Η Μαριαλένα έστειλε μήνυμα… χωρισμού στον Γιώργο Λιβάνη μέσα από το #SurvivorGR

 

«Μαύρα τα μαντάτα για τον σερενάτα (aka Γιώργος Λιβάνης)» Ο Καλίδης ξεκαθαρίζει αν έστειλε ή όχι μήνυμα χωρισμού στον Λιβάνη! Θα περιμένει την Μαριαλένα; - Χριστίνα Κεφαλά για Σάκη Κατσούλη: «Είναι χειριστικός, για να λέει ότι δεν είχε κάτι μαζί μου…» 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί από την ημέρα που ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο Survivor και συνάντησε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ενώ στην αρχή κυριάρχησε «ψυχροπολεμικό» κλίμα, στη συνέχεια, οι δύο πρώην ήρθαν πολύ κοντά, με αποκορύφωμα τα δάκρυα της Μαριαλένας, όταν ο Σάκης πήρε… μεταγγραφή για την κόκκινη ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σε όλα αυτά, βέβαια, υπάρχει και ο Γιώργος Λιβάνης, με τον οποίο η Μαριαλένα διατηρούσε μικρής διάρκειας σχέση πριν μπει στο ριάλιτι.

Στο «Καλύτερα δε γίνεται», ο Κώστας Τσουρός, λοιπόν, έκανε μια αποκάλυψη βόμβα. «Έχω μια πληροφορία, ότι ο Γιώργος Λιβάνης έχει ενημερωθεί από παίκτη που βγήκε από το Survivor, να μην περιμένει τη Μαριαλένα» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Πιθανότατα ο παίκτης που… μετέφερε τα άσχημα μαντάτα στον τραγουδιστή είναι ο Πάνος Καλίδης.

 

Ποια είναι η άποψη του Πάνου Καλίδη για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας και τελικά τι είπε στον Γιώργο Λιβάνη;

«Πριν τρεις τρεισήμισι εβδομάδες που έφυγα από το παιχνίδι ήταν διαφορετικές οι ομάδες, οι μπλε και οι κόκκινοι. Ζούσαν διαφορετικό και ήταν άλλες οι συνθήκες. Όταν αποχώρησα εγώ επικρατούσε αυτό που είπε η Μαριαλένα στον Ατζούν, ότι έχει κάτι σοβαρό έξω και ότι της αρέσει αυτό. Αυτή την εικόνα έβλεπα εγώ και αυτό μετέφερα όταν ήρθα στην Ελλάδα. Τώρα βλέπω ό,τι βλέπετε εσείς… εσείς θα μου πείτε τα νέα. 

Εγώ αυτό που έβλεπα ήταν ότι δεν τρέχει κάτι ανάμεσα στην Μαριαλένα και τον Σάκη. Ότι τα παιδιά έχουν μια σχέση δυο χρονών, είναι φυσικό επακόλουθο να κάτσουν να μιλήσουν. Ίσως να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα, δεν είδα κάποια αναζωπύρωση μιας σχέσης. Δεν ξέρω αν αυτό που βλέπουμε είναι η αλήθεια…

Αυτό το μήνυμα δεν ξέρω πως έχει βγει και πώς έχει πάρει έκταση. Δεν είχα κάποιο μήνυμα. Νομίζω πως ο Λιβάνης είναι ακόμη με την Μαριαλένα. Δεν έχουμε κάνει τέτοιες κουβέντες. Ο Λιβάνης θα την περιμένει την Μαριαλένα» αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

 

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή «Love it» η Χριστίνα Κεφαλά. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στην στρατηγική που ακολουθούν ορισμένοι από τους παίκτες αλλά και στο τι συνέβη τελικά με την καλύβα και επέλεξε να κοιμηθεί μαζί με τον Τριαντάφυλλο.

«Είμαι καλά αλλά είμαι και λίγο στεναχωρημένη. Μετά την ένωση είδα τα παιδιά λίγο να απομακρύνονται γιατί ήρθα πιο κοντά με τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη. Έκαναν και εκείνοι παρέα με κάποιους… Με την Ελευθερία είχα έρθει πιο κοντά. Ο Τζέιμς δεν θα πήγαινε ποτέ να τους πει “ψηφίστε τη Χριστίνα”, θα έλεγε “θα ψηφίσω τη Χριστίνα γιατί δε φέρνει νίκες και θέλω το καλό της ομάδας”, θα το πήγαινε πιο διπλωματικά, τον έχω μάθει.  Τα παιδιά είχαν απλωθεί, τους είπα να δούμε πως θα κοιμηθούμε, δεν το σχολίασαν και το επόμενο βράδυ έγινε το ίδιο. Ρώτησα τον Τριαντάφυλλο αν έχει χώρο να κοιμηθώ και μου είπε ναι. Ο Σάκης ήθελε να τα ρίξει σε μένα για να βγει στην τηλεόραση ότι εγώ έχω το πρόβλημα και ότι αυτός είναι που τα ενώνει όλα» δήλωσε και συνέχισε,

«Δε του έριξα ευθύνες του Νίκου για το ατύχημα αλλά δε μου άρεσε όταν γύρισα από το νοσοκομείο που δε με ρώτησαν πως είμαι ή που δεν ήρθε ο Νίκος να μου πει μια συγγνώμη…»

 

Όσο για τον Σάκη Κατσούλη με τον οποίο είχε ακουστεί πως είχαν ένα σύντομο ειδύλλιο αλλά ο ίδιος δεν το παραδέχτηκε ποτέ είπε:

«Ο Σάκης δεν είναι και το πιο ήρεμο παιδί αλλά για να μη λέει ότι είχε κάτι μαζί μου, δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τον εμπιστευθώ. Είναι και λίγο του φαίνεσθαι οπότε μπορεί και να το έκανε για να φανεί. Είναι χειριστικός, έχει σκοπό να φτάσει στον τελικό, τα σκέφτεται πάρα πολύ τα πράγματα για να φτάσει εκεί που θέλει και σίγουρα θα εκμεταλλευτεί πολλά πράγματα για να το πετύχει αυτό»

Όσον αφορά τον Αλέξη Παππά τον χαρακτήρισε ως έναν πολύ χειριστικό άνθρωπο με εμμονή προς το πρόσωπο του James ενώ για την περίφημη ατάκα για το στήθος της εξήγησε πως ήταν κάτι που είπε για πλάκα και όχι για να προσβάλλει κάποια συμπαίκτριά της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»