για τη σχέση του με την Σίσσυ μετά το διαζύγιο

Όσα αποκαλύπτει ο Μαραντίνης για τη σχέση του με την Σίσσυ μετά το διαζύγιο

  28/07/2021 12:23

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στον «Real Fm» και στον Δημήτρη Μάρκο και ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε και στα παιδιά του και τον χρόνο που περνούν μαζί, αλλά και πως είναι σήμερα η σχέση του με την πρώην σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

«Οι γιοι μου είναι 13 και 8 ετών. Βρίσκω χρόνο με τα παιδιά. Το καλό της πανδημίας είναι ότι είχαμε χρόνο να κάνουμε πολλά πράγματα παρέα. Αυτό βοήθησε πολύ. Έχω πάρα πολλές ελεύθερες μέρες και μπορώ», είπε ο frontman των Onirama αναφορικά με τη σχέση του με τα παιδιά του.

Ενώ για την Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι πάντα, πέρα από τυχόν διαφωνίες ή διαφορετική αντίληψη στον τρόπο ζωής ή οτιδήποτε, προσπαθούσαμε και προσπαθούμε ακόμα και τώρα που είμαστε χωρισμένοι, να βάζουμε τα παιδιά μπροστά. Είναι πολύ σημαντικό πέρα από οποιαδήποτε διαφωνία μπορεί να έχεις.

Ο καθένας όταν κάνει παιδιά κάπως μασάει και αναμεταδίδει αυτά που έμαθε στο δικό του σπίτι καλώς ή κακώς. Όποτε μοιραία το ζευγάρι φέρνει δυο διαφορετικούς κόσμους στην ανατροφή παιδιών και υπάρχουν διαφωνίες. Όποτε αυτό, έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή πρέπει να το φιλτράρεις και να βρεις την ισορροπία. Θέλει δουλειά αυτό. (Με την Σίσσυ) Δουλεύουμε, την βρίσκουμε, και την χάνουμε συνέχεια. Το θέμα είναι όμως να συνεχίζεις να δουλεύεις επί τούτου».

ΔΙABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας