Κατέρρευσε οn air και έφυγε από το πλατό – Έτρεχε πίσω του η Ιλάειρα Ζήση

«Τρώω bullying μια βδομάδα τώρα γιατί δεν λέω όνομα. Πώς να πω όνομα… θα πέσετε ξεροί όλοι κάτω- Μετακομίζουμε. Φεύγω, γιατί έχω άλλες αναμνήσεις και άλλα βιώματα σε αυτό το σπίτι από το παρελθόν»

  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έκαναν δηλώσεις κι αναφέρθηκαν στη μετακόμισή τους.

Το ζευγάρι μίλησε στην εκπομπή #HappyDay και αρχικά, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ξεκαθάρισε κάποιες λεπτομέρειες αναφορικά με την τελευταία εμφάνισή τους στο #J2US.

«Η Ιλάερια έχει προσπαθήσιε πολύ τις τελευταίες εβδομάδες. Εδώ ενώ είχαμε ένα ποπ τραγούδι, πολύ χορευτικό, της ζητήθηκε να κάτσει σε μια καρέκλα και να μείνει ακίνητη για ενάμιση λεπτό», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν κάνουμε ό,τι θέλουμε, υπηρετούμε το κόνσεπτ. Το ότι καθόταν στην καρέκλα δεν τη βοήθησε. Όσες φορές μας κρίνουν αυστηρά, ο κόσμος φανατίζεται», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Το ζευγάρι αναφέρθηκε ύστερα, στη μετακόμισή του. «Μετακομίζουμε στο Χαλάνδρι. Είναι από τις αγαπημένες μου περιοχές στην Αθήνα. Το ήθελα πολύ και μου έκανε το χατίρι», είπε η Ιλάειρα Ζήση.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πρόσθεσε: «Φεύγω, γιατί έχω άλλες αναμνήσεις και άλλα βιώματα σε αυτό το σπίτι από το παρελθόν. Όταν μου το ζήτησε η Ιλάειρα, είπα αμέσως το ναι. Δεν θα έχουμε χρυσά στο νέο μας σπίτι. Τα κάνω όλα για τη γυναίκα μου, η Ιλάειρα σέρνει καράβι».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: #J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε - Η Λόλα πέταξε την περούκα & έδειξε τον Αντώνη  - Ιλάειρα & Μαυρίκιος τελευταίοι στην κατάταξη - «Έχει μάτι» ο Κοκλώνης - Live on stage o Ρόκκος & η Αναστασία

 

Μπορεί ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα να άκουσαν αρκετά θετικά σχόλια στο #J2US όμως ο Σταμάτης Φασουλής ήταν λίγο πιο αυστηρός μαζί τους.

Ο κριτής σχολίασε ότι διέκρινε μια δειλία στην Ιλάειρα Ζήση, κάτι που φάνηκε πως την επηρέασε.

Αν και η Δέσποινα Βανδή έδωσε έμφαση στο ρεφρέν και το πόσο καλά η Ιλάειρα το τραγούδησε, ο Σταμάτης Φασουλής έδειξε το κάπως πιο αυστηρό του πρόσωπο, εστιάζοντας σε αυτά που δεν του άρεσαν. Πάνω στην σκηνή η Ιλάειρα φάνηκε ψύχραιμη όμως λίγο αργότερα, στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ξέσπασε σε κλάματα.

Όταν της έγινε ερώτηση για το αν είναι δειλή, τουλάχιστον όπως η ίδια υποστήριξε, η Ιλάειρα ξέσπασε σε κλάματα και τόνισε ότι προσπαθεί να κάνει κάτι που δεν ξέρει και δεν είναι σωστό να χαρακτηρίζεται για αυτό…

 

 

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή #Breakfast@Star.

Ο γνωστός τραγουδιστής και θεατρικός παραγωγός μίλησε για την παρενόχληση που είχε δεχτεί από πρόσωπο της showbiz και ξέσπασε σε κλάματα, με την Ελένη Χατζίδου να σπεύδει να τον αγκαλιάσει.

«Είναι συγκλονιστικό το τι περνούν οι νέοι τραγουδιστές. Αν βγουν στην φόρα το τι τους ζητάνε, φοβερά πράγματα, θα κλάψουν μανούλες. Σας λέω τη δική μου εμπειρία. Έχω στριμωχτεί άγρια σε γραφεία, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχω ακούσει, τι μου έχουν ζητήσει» ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρίκιου.

«Είναι δύσκολο να καταγγείλεις κάποιον γιατί δεν μπορείς να αποδείξεις την αλήθεια. Αυτά γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες, δεν μπορείς να το αποδείξεις. Βλέπω αυτόν τον άνθρωπο στις επίσημες πρεμιέρες όλων των παραστάσεων ή στα gala… Μακάρι να είχα τα στοιχεία και να το έλεγα στον αέρα.

Βλέπω όλους αυτούς που το έκαναν και βγήκαν και κατήγγειλαν το πόσο ταλαιπωριούνται. Είναι φοβερό αυτό το πράγμα που έχει συμβεί. Ήμουν ένα παιδάκι που είχε έρθει από την Κύπρο, δεν είχα κανέναν, μόνο τους γονείς μου να με στηρίζουν. Τρώω bullying μια βδομάδα τώρα γιατί δεν λέω όνομα. Πώς να πω όνομα… θα πέσετε ξεροί όλοι κάτω» τόνισε στη συνέχεια ξεσπώντας σε δάκρυα.

Η Ελένη Χατζίδου έσπευσε να τον αγκαλιάσει και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα εκείνος αποχώρησε τρέχοντας από το πλατό. Η Ιλάειρα Ζήση έτρεξε πίσω του, ενώ όλοι οι συντελεστές της εκπομπής ήταν συγκλονισμένοι.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Η Celine Dion ποζάρει με τους γιους της για την Ημέρα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του
Συγκίνησε o Κωνσταντίνος Αρτσίτας με την on air εξομολόγησή του: «Στο σχολείο δεν ήμουν το συμβατικό αγόρι»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της