Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Στον Τροχό της Τύχης ξεσπούσαν πάνω μου μέχρι που έγινε κάτι και… έσκασα»

  28/11/2022 10:37
«Στον Τροχό της Τύχης ξεσπούσαν πάνω μου μέχρι που έγινε κάτι και… έσκασα»

«Στον Τροχό της Τύχης ξεσπούσαν πάνω μου μέχρι που έγινε κάτι και… έσκασα»

  28/11/2022 10:37

Η Τζούλια Νόβα μίλησε για τις συμπεριφορές που δέχτηκε στον Τροχό για την εγκυμοσύνης της & για τον Γιάννη Μάρκου - «Ναι μεν θα σου δώσω δουλειά τηλεοπτική αλλά θα πρέπει να κάνουμε κι άλλα πραγματάκια μαζί»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής #OpenWeekend παραχώρησε η Τζούλια Νόβα.

Η παρουσιάστρια μίλησε στη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου για την περίοδο της εγκυμοσύνης, την εμπειρία της από την τηλεόραση και την έντονη πίεση που δεχόταν την περίοδο που βρισκόταν στον «Τροχό της Τύχης».

«Ζορίστηκα λίγο, παρ’ όλο που είχα πάρα πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Ξαφνικά έβλεπα ότι πάχαινα, δεν καταλάβαινα ότι έχω μωράκι. Σκέψου ότι στο σπίτι κρυβόμουν, φορούσα φαρδιά και πήγαινα από σκιά σε σκιά για να μη με βλέπει» δηλώνει για την περίοδο της εγκυμοσύνης της η Τζούλια Νόβα.

«Ό,τι στραβό και να γινόταν στον Τροχό όλοι το έριχναν σε μένα και ξεσπούσαν σε μένα. Κι ήμουν ο μόνος άνθρωπος από το συνεργείο που δεν μιλούσα. Έκλαιγα, καταπιεζόμουν αλλά έγινε κάτι που πραγματικά με έφτασε μέχρι εδώ και… έσκασα» εξομολογήθηκε η Τζούλια Νόβα για την πίεση που δεχόταν στον «Τροχό της Τύχης».

Σε άλλο σημείο, η Τζούλια Νόβα αναφέρθηκε και στις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί στον επαγγελματικό χώρο λέγοντας, «Μου έχει τύχει δύο φορές για να πάρω μία δουλειά να μου πουν ότι «ναι μεν θα σου δώσω δουλειά τηλεοπτική αλλά θα πρέπει να κάνουμε κι άλλα πραγματάκια μαζί». Ένας μου είπε «κοριτσάκι μου, αν θες να πας μπροστά σε αυτόν τον χώρο, επειδή όλες έτσι κάνουν, θα πρέπει να σου βρούμε χορηγό που θα σε χρηματοδοτήσει και θα κάνεις εκπομπή. Κι αν σου αρέσει».

    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας