Τα γαλλικά του Μπόγδανου στον Παππά - «Α ρε φουκαρά Ηλία, τι σε περιμένει»

 

Ο Ηλίας αρνείται πεισματικά να καταλάβει τι του λέει ΟΛΗ ομάδα του με αρχηγό τον Παππά για τον James και βγαίνει εκτός εαυτού βρίζοντας- Τον μάζεψε σηκωτό ο... Νίκος ενώ έκλαψε στην αγκαλιά του... Κώστα και των Μπλε - Καρολίνα και Ντάφυ εναντίον του και για την σχέση του με τον Κόρο στο #SurvivorGR - H επιστροφή του Ντάφυ στις νίκες - Διέλυσε τον Κώστα για άλλη μια φορά - Οι μάχες σε στίβο και κουίζ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Με τραγούδια και χορούς επέστρεψαν στην παραλία οι Κόκκινοι μετά την παραμονή του Τριαντάφυλλου  στο Survivor 4. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Μαριαλένα έστειλε μήνυμα… χωρισμού στον Γιώργο Λιβάνη μέσα από το #SurvivorGR - «Μαύρα τα μαντάτα για τον... σερενάτα»

 Ο τραγουδιστής, που ήταν για 6η φορά υποψήφιος προς αποχώρηση, συνέχισε να τραγουδάει Αντώνη Ρέμο και το «100 φορές κομμάτια»  χαρούμενος που ο κόσμος για ακόμα μια φορά τον κράτησε  στο ριάλιτι επιβίωσης βγάζοντας εκτός παιχνιδιού τη Χριστίνα Κεφαλά.

 

Το πρωί συνεχίστηκε η κουβέντα για την ψηφοφορία και την απόφαση του κοινού να κρατήσει  τους «Ντάφυ», Παπαδόπουλο και τον Αλέξη Παππά, ο οποίος αυτή τη φορά δεν τα είχε μόνο με τον Τζειμς, αλλά και με τον Ηλία Μπόγδανο.

«Μετά το συμβούλιο κι όσα συνέβησαν εκεί μας φέρνουν στο εξής συμπέρασμα, ότι ο Αλέξης Παππάς είχε για ακόμη μια φορά δίκιο. Φάουλ και κόκκινη κάρτα στον James. Τώρα σειρά έχει ο Ηλίας. Α ρε φουκαρά Ηλία, τι σε περιμένει αγόρι μου.

Αυτό το μήνυμα δεν ξέρω αν το έχει πάρει ο Ηλίας κι οι υπόλοιποι. Δεν ξέρω αν έχει φτάσει στο υποσυνείδητό του ότι πρέπει να πλησιάσει τον Αλέξη Παππά. Θέλω να δω, αν το ίδιο θα γίνει και με τον James.» Αργότερα πρόσθεσε: » Ο Ηλίας μιλούσε στο κενό. Αν το επόμενο διάστημα δεν έρθει κοντά μου και δεν αρχίσει να με καταλαβαίνει, τα βελάκια θα πάνε επάνω του γιατί έχω τρελαθεί.»

 
 

Από την πλευρά του ο Ηλίας Μπόγδανος θεωρεί ότι ο Αλέξης Παππάς χρησιμοποιεί την ευφυία του για να δημιουργεί εντάσεις και εξήγησε στον ηθοποιό για ποιο λόγο τον ψήφισε να αποχωρήσει από το Survivor.

 

Ο Τζέιμς Καφετζής ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει τι κόλλημα έχει φάει μαζί του ο Αλέξης Παππάς και γιατί υπάρχει αυτή η έχθρα.

 

Πάντως υπάρχουν και ώρες που τα πράγματα στην παραλία κυλούν ομαλά χωρίς εντάσεις. Είναι οι ώρες που τα κορίτσια που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά του με τις κάμερες να εστιάζουν στα καλλίγραμμα κορμιά τους, ο Αλέξης κάνει κατασκευές, ο Ηλίας φτιάχνει τα μαλλιά του και ο Γιώργος Κόρομι συνεχίζει τις καλές ψαριές του.

 

Ωστόσο η νηνεμία κρατάει για λίγο, μέχρι ο Γιώργος Λιανός να τους μαζέψει πριν το αγώνισμα και αρχίσει τις ερωτήσεις. Εκεί πάλι ξεσπάει  καταιγίδα. 

Ο Αλέξης Παππάς άρχισε να βγάζει πύρινο λόγο εναντίον του Ηλία Μπόγδανου με τον τελευταίο να βγαίνει σταδιακά εκτός εαυτού και να ακολουθεί η εξής λογομαχία:

Α.Π.: Έγινε μια προσπάθεια επικοινωνίας με τον Ηλία και μου είπε ότι με θεωρεί ως τον άνθρωπο που δημιουργεί τις εντάσεις. Μου είπε ότι δεν τον νοιάζει το μήνυμα που έδωσε ο κόσμος κι ότι είχα δίκιο για τον James… Δεν μου μιλάς ξεκάθαρα. Η στάση σου μου φαίνεται διπλωματική και θα σε ψηφίζω. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει και που κάνει. Θα είσαι ο πρώτος που θα ψηφίσω.

Η.Μ.: Αυτό που είπα είναι ότι δεν μπορώ να μείνω κολλημένος κι εμμονικός γιατί οι άνθρωποι αλλάζουν. Κατ’ αρχάς τσίλαρε γιατί σου μιλώ πολύ όμορφα.

Α.Π.: Αν ήθελες να γνωρίσεις ποιος είναι ο Αλέξης, θα ερχόσουν να μου μιλήσεις. Τώρα δεν θέλω να με μάθεις.

Η.Μ.: Δεν έχουμε χημεία. Εγώ αν είμαστε οκ και δεν έχουμε εντάσεις, δεν θα σε ψηφίζω για κάποιο λόγο. Γιατί πρέπει να είμαι με κάποιον; Δεν είμαι με κανένα. Είσαι απίστευτος, φαίνεται ξεκάθαρα ότι θέλεις να δημιουργείς πράγματα.  Δεν σου μιλώ, με σύγχυσες πάλι. Ψήφισέ με όσο θέλεις ρε φίλε δεν με νοιάζει αλλά μην μου σπας τα α…α. Με ενοχλείς, έχεις θέμα με εμένα. Γιατί θέλεις να με πριζώσεις; Με τον άνθρωπο που μας έχετε φέρει, μας έχει πρήξει. Δεν σε ξαναβλέπω τελείωσες. Φύγε από εδώ βλάκα.

Α.Π.: Γιατί φωνάζεις; Πρόσεχε πως μιλάς. Για χαλάρωσε. Τι θα κάνεις; Θα τα χτυπήσεις όλα;

Η.Μ.: Καταφέρνει και με βγάζει από τον εαυτό μου, το μηδενικό, το σκουπίδι. Γιατί με ενοχλείς; Εσύ έχεις θέμα με εμένα ρε φίλε. Δεν σε ξαναβλέπω ποτέ τελείωσε.

Α.Π.: Δεν σε έβρισα καθόλου. Τι συμπεριφέρεσαι έτσι;

 

Μαριλενα: «Ο James είναι ύπουλος - Θα βγει ο Ηλίας και θα πει Α! Παππά είχες δίκιο»

 

Αλέξης: «Δεν περίμενα αυτή την αντίδραση του Ηλία»

 

Στα θετικά του επεισοδίου η επιστροφή του Τριαντάφυλλου στα αγωνίσματα. Ο τραγουδιστής όχι μόνο μπήκε στο στίβο μάχης με έπαθλο το φαγητό, αλλά ζήτησε να κοντραριστεί με τον Κώστα Παπαδόπουλο, τον οποίο και νίκησε για να δώσει το προβάδισμα στους κόκκινους με 4-3.

 

Όπως φάνηκε στη συνέχεια αυτό δεν βοήθησε αρκετά τους κόκκινους, αφού οι Μπλε πείσμωσαν και  με ένα καλό σερί πέρασαν μπροστά  για το 9-6. Τη νίκη έφερε στους μπλε η Μαριαλένα, η οποία μπορεί να έφτασε αργότερα στους στόχους από την Καρολίνα, όμως έδειξε καλύτερη στο σημάδι.

 

Οι Μπλε έφαγαν, ενώ οι Κόκκινοι συνέχισαν να… φαγώνονται. Ο Ηλίας Μπόγδανος μετά το ξέσπασμά του κατέστησε σαφές ότι δεν θέλει να μιλάει με παράφρονες, όπως χαρακτήρισε τον Αλέξη Παππά. Αυτό όμως που τον τρέλανε περισσότερο, όπως είπε, είναι αυτό που του εκμυστηρεύτηκε ο Σάκης, ότι ο ηθοποιός τον χρησιμοποιεί για να «χτυπήσει» τον Τζέιμς.

 

 

Μεγάλο θέμα έγινε και με την προθέρμανση του Ηλία μαζί με τον αντίπαλο πλέον Κόρο.

 

Η Καρολίνα Καλύβα του εξήγησε ότι θα ήταν καλύτερο οι δυο ομάδες να κάνουν ξεχωριστά προθερμάνσεις. Ο Ηλίας δεν μπορεί να κατανοήσει τον λόγο που δημιουργείται ντόρος την ώρα που όλοι μαζί βρίσκονται στην ίδια παραλία και κοιμούνται μαζί. Ο Κόρο θεωρεί ότι για την ήττα των κόκκινων ευθύνονται οι Παππάς και Ντάφυ που χαλάνε την ψυχολογία της ομάδας τους.

 

Ο Ηλίας δεν άντεξε που σήμερα βρέθηκε στο στόχαστρο και έγινε… ριάλιτι με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα στην αγκαλιά του... Κώστα Παπαδόπουλου.

Ο ίδιος δεν άντεξε, όταν έφτασε στην καλύβα και ξέσπασε σε κλάματα με τα λόγια συμπαράστασης από τον Κώστα Παπαδόπουλο, που του είπε: «Λιάκο μου ξέρουμε όλοι ποιος είσαι, δεν έχεις να μας αποδείξεις τίποτα. Έχεις αυτήν την τεράστια καρδιά, που εμάς τους πρώην κόκκινους, εσύ μας κρατάς. Μέχρι σήμερα εσύ μας κρατάς ενωμένους δυνατούς και κάθεσαι και τσιμπάς αυτήν την βλακεία. Πρέπει να είσαι δυνατός… Βλέπω τον αδερφό μου να ραγίζει η καρδιά του και ραγίζω κι εγώ. Κάποιος σατανάς προσπαθεί να τον εκμεταλλευτεί και παίζει θέατρο εις βάρος του.»

Ο Ηλίας ανέφερε: «Είναι κάποιοι άνθρωποι που τους θεωρώ κολλητούς μου κι αυτά θα κρατήσουν… Με πνίγει το γ…ο το άδικο που δεν μπορώ να μιλήσω ελεύθερα… Πρέπει αυτοί που είναι κοντά μου να καταλάβουν, ότι δεν θέλω να μιλήσω όταν δεν είμαι καλά κι είναι η κάμερα μπροστά. Δεν μου αρέσει να πουλώ τα συναισθήματά μου. Τώρα λένε γιατί έκανα ζέσταμα με τον Κόρο; Δεν θα το διαπραγματευτώ. Δεν θα χαραμίσω το σάλιο μου για αυτούς.»

 

Τραυματισμός του Ηλία στο πόδι

 

Η… καταιγίδα κόπασε όταν οι δυο ομάδες πήγαν να αναμετρηθούν στο παιχνίδι ερωτήσεων. Ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να… απογειώσει την διασκέδαση Κόκκινων και Μπλε βάζοντας τον Ντάφυ Τσαν να αντιμετωπίσει ξανά τον Ασημακόπου-Λι. 

 

Ο Τριαντάφυλλος και η ομάδα του κατάφεραν να νικήσουν με 7-4 τους μπλε στο κουίζ ερωτήσεων και να φάνε το γλυκάκι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά