Αυτή κι αν είναι επανασύνδεση! Ο Ιάσονος έπεσε ξανά στην αγκαλιά του Γιόρτσιου!

 
 

«Μαζί ξανά και τέρμα η μοναξιά αφήνομαι στα χέρια σου και πάλι, Μαζί ξανά να πέφτουμε στην φωτιά, να πέφτουμε και οι δυο και όπου μας βγάλει...» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μετά την αρχική απομάκρυνση του από το κρατικό κανάλι και την εκπομπή «Happy hour» ο Ανδρέας Γιόρτσιος βρήκε και πάλι λιμάνι, στο Omega.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η νέα του εκπομπή θα εκπληρώσει ένα όνειρο του δημοσιογράφου και παρουσιαστή, αφού εδώ και πολλά χρόνια η επιθυμία του ήταν, να πραγματοποιήσει μία βραδινή εκπομπή.

Αυτό επετεύχθη και από το Σεπτέμβρη θα έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε ξανά στις οθόνες μας, το πηγαίο χιούορ του, τον καθαρό, καυστικό του λόγο και δίκαια κρίση. 

«Να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά... We re so #excited We re gonna make it happen...» έγραψε στην ανάρτηση του ποζάροντας στο πλευρό της σκηνοθέτη των μεγάλων κυπριακών show, Σοφίας Βουργίδη και του παραγωγού Δημήτρη Γιαννακού.

 

 

«Είναι με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που ανακοινώνω τη συνεργασία μου με το OMEGA channel για την νέα τηλεοπτική περίοδο προγραμμάτων για ένα εβδομαδιαίο νυχτερινό show, ένα όνειρο που μετά από 10 χρόνια θα γίνει πραγματικότητα.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα για την τιμητική πρόταση τον Ιωάννη Χάσικο, τον Γιώργο Τσαλακό και τη Γιώτα Κουρή γιατί πρώτα και πάνω από όλα με έκαναν να νιώθω ότι με θέλουν στην οικογένειά του ΟΜΕΓΑ. Είναι πολύ σημαντικό να δουλεύεις κάπου που το νιώθεις αυτό όσο επαγγελματίας κι αν είσαι.

Επιτρέψτε μου να κάνω ιδιαίτερη μνεία στον Σωκράτη Χάσικο γιατί η υλοποίηση αυτού του ονείρου μου στο OMEGA ξεκίνησε από αυτόν όταν μου είπε τον περασμένο Δεκέμβριο ότι ήθελε να συνεργαστούμε.

Σημειολογικά, το 1996 η τηλεοπτική μου καριέρα ξεκίνησε στην ΩΜΕΓΑ Τηλεόραση στη Θεσσαλονίκη και 25 χρόνια μετά ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου συνεχίζεται στο OMEGA. #StayTuned», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

 

Δεν θα είναι μόνος. Σήμερα ο Ανδρέας Γιόρτσιος αποκάλυψε με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ότι στο πλευρό του θα βρίσκεται και πάλι ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ιάσονος.
 
«Εκαμε μου λίγο τον δύσκολο... αλλά τελικά υπέγραψε! Και στην νέα τηλεοπτική περίοδο 2021-22 μαζί.»
 
 

 

Ο Κωσταντίνος Ιάσονος από τη μεριά του έγραψε σε ανάρτηση του: «New Chapter! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη στο Omega ❤ Καλές βουτιές 💦»

Να τους ευχηθούμε καλή αρχή και καλή επιτυχία!

 

 

ΔΙABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της