«26 χρόνια μετά βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ερευνήσω τη δολοφονία του»

 

Φανερά σοκαρισμένη αλλά και συγκινημένη, η Αγγελική Νικολούλη - Συντετριμμένη η Ρούλα Κουσκουρή - Ο Σπύρος Χαριτάτος συγκινεί – Α. Πάνια: «Όλοι είμαστε συγκλονισμένοι, σοκαρισμένοι, φρικαρισμένοι» - Σε κατάσταση σοκ Ν.Γερμανού, Σ.Χρηστίδου, Α. Βαρθακούρη, Ρ. Μπιζόγλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Mία σπαρακτική ανάρτηση έκανε η Ρούλα Κουσκουρή για την δολοφονία του συναδέρφου και συνεργάτη της Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Star και εμφανιζόταν καθημερινά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπως και η Ρούλα Κουσκουρή η οποία αδυνατεί να πιστέψει ότι ο συνάδερφός της έφυγε από τη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ήταν τη δεύτερη τηλεοπτική χρονιά της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» σε κάλεσα στο τηλέφωνο σου....

"Ελα Ρουλίτσα" μου απάντησες.

" Γιώργο σε θέλουμε να έρθεις καλεσμένος στην εκπομπή έχουμε ένα θέμα που θα αναδείξουμε, χρειαζόμαστε την παρουσία ενός αστυνομικού συντάκτη, του καλύτερου αστυνομικού συντάκτη, θα έρθεις;"

" Τι δουλειά έχω εγώ στα μεσημεριανάδικα" μου είπες.

"Οχι Γιώργο είναι μία εκπομπή αξιοπρεπέστατη που σέβεται τον άνθρωπο.... η Ζήνα θα δεις είναι εξαιρετικός άνθρωπος..."

"Ρούλα πάρε με σε 10 λεπτά και θα σου πω αν μπορώ"

Δέκα λεπτά μετά σε κάλεσα και μου είπες "Σε εμπιστεύομαι θα έρθω..."

Κι έτσι ξεκίνησαν όλα ...

Η αρχή είχε γίνει... Ηρθες σαν καλεσμένος.... στη συνέχεια έγινες μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας.... έγινες κομμάτι της εκπομπής.... ταυτίστηκες με την εκπομπή...

Χθες στην είδηση της δολοφονίας σου ΠΑΓΩΣΑΜΕ όλοι....

Πώς να διαχειριστούμε το φευγιό σου....;

Δεν μπορεί να είναι αλήθεια... πριν λίγα λεπτά ήμασταν μαζί στον τηλεοπτικό αέρα....

Δεν μπορεί να αφαίρεσαν τη δική σου ζωή τόσο άνανδρα ...

Τι να πρωτοθυμηθώ ....

Τι να πρωτογράψω για σένα ....

Το πόσο καλός ήσουν ως επαγγελματίας ....

Ως άνθρωπος ...

Ως φίλος;

Οσοι σε γνωρίσαμε ξέρουμε πολύ καλά τι άνθρωπος ήσουν ...

Αγαπούσες πολύ τα παιδιά .... ένας άνθρωπος με τόσες ευαισθησίες...

....δεν μπορώ να γράψω για σένα σε παρελθόντα χρόνο .....

Η φωνή σου ηχεί ακόμη στα αυτιά μου ...όταν έμπαινες στο γραφείο και με τραγουδιστό τρόπο έλεγες " Καλημέρα παιδιαααααα....."

....όταν απαντούσες το κινητό σου και ακούγαμε από τα χείλη σου το "Καλημέρα Στρατηγέ μου" ....όταν τρέχαμε να βρούμε την είδηση και με ένα σου τηλεφώνημα την είχες αμέσως....

Λάτρευες το σκυλάκι σου...."το βρωμόγατό σου" όπως το αποκαλούσες....

Παθιαζόσουν με τον ΠΑΟΚ....

Ζήταγες να παίξει στην εκπομπή τραγούδι του Νταλάρα ....

Μας μάθαινες λέξεις της ελληνικής γλώσσας που δεν γνωρίζαμε ....

Μας έδειξες σεβασμό, αγάπη, εκτίμηση σε όλους μας ανεξαιρέτως....Δεν είχες κακιά κουβέντα για κανέναν ... δεν αρνήθηκες τη βοήθειά σου σε κανέναν....

Κοντραρίστηκαμε πάνω στη δουλειά... άλλα αγαπηθήκαμε...

Σε αγαπήσαμε για όλα αυτά που ήσουν ....

Γνωρίσαμε την οικογένειά σου.... τη λατρεία σου για τη Στάθα ....την περηφάνια σου για το καμάρι σου,τον γιο σου τον Δημήτρη ....

Μία τηλεοπτική σεζόν συχνά ως καλεσμένος και τέσσερα χρόνια βασικό κομμάτι της εκπομπής μας....

Συνοδοιπόρος...

Και τώρα τι;;;;

Δεν θα υπάρξει μέρα που δεν θα ηχεί στα αυτιά μας η φωνή σου ....που θα ακούσουμε ένα τραγούδι του Νταλάρα και δεν θα σε σκεφτούμε ....

που θα ψάχνουμε την είδηση και δεν θα λέμε θα την έχει ο Καραϊβάζ...

Κι εσύ από κει ψηλά.... από τη Γειτονιά των Αγγέλων, το ξέρω, θα μας χαμογελάς και θα μας δίνεις δύναμη να πορευτούμε...

Ενα πράγμα μπορούμε να σου υποσχεθούμε ...

Δεν θα σιωπήσουμε ...

Θα ζήσεις μέσα από εμάς.... μέσα από το δικό μας ρεπορτάζ...

Στο οφείλουμε!

Καλό ταξίδι Γιώργο...🖤»!  

Ο Σπύρος Χαριτάτος αποτελεί έναν από τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν με τον Γιώργο Καραϊβάζ και τον γνώριζε τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Θέλοντας να αποχαιρετήσει τον καλό φίλο και συνάδελφό του, ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, περιγράφοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας του αδικοχαμένου Γιώργου Καραϊβάζ.

«Από καρδιάς για τον Γιώργο Καραιβάζ: Ρεπόρτερ, δημοσιογράφος από σπάνιο μέταλλο ηθικής και αξιών, για αυτό και Αλύγιστος . Πειθαρχημένος στην καθαρή συνείδηση με αλήθειες και έντιμες επιλογές, για αυτό και Ανυποχώρητος. Σύζυγος και Πατέρας ευαίσθητος και Αφοσιωμένος. Ένας γενναιόψυχος, δοτικός συνεργάτης και φίλος, για αυτό και Αγαπημένος. Λεβέντη μας η απουσία σου θα μας αφυπνίζει για πάντα», έγραψε ο Σπύρος Χαριτάτος. 

Φανερά σοκαρισμένη αλλά και συγκινημένη, η Αγγελική Νικολούλη μίλησε για τον συνάδελφο και φίλο της Γιώργο Καραϊβάζ ο οποίος χθες δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του. 

«Με τον Γιώργο συνεργαστήκαμε πριν από χρόνια, στην πρώτη χρονιά του Τούνελ. Θυμάμαι έναν νέο δραστήριο, μάχιμο. Έναν δημοσιογράφο γεμάτο όνειρα, με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

26 χρόνια μετά βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ερευνήσω και εγώ τη δολοφονία του, την εν ψυχρώ εκτέλεσή του από δύο καλυμμένους, μπορεί να είναι και πληρωμένοι εκτελεστές, ξέρετε έχει γίνει της μόδας.

Παίρνεις ένα συμβόλαιο και εκτελείς» είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος, φανερά συγκινημένη όταν ξεκίνησε η εκπομπή της, στην οποία αφιέρωσε χρόνο για να απαντηθούν τα πιο καίρια ερωτήματα για τη δολοφονία που σόκαρε χθες τον δημοσιογραφικό κόσμο και το Πανελλήνιο.

Η Αγγελική Νικολούλη δεν έμεινε εκεί αλλά απηύθυνε έκκληση σε κατοίκους που διατηρούν κάμερες ασφαλείας ή είδαν κάτι περίεργο, να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής μήπως καταφέρουν και δώσουν πληροφορίες για τη δολοφονία. Κάτι που πραγματικά μέσα σε λίγη ώρα συνέβη καθώς τα τηλεφωνήματα έπεφταν... βροχή το ένα μετά το άλλο.

Οι τηλεθεατές έκαναν έρευνα στο διαδίκτυο και έστελναν στοιχεία για σκούτερ, όπως η μηχανή των δραστών, που έχουν κλαπεί τον τελευταίο καιρό από την Αττική.

Μία ανώνυμη μαρτυρία αργά τη νύχτα, έδωσε στοιχεία για την εθνικότητα των δραστών.

Επίσης, στην εκπομπή παρουσιάστηκαν και φωτογραφικά ντοκουμέντα για το σημείο της δολοφονίας, λίγα λεπτά μετά το καρτέρι θανάτου, όπως ανέφεραν στο «Φως στο Τούνελ». 

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη για το γεγονός ότι ο ίδιος ο Γιώργος Καραϊβάζ δεν είχε ζητήσει ποτέ φύλαξη ούτε είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές από κάπου.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη για τον άλλοτε συνεργάτη της.

 

Η Ρίτσα Μπιζόγλη αποχαιρέτησε τον Γιώργο Καραϊβάζ με μια συγκινητική φωτογραφία και ένα λιτό μήνυμα.

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, που συνεργάστηκε για πολλά χρόνια με τον δημοσιογράφο που δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, δε μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό του.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ρίτσα Μπιζόγλη έγραψε: «Καλό ταξίδι Γιώργο μου. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς» και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία από τα γραφεία του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.

 

H Αννίτα Πάνια σοκαρισμένη στην έναρξη της εκπομπής της αναφέρθηκε στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ!

Η Αννίτα Πάνια είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής της, «Αννίτα Κοίτα»:

«Όλοι είμαστε συγκλονισμένοι, σοκαρισμένοι, φρικαρισμένοι, πικραμένοι, βαθιά στεναχωρημένοι γι’ αυτό που έγινε χθες με τον άνθρωπο αυτόν της τηλεόρασης και μιλώ για τον Γιώργο Καραϊβάζ, έναν διακεκριμένο αστυνομικό συντάκτη, έναν πάρα πολύ καλό δημοσιογράφο, έναν πολύ γλυκό άνθρωπο που έχασε τη ζωή του με αυτόν τον φρικτό τρόπο.»!

Και πρόσθεσε: «Δεν σας κρύβουμε ότι όλοι είμαστε σοκαρισμένοι, είμαστε πολύ βαθιά στεναχωρημένοι και την ίδια στιγμή με πάρα πολλά ερωτηματικά στο κεφάλι μας.

Να ευχηθούμε να μην το ξαναδούμε ποτέ αυτό. Είναι μια εποχή άγρια»

 

Σε κατάσταση σοκ είναι η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσουρός από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, το μεσημέρι της Παρασκευής, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Η έναρξη της εκπομπής, «Καλύτερα δε γίνεται», ήταν εντελώς διαφορετική, χωρίς γέλια, χορούς και ζωηρή μουσική, καθώς ο αστυνομικός συντάκτης που δολοφονήθηκε ήταν φίλος τόσο της Ναταλίας, όσο και του Κώστα Τσουρού.

«Λίγο διαφορετική είναι η έναρξή μας σήμερα, χωρίς πολλά χαμόγελα τουλάχιστον για την αρχή. Στην πορεία ευελπιστούμε να καλυτερέψει και η δική μας διάθεση και το κλίμα και βεβαίως να φτιάξουμε και τη δική σας διάθεση, διότι δε ξεχνάμε ποτέ πως ο σκοπός ο δικός μας είναι να φέρνουμε χαμόγελα και αισιοδοξία στο δικό σας σπίτι» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και συμπλήρωσε: «Δε μπορούσε να περάσει τόσο ανώδυνα από πάνω μας η τραγική είδηση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, και για πολλούς από εμάς φίλος και συνάδελφος. Ο Κώστας τον ήξερε πολλά χρόνια, είχαν δουλέψει και μαζί. (…) Για εμάς ο Γιώργος ήταν από τους ανθρώπους που συναντούσαμε εδώ στους διαδρόμους, ήταν μόνιμος συνεργάτης για πολύ καιρό στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Πάντα με το χαμόγελο και είμαστε σε κατάσταση σοκ, όπως αντιλαμβάνεστε».

 

Συγκλονισμένος είναι ο Πέτρος Καρσιώτης από τη στυγερή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, με τον οποίο ήταν στενοί φίλοι. Ο Πέτρος Καρσιώτης, όπως είπε στην εκπομπή «ΣΚ Μάνεσης» έχει βαφτίσει τον γιο του άτυχου δημοσιογράφου, και ο βαφτισιμιός του κατέβηκε να δει τι είχε συμβεί στον δρόμο, έχοντας την ελπίδα πως δεν είναι ο πατέρας του το θύμα.

«Έχω βαφτίσει το παιδί του, είναι τώρα 21 ετών. Ένα χρυσό παιδί με σοφό μυαλό, καθοδηγητής που έδινε συμβουλές και σε μένα. Έχει καθαρό μυαλό, μια άλλη προσέγγιση. Σπουδάζει στο Πολυτεχνείο.

Το παιδί μαζί με την μητέρα ήταν στο σπίτι και περίμεναν τον πατέρα χτες το μεσημέρι και δεν είχαν αντιληφθεί… Είχε τη μοναδική ελπίδα, όταν άκουσε ότι κάτι έχει συμβεί με έναν άνθρωπο και πλησίασε μέσα από τους αστυνομικούς για να δει τα ρούχα που φορούσε, είχε την ελπίδα ότι δεν είναι ο μπαμπάς του. Είχε την ελπίδα ότι δεν θα δε τα ρούχα του πατέρα του. Οι αστυνομικοί έκαναν τα πάντα για να μην τον δουν εκείνη την ώρα. Ήταν αμέριμνοι, και η σύζυγός του και ο Δημήτρης, το παιδί, επάνω στο διαμέρισμα και τον περίμεναν όπως κάθε μεσημέρι μετά την τηλεοπτική εκπομπή», ανέφερε ο Πέτρος Καρσιώτης.

 

Η εν ψυχρώ δολοφονία του χθες το μεσημέρι έξω από το σπίτι του σόκαρε τους πάντες αλλά κυρίως τους φίλους και νυν και πρώην συνεργάτες του οι οποίοι μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τον φίλο και επαγγελματία Γιώργο Καραϊβάζ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το χρονικό της δολοφονίας του όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή «Έλα χαμογέλα»:

 

Η Αντελίνα Βαρθκούρη μίλησε από το Σου Κου Family για το δυσάρεστο γεγονός και δεν έκρυψε την θλίψη της.

«Περάσαμε μία εβδομάδα με πάρα πολλά δυσάρεστα περιστατικά που μας άφησαν σοκαρισμένους και βαθιά λυπημένους. Το μυαλό μας είναι εκεί στις οικογένειες των ανθρώπων που χάθηκαν και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε κουράγιο, αγκαλιά κι ελπίδα ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Εμένα αυτό το κομμάτι με τάραξε με τον Γιώργο Καραϊβάζ, που τόσο ψυχρά κι άδικα… Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια. Εξαιρετικός άνθρωπος, φίλος κι επαγγελματίας. Εύχομαι να αποδοθεί γρήγορα δικαιοσύνη και να υπάρξει γρήγορη εξιχνίαση. Είναι ένα τραγικό περιστατικό. Ένας άνθρωπος, πατέρας, σύζυγος και νέος άνθρωπος και ταράζεσαι βλέποντας μια αγριότητα που δεν έχεις συνηθίσει σε αυτήν την χώρα. Ως σύζυγος και μητέρα στέκομαι δίπλα στην σύζυγό του.»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος συμπλήρωσε: «Δεν ήταν ένας άνθρωπος που έδωσε δικαιώματα και δεν έχει ακουστεί τίποτα. Εξαιρετικός επαγγελματίας.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»