Συγκλονισμένη η Ζήνα Κουτσελίνη - Λύγισε μιλώντας για τον Γιώργο Καραϊβάζ

 

Διαφορετικά ξεκίνησε σήμερα (12/4) η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star. - Οι πρωινές εκπομπές αποχαιρέτησαν τον δημοσιογράφο που εκτελέστηκε εν ψυχρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Κατά την έναρξη της εκπομπής είδαμε ένα βίντεο - αφιέρωμα στον αδικοχαμένο δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ. 
 
Με το αγαπημένο του τραγούδι, το «Βουνό», και μερικές φωτογραφίες με τους συνεργάτες της εκπομπής, η Ζήνα Κουτσελίνη καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό. Στη θέση όπου καθόταν ο αδικοχαμένος Γιώργος Καραϊβάζ ένα μπουκέτο με λευκά λουλούδια, η κούπα του και ένα ποτήρι νερό…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Λίγο μετά, η Ζήνα Κουτσελίνη, μίλησε με δάκρυα στα μάτια, για τον φίλο και συνεργάτη της που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή.  

«Καλό, καλό μεσημέρι. Δεν ξέρω τι να σας πω, ξέρω μόνο τι θα μου έλεγε εκείνος. "έλα μωρέ Ζήνα". Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε γιατί έτσι θα ήθελε κι εκείνος. Για εμένα ήταν αδερφός, ήταν οικογένεια που όταν την έχασα τη βρήκα. Γιατί όταν λίγοι πίστευαν σε αυτή την εκπομπή εκείνος έβαλε την υπογραφή του, με έγκυρο και αληθινό ρεπορτάζ. Μου άπλωσε το χέρι και μου είπε ότι είμαστε συνοδοιπόροι. Ήρθε χωρίς να σκεφτεί. Η είδηση δυστυχώς βρήκε εμένα. Δεν τα θυμάμαι όλα όσα έγιναν όταν το έμαθα. Πήρα περίπου 70.000 μηνύματα και σας λέω και λίγα. Ήταν μηνύματα αγκαλιάς. Είμαστε η τηλεοπτική οικογένεια του Γιώργου που ο μπαγάσας είχε έναν τρόπο να μας αγκαλιάσει και να μη μπορούμε να σταθούμε όρθιοι. Είμαστε εδώ», είπε μεταξύ άλλων η Ζήνα Κουτσελίνη.

 

Η παρουσιάστρια, συντετριμμένη από την απώλεια του Γιώργου Καραϊβάζ και η ανάρτησή της λίγο μετά την κηδεία του συγκλονίζει.

«Ξέρω μας θέλεις όρθιους, δυνατούς και μαχητές! Γιώργο μου πως θα τα καταφέρουμε εεεεε, πες μας!», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

 

 

Λίγο αργότερα, ανέβασε και ένα βίντεο από την εκπομπή της, όπου μιλάει ο ίδιος ο αστυνομικός ρεπόρτερ.

 

 

Το πρωί της Δευτέρας δυο από τις πρώην συναδέλφους του αστυνομικού συντάκτης που έχασε τη ζωή του, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»χωρίς να κρύψουν τη στεναχώρια και το μούδιασμά τους.

«Δε θα ξεχάσω ποτέ από τον Γιώργο τα πειράγματα που κάναμε εντός και εκτός πλατό. Τις συμβουλές που μου έδινε στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Ο Γιώργος ήταν ένας σπουδαίος δημοσιογράφος με πολύ μεγάλη πένα, ήθος, αγαπούσε πολύ την οικογένειά του, την γυναίκα και το παιδί του. Μπορούσε να μιλά ώρες για αυτούς. Δε προλάβαμε να τον χαιρετήσουμε, δεν πρόλαβα να τον αγκαλιάσω, δε πρόλαβα να του πω ένα τεράστιο ευχαριστώ. Καταλαβαίνετε πως είναι ρεπορταζιακά ένας άνθρωπος να φεύγει από την εκπομπή, να χαιρετά τη Ζήνα, να πηγαίνει σπίτι του, να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου του και να χάνεται έτσι. Το θεωρώ ανήθικο, άδοξο να έχει αυτό το τέλος αυτός ο άνθρωπος, αυτός ο φίλος, αυτός ο καλός συνάνθρωπος» ανέφερε φανερά συγκινημένη η Κατερίνα Σουλιώτη.

«Μου φαίνεται σαν ένα κακόγουστο αστείο. Το μάθαμε εμείς που είμαστε σπίτι, από την τηλεόραση γιατί με τον κορονοϊό είμαστε μισοί σπίτι, μισοί στο γραφείο. Δεν το πιστεύαμε, παίρναμε τηλέφωνα μεταξύ μας. Μας φάνηκε ότι κάποιος μας κάνει φάρσα, ότι κάποιος μας λέει ψέματα και θέλει να μας κοροϊδέψει. Νομίζαμε ότι τραυματίστηκε και θα πάει στο νοσοκομείο και θα γίνει καλά» ανέφερε η Εύη Γιαρκιά.

 

Μια διαφορετική έναρξη έκαναν το πρωί της Δευτέρας, και η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης στην «Φωλιά των Κου Κου». 

«Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα. Ξεκινάμε διαφορετικά τη σημερινή μας εκπομπή, καθώς όπως αντιλαμβάνεστε είμαστε όλοι παγωμένοι από την Παρασκευή το μεσημέρι, όλοι μουδιασμένοι, δεν είναι ότι ήρθαμε σήμερα στη δουλειά και έχει κανείς κέφι ή τίποτα τέτοιο. Την εκπομπή μας θα τη βγάλουμε και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αλλά νομίζω ότι πρέπει επί της ουσίας στο πρώτο μέρος να εκφράσουμε και εμείς τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ, όπως όλοι γνωρίζετε την Παρασκευή, μετά το τέλος της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Στο άκουσμα της είδησης κανείς δεν το πίστεψε αυτό που συνέβη. Δεν το πίστεψαν οι άνθρωποι που δεν τον ήξεραν, φανταστείτε εμείς που δουλεύαμε στην ίδια παραγωγή και ήμασταν στον ίδιο διάδρομο όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ήταν βέβαια μέλος της δικής μας εκπομπής, αλλά τον γνωρίζαμε πολύ καλά. Είμαστε όλοι πολύ σοκαρισμένοι. Κανείς δεν πιστεύει ότι δεν θα ξαναδούμε τον Γιώργο Καραϊβάζ στους διαδρόμους. Είναι πολύ δύσκολο…» ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου, εμφανώς συγκινημένη.

Ιδιαίτερα συγκινητικά ήταν και τα λόγια του Κρατερού Κατσούλη και του Στέφανου Κωνσταντινίδη.

 

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 δεν θα μπορούσαν να μην μιλήσουν για τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του «Πρωινού» «Ξεκίνησα μαζί του τη δημοσιογραφία στο Star» ενώ και ο Τάσος Τεργιάκης είχε συνεργαστεί μαζί του ως αστυνομικός συντάκτης κι έφτιαξε προς τιμήν του ένα πολύ συγκινητικό βίντεο.

«Τον έζησα 15 χρόνια στη ΓΑΔΑ κάνοντας αστυνομικό ρεπορτάζ, ήταν από τους πρώτους που με βοήθησαν», είπε ο δημοσιογράφος που επιμελήθηκε το βίντεο για τον αδικοχαμένο ρεπόρτερ.

Στην εκπομπή μίλησε και ο Πάνος Σόμπολος ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι οι δολοφόνοι θα βρεθούν αλλά και ότι οι έρευνες καταλήγουν στο κοινό έγκλημα. «Αποσύρθηκε η αντιτρομοκρατική και πλέον ερευνά τη δολοφονία το τμήμα Ανθρωποκτονιών, Εγκληματολογική Υπηρεσία και το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος», είπε.

 

Κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1 με τη Ρίτσα Μπιζόγλη, ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε μια αναφορά στον θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ, λέγοντας ότι τα λόγια του γιου του στην κηδεία τον συγκλόνισαν.

«Δεν μπορώ να μην το πω… Έχω την εντύπωση ότι από εκεί ψηλά που βρίσκεται ο Γιώργος Καραϊβάζ πρέπει να είναι πολύ περήφανος για το καμάρι του. Τα λόγια του γιου του με συγκλόνισαν», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Τότε, η Ρίτσα Μπιζόγλη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και λύγισε στον αέρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Καραμίχος για την περιπέτεια με τον καρκίνο: «Μου είπαν ότι πρότειναν να γίνει εισαγωγή άμεσα»
Η απάντηση της θαυμάστριας σε αμαξίδιο που η Μadonna ζήτησε να σηκωθεί κατά τη διάρκεια συναυλίας της
Ο Αλέξης Γεωργούλης πέρασε την Καθαρά Δευτέρα στο μπαλκόνι της Δανάης Μπάρκα
Η Καίτη Γκρέυ έπέστρεψε στο σπίτι της μετά από έναν μήνα νοσηλείας στην Εντατική Μονάδα
«Χείμαρρος» η Κατερίνα Στικούδη για τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της: «Θα φοράω ό,τι θέλω παντού»
H σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου, Λελέ Γκόφα, αγκαλιά με την κόρη του τραγουδιστή: «Και ναι ήρθε αυτή η στιγμή»
Νέος σάλος στη Δανία με το μυστικό ταξίδι του βασιλιά Frederik εκεί όπου ζει η φημολογούμενη ερωμένη του
Marseaux: «Πήγαινα πίσω από τη σκηνή, έκανα εμετό και έβγαινα ξανά»
Το ταξίδι της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον σύντροφό της, Άκη Σβολάκη μετά τον σάλο με την κακοποίησή της
Η κοινή φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη μετά την περιπέτεια υγείας του