Κρίση στον γάμο του Βασίλη Μπισμπίκη με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

 

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο γνωστός σε όλους «Μάνος Βόσκαρης» από τις «Άγριες Μέλισσες», σύμφωνα με πρόσφατες φήμες που κυκλοφορούν στους καλλιτεχνικούς κύκλους, βιώνει την πρώτη κρίση στον γάμο του με την σύζυγό του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», ο γάμος του ταλαντούχου ηθοποιού με την low profile γυναίκα του περνάει μια μεγάλη δοκιμασία.

Αν και ο ίδιος ο ηθοποιός σπάνια αναφέρεται στις συνεντεύξεις του στην προσωπική του ζωή, στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι η σύζυγός του ήταν εκείνη που τον «άλλαξε»! «Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα και έχω χαλαρώσει πλέον» είχε τονίσει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Πρότυπο συζύγου και μητέρας, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη στέκεται στο πλευρό του μακριά από τα φλας της δημοσιότητας, μεγαλώνοντας τον μοναχογιό τους. Ο σκληρός και βίαιος διευθυντής των φυλακών στο Διαφάνι είναι τελείως διαφορετικός στην προσωπική του ζωή, λένε όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά.

Είναι ένας στοργικός σύντροφος και πατέρας, που τον κάνει ό,τι θέλει ο γιος του. «Το παιδί μετατοπίζει τις ευθύνες και τις προτεραιότητες» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του, για να συμπληρώσει: «Με τράβηξε από την τρέλα της δουλειάς και με έκανε καλύτερο ως καλλιτέχνη», ενώ δεν είχε διστάσει να παραδεχτεί ότι δεν χαλάει χατίρι στον μικρό, σε αντίθεση με τη σύζυγό του, η οποία είναι πιο αυστηρή.

Οσο για το πώς ένας αντισυμβατικός πρωταγωνιστής παντρεύτηκε, η απάντησή του πριν από έναν χρόνο ήταν: «Μα αντισυμβατικό είναι πλέον να παντρευτείς. Δεν είναι και τόσο εύκολο όσο φαίνεται». Πάντως οι στενοί τους φίλοι και συνεργάτες μιλούν για μία κρίση που συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια, έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια συμβίωσης και γάμου.

Αγνοώντας τις φήμες, ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής Βασίλης Μπισμπίκης αυτή την εποχή δουλεύει με πάθος πίσω από την κάμερα με την ομάδα του Cartel για να μεταφέρουν στο σινεμά την πιο πολυσυζητημένη παράσταση των τελευταίων ετών, το «Ανθρωποι και Ποντίκια» του Τζον Στάινμπεκ.

Στενοί φίλοι και συνεργάτες μιλούν για μια κρίση που συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια, έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια συμβίωσης και γάμου.  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς