Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Θέλω να υπάρχει το…. Λιβιεράτος ψυχιατρείο στην Google»

  12/04/2021 08:53
«Θέλω να υπάρχει το…. Λιβιεράτος ψυχιατρείο στην Google»

«Θέλω να υπάρχει το…. Λιβιεράτος ψυχιατρείο στην Google»

  12/04/2021 08:53

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Λάμπης Λιβιεράτος, στο #Dot. Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ενώ δήλωσε πως θέλει να υπάρχει μια συγκεκριμένη αναζήτηση στην Google για εκείνον προκειμένου να μπορεί να ερμηνεύσει. «Έχω μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη που πέρασα. Στο ψυχιατρείο πήγα για να προστατευτώ» «Στο καρναβάλι της Λεμεσού κάποιος ντύθηκε τρελός με επιγραφή πάνω του Λιβιεράτος...»
Πιο συγκεκριμένα, ο Λάμπης Λιβιεράτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Tην δική μου περίπτωση την πέρασα με τους δικούς μου ανθρώπους, τους καλούς μου φίλους που είχα τρομερή εμπιστοσύνη στη γνώμη τους και φυσικά τα παιδιά μου και την μουσική μου. Ο καθένας πρέπει να βρει ποια είναι τα όπλα του για να το αντιμετωπίσει».
«Όταν με ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι δεν ήμουν τόσο έτοιμος για να μιλήσω. Ήμουν εγκλωβισμένος. Έπρεπε να μιλήσω για να μην γραφτεί ότι να ‘ναι» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο τραγουδιστής στην εκπομπή. «Για όλα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή να μιλήσεις. Υπήρξε από μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μας διακριτικότητα».
«Κάποιοι, βέβαια, κυνηγάνε τη δημοσιότητα και πρέπει να βγάλουν μια είδηση, τους είπα να την βγάλουν αλλά να μου δώσουν απλά την ευκαιρία να για αυτό. Να μην το βγάλουν όπως να ‘ναι. Γέμισε το google, πατάς και βλέπεις «Λιβιεράτος ψυχιατρείο». Πρώτο από όλα. Γράφτηκαν πολλά και ο αλγόριθμος της Google, ο καημένος, τι θα βγάλει… Δεν σκέφτεται… Εγώ, όμως, θέλω να υπάρχει αυτό εκεί γιατί μπορώ να το ερμηνεύσω, να το αποκωδικοποιήσω, να το δουν οι άνθρωποι που θέλω να το δουν και με ενδιαφέρουν».

«Ο καθένας μέσα του πρέπει να κάνει μέσα του την προσωπική του δουλειά για να το δει σαν ευκαιρία να συνεχίσει μετά πιο δυνατό. Με βρήκε αρκετά προπονημένο αυτή η ιστορία και φρόντισα να το μεταλαμπαδεύσω και στους δικούς μου ανθρώπους.  Με καταδιώκει αυτή η ιστορία, το προσπερνάω αλλά επειδή έχω και παιδιά -και θέλω να κατανοήσουν πλήρως τι είναι αυτό που έχω περάσει- κι όταν γκουγκλάρει κανείς το όνομά μου βγάζει “Λιβιεράτος – ψυχιατρείο”, δεν θέλω να νομίζουν ότι ο πατέρας τους είναι τρελός, είναι λάθος αυτό. Υπάρχει αυτό το τεράστιο λάθος της κοινωνίας ότι υπάρχει η σύνδεση του ψυχιατρείου με τους τρελούς γιατί αποτρέπει ανθρώπους με προβλήματα να ζητούν βοήθεια. Με τη σωστή βοήθεια ξεπερνάς το πρόβλημα και βγαίνεις πιο δυνατός». υπογράμμισε.

Η κατάθλιψη τού χτύπησε την πόρτα μετά από αρκετές άσχημες συγκυρίες που έτυχαν στον διάβα του. Στην προσπάθειά του να προστατέψει τον εαυτό του και να αποφορτιστεί από το βαρύ φορτίο συμβουλεύθηκε τους ειδικούς γι΄αυτό και νοσηλεύθηκε.

«Έχω μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη κι που πέρασα. Είναι ένα θέμα που δεν πρέπει να φοβόμαστε. Στο ψυχιατρείο πήγα για να προστατευτώ. Ένιωθα ότι αυτό που συμβαίνει έξω τόσο πολύ με πίεζε και δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω γιατί δεν είχα κάνει τη διεργασία που έπρεπε για να αντιληφθώ τι γίνεται στη ζωή μου. Μπήκα εκεί, ηρέμησα, πήρα τα φάρμακα που χρειαζόμουν για να ηρεμήσω, έκανα συζητήσεις που έπρεπε».

«Καταστάσεις συγκεκριμένες, άνθρωποι που μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο. Συνέβησαν πολλά μαζεμένα, έχασα τον αδερφό μου, είχα ένα θέμα με τη δουλειά μου και είπα δεν το αντέχω. Ένιωθα ότι πρέπει να συνεχίσω τη ζωή μου κυρίως για αυτά τα παιδιά».

«Δεν πρέπει να μας νοιάζει τι λέει ο κόσμος αλλά οι άνθρωποι που αξίζει η γνώμη τους» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας