Σπαραγμός δημοσιογράφων μετά την είδηση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ

 

Σοκ στον αέρα του Star - Η ανακοίνωση για τον θάνατό του - Tα βίντεο αποχαιρετισμού του ΑΝΤ1, OPEN, EΡΤ, MEGA, ΣΚΑΙ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από τη στυγερή δολοφονία του αστυνομικού συντάκτη, Γιώργου Καραϊβάζ, το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. 

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Αστυνομικός ρεπόρτερ από τη δεκαετία του 1990 στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, αποχώρησε το 2017 και μετακόμισε στο κανάλι του STAR. Συνεργάτης επί σειρά ετών με την εφημερίδα «ΕΛΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», άφησε το δικό του στίγμα στο αστυνομικό ρεπορτάζ επί σειρά ετών.

O Ant1 στον οποίο  ο δημοσιογράφος εργάσθηκε πολλά χρόνια, ως επικεφαλής του αστυνομικού ρεπορτάζ έκανε ένα βίντεο αποχαιρετισμού ενώ το βράδυ της Παρασκευής το Star έστειλε ανακοίνωση για τον θάνατο του Γιώργου.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε κατάσταση σοκ η Ζήνα Κουτσελίνη  μετά την δολοφονία του Γιώργου Καραιβάζ - Λουλούδια και ένα καντήλι καίει στο γραφείο του Γιώργου Καραιβάζ - Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνισή του στο πλευρό της

 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση της δολοφονίας του αγαπημένου μας συναδέλφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ συνεργαζόταν ως αστυνομικός συντάκτης τα 4 τελευταία χρόνια, με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του σταθμού μας. Ξεχώριζε για τις ικανότητές του, τον ακέραιο χαρακτήρα του και ήταν αγαπητός σε όλους τους συντελεστές του προγράμματος.

Το Star, η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της εταιρίας, με αίσθημα βαθιάς οδύνης για την απώλειά του, εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήρια στους οικείους του.»

STAR: 

Συγκλονισμένοι η Κάτια Μακρή και ο Βάιος Σύρρος ενημέρωσαν κατά τη διάρκεια του δελτίου του Star την είδηση πως ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε δολοφονηθεί λίγα λεπτά νωρίτερα.

Οι δυο δημοσιογράφοι, συνάδελφοι και συνεργάτες του θύματος, δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα όσα μετέδιδαν…

Η είδηση έπεσε σαν «βόμβα», την ώρα μάλιστα που βρισκόταν σε εξέλιξη το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

«Είναι ο δικός μας Γιώργος Καραϊβάζ, συνεργάζεται με την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, οι τηλεθεατές τον βλέπουν καθημερινά, ασχολείται με πολλές και δύσκολες υποθέσεις όλα αυτά τα χρόνια που από κοινού πορεύεστε στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο ακόμα και να το πιστέψουμε ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι μια είδηση που πραγματικά μας έχει σοκάρει» είπε η Κάτια Μακρή.

Ο Βάιος Σύρρος, έδειχνε να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί στον συνεργάτη του. «Για μας ήταν σοκ! Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την πληροφορία γιατί είναι ένας άνθρωπος που είμαστε μαζί 32 χρόνια. Στην αρχή το θεωρήσαμε ως φάρσα» είπε χαρακτηριστικά.

 

ΑΝΤ1:

 

 
EΡT:
 
 

 

 

ΟPEN:
 
 

 

 

ΜEGA:

 

 

SKAI:

 

Ο χώρος της δημοσιογραφίας και όχι μόνο έχει συγκλονιστεί με τον αιφνίδιο θάνατο του γνωστού δημοσιογράφου και αστυνομικού συντάκτη. Πριν λίγες ώρες, ο Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε νεκρός μετά από δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Ο δημοσιογράφος του Star την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του δέχτηκε σφαίρες από δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι.

Ο δημοσιογραφικός κόσμος είναι μουδιασμένος από τη δολοφονία του συναδέλφου Γιώργου Καραϊβάζ, με την ΕΣΗΕΑ να ζητά την πλήρη διαλεύκανση του εγκλήματος.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ δηλώνει συγκλονισμένο από την εκτέλεση του συναδέλφου Γιώργου Καραιβάζ. Πρόκειται για τη δεύτερη δολοφονία δημοσιογράφου καθώς είχε προηγηθεί το 2010 η δολοφονία του συναδέλφου Σωκράτη Γκιόλια.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του συναδέλφου και καλεί την Κυβέρνηση και τις αρμόδιες Αρχές να διαλευκάνουν αμέσως το έγκλημα και να παραδώσουν στη Δικαιοσύνη τους δράστες.

Η ΕΣΗΕΑ δηλώνει, ότι οι δημοσιογράφοι δεν πτοούνται από δολοφονίες, τραυματισμούς και απειλές και επισημαίνει ότι: Θα προασπίσει την ελευθερία του Τύπου και την ανεμπόδιστη εργασία των δημοσιογράφων απέναντι σε κάθε πίεση και απειλή, πολύ περισσότερο απέναντι σε μαφιόζικες πρακτικές και εγκληματικά σχέδια» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Σοκαρισμένοι είναι και οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι του Γιώργου Καραϊβάζ, οι οποίοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ακόμη ότι ο φίλος και συνεργάτης του έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα από τη ζωή. Δημοσιογράφοι και συντάκτες τον αποχαιρετούν με συγκινητικά μηνύματα στα social media.  

 

 

  

  

  

  

  

  

  

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»