Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε και όλα όσα έγιναν στο #J2US

Act τελικού στο #J2US: Η Λόλα πέταξε την περούκα & έδειξε τον Αντώνη  - Ιλάειρα & Μαυρίκιος τελευταίοι στην κατάταξη - «Έχει μάτι» ο Κοκλώνης - Live on stage o Ρόκκος & η Αναστασία

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Για έξι νέες ώρες βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης με το #J2US στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ του Σαββάτου, μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Όπως κάθε φορά, φυσικά, ο παραγωγός και παρουσιαστής του μουσικού σόου είχε κοντά μαζί την Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή, την Καίτη Γαρμπή και την Βίκυ Σταυροπούλου.

Ξεκίνησε με τον Νίκο Κοκλώνη να πιάνει το μικρόφωνο και να δίνει άλλο ένα... ρεσιτάλ ερμηνείας!  

Ο Mr. Showman αποφάσισε αυτή τη φορά να εντυπωσιάσει τα πλήθη  με το «Έχω μάτι» που πολύ γρήγορα κατέκλυσε το Tik Tok.

«Κάτι κάνω σίγουρα πολύ καλά και τους πονάει», λέει μεταξύ άλλων το τραγούδι, όλο νόημα!

«Αυτό είναι το νέο μου τραγούδι μετά το “Γούτσου Γούτσου”. Με έχουν φάει μια βδομάδα και η απάντησή μου είναι αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

 

 

 

Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης δεν περιορίστηκε εκεί, αφού στην πορεία τραγούδησε κάποια από τα τραγούδια της Άντζελας Δημητρίου. Η «Lady» δεν έχασε την ευκαιρία να βγει στη σκηνή και να τον συνοδεύσει, δημιουργώντας έτσι ένα ντουέτο που επίσης σχολιάστηκε ιδιαίτερα στα social media.

 

 

 

Σε ό,τι αφορά τους καλεσμένους, η «εκρηκτική» Αναστασία έκλεψε την παράσταση με τα τραγούδια και τον ρυθμό της

 

 

 

Τη βραδιά, όμως, έκλεισε ο Στέλιος Ρόκκος ο οποίος είχε τρομερή ενέργεια και εντυπωσίασε το κοινό τόσο στο στούντιο όσο και όσους έβλεπαν από τους δέκτες τους!

 

 

 

Το 8ο live του #J2US ολοκληρώθηκε με μία αποχώρηση, με τα ζευγάρια να μένουν μόλις 9 πλέον, από τα 16 που ξεκίνησαν, για να διεκδικήσουν την πρώτη θέση του φιλανθρωπικού διαγωνισμού.

Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε το ζευγάρι που του άρεσε περισσότερο και ως εκ τούτου, ένα ήταν εκείνο που είχε τις λιγότερες ψήφους.

Ο Νίκος Κοκλώνης, όπως πάντα, τους κάλεσε όλους στη σκηνή και ανακοίνωσε ότι αυτοί που αποχαιρετούν το J2US είναι οι Dj Pitsi και Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

 

 

Αναλυτικά οι αναθέσεις των τραγουδιών για το 9ο live

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης, τα ζευγάρια θα τραγουδήσουν δύο τραγούδια και όχι ένα, όπως έκαναν μέχρι τώρα. Το πρώτο θα είναι αυτό που του ανέθεσε η παραγωγή και το δεύτερο θα το επιλέξουν μόνοι τους.

Λευτέρης Μητσόπουλος – Λόλα: Μίλα μου

Dj Pitsi – Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Σήμερα

Ναταλί Κάκκαβα – Κώστας Αγέρης: Ανήκω σε μένα

Μπέσυ Αργυράκη – Τόλης Παπαδημητρίου: Πειράζει που είσα μεγάλη φίρμα

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή – Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Απαγορεύεται να σ’ αγαπάω

Ιλάειρα Ζήση – Μαυρίκιος Μαυρικίου: Καλύτερα μαζί σου και τρελός

Ιωάννης Μελισσανίδης – Μελίνα Μακρή: Αγωνία με λαχτάρα

Πάνος Τριανταφύλλου- Φωτεινή Δάρρα: Δεν θα διαγωνιστούν λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων του Πάνου

Mατίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης: Αφου σε βρήκα δεν σ’ αφήνω

Παύλος Σταματόπουλος – Άντζελα Δημητρίου: Ξανά μανά

 

 

Τους συνεργάτες του που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες θα συστήνει στο τηλεοπτικό κοινό στα live ο Νίκος Κοκλώνης και το βράδυ του Σαββάτου, επέλεξε τον Μάριο Ψημόπουλο για να δώσει… απαντήσεις!

Ο παρουσιαστής πλησίασε τον γνωστό συνθέτη, μουσικό παραγωγό και στέλεχος της Panik και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «φτύνει αίμα όλη την εβδομάδα για να μπουν τα τραγούδια».

«Κάποιοι έχουν ανασφάλειες», δήλωσε ο Μάριος Ψημόπουλος και μετά από πιέσεις του παρουσιαστή να αποκαλύψει ποια ζευγάρια του δημιουργούν θέματα, απάντησε: «Ανασφάλειες έχει η Φωτεινή Δάρρα, γιατί δεν της είναι οικεία κάποια τραγούδια, ο Ιωάννης, η Μπέσσυ. Τους λέω να τα δοκιμάσουν και μετά είναι όλα ok».

«Τα πιο ήσυχα ζευγάρια είναι ο Λευτέρης με τη Λόλα και η Ιλάειρα με τον Μαυρίκιο».

 

 

 

Με μαύρα κοστούμια, από άλλο… πλανήτη, εμφανίστηκαν ο Dj Pitsi και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και τραγούδησαν «Όλα γύρω σου γυρίζουν»!

Ο Dj Pitsi το ευχαριστήθηκε, χόρεψε με την ψυχή του και κέρδισε το χειροκρότημα, ενώ ο Στέφανος έμεινε… σταθερός

«Πάρα πάρα πολύ μου αρέσατε σήμερα. Pitsi είχες πολύ ωραία ενέργεια με μία δοσολογία παραπάνω», είπε η Δέσποινα Βανδή, η οποία παρατήρησε ότι ο Dj Pitsi έσπασε λίγο το ποδαράκι του, πάνω στον χορό, όπως ο Σάκης Ρουβάς!

«Ήσουν πάρα πολύ καλός. Εμένα μου αρέσει να αντιγράφουμε τον Σάκη, είναι σταρ, γιατί να μην τον αντιγράψουμε!», τόνισε η Καίτη Γαρμπή.

«Οι πλανήτες για εσάς σήμερα, ήταν ορθόδρομοι», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

 

 

Στα τραπέζια ανέβηκε η Didi για να τραγουδήσει «Οι ωραίοι έχουν χρέη» μαζί με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη!

Το ζευγάρι βρέθηκε σε ένα σκηνικό παρόμοιο με αυτό ταβέρνας, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή υποδύθηκε τη σερβιτόρα και έδωσε τη λυπητερή στον τραγουδιστή, ενώ στη συνέχεια ανεβασμένη στο τραπέζι, του έριξε και μια σπρωξιά να πάει παραπέρα!

Η εμφάνιση του ζευγαριού άρεσε στους κριτές με τη Βίκυ Σταυροπούλου να απολαμβάνει τη χαρά τους. «Μου άρεσε αυτό που είδα, τεχνικά έχασα κάποιες καταλήξεις, αλλά μου άρεσε επειδή είδα ένα φωτεινό πράγμα και επειδή ξέρω από τα χρέη των ωραίων, μπράβο σας».

«Από χαρά, πολλή, από κουπλέ λίγη θλίψη είδα. Στο ρεφρέν και την κορώνα μου άρεσες, στο άλλο είδα δισταγμό. Δεν ενώθηκαν καλά οι φωνές σας», τόνισε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Πάλι θα γκρινιάξω για τον τόνο, αν ήταν ψηλότερα θα ήταν πιο εύκολο για το κουπλέ της Αφροδίτης», εξήγησε η Καίτη Γαρμπή.

«Ήταν τόσο ωραία η σκηνική σας παρουσία, που το ισορροπήσατε εκεί», ειπε η Δέσποινα Βανδή.

 

 

Η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου τραγούδησαν Έλλη Κοκκίνου και «Μωρό μου sorry» προκειμένου να κερδίσουν την εύνοια των κριτών, μιας και το προηγούμενο Σάββατο δεν τους κέρδισαν.

Ωστόσο, οι κριτές δεν ενθουσιάστηκαν ξανά με την ερμηνεία της Ιλάειρας, καθώς εντόπισαν αρκετές αστάθειες στα κουπλέ.

«Τα κουπλέ είχαν αρκετές αστάθειες αλλά στα ρεφρέν ήσουν καλή. Το τραγούδι ήταν μέσα στις δικές σου δυνατότητες, μπράβο σας παιδιά», ανέφερε η Δέσποινα Βανδή, με τον Σταμάτη Φασουλή να προσθέτει: «Το τραγούδι θέλει και καραμέλα. Δεν το είπες κακά αλλά δεν μπορώ να πω ότι ξεσηκώθηκα. Αυτό είναι ένα χαριτωμένο παιχνίδι που ήθελε μία λάμψη. Έβλεπα μία δειλία και ίσως φταίνε αυτά που σου είπα την προηγούμενη φορά».

Το ζευγάρι πήρε 8αρι από όλους τους κριτές συγκεντρώνοντας 32 βαθμούς.

 

 

Δριμύτεροι επέστρεψαν ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα, καθώς το περασμένο Σάββατο απουσίαζαν λόγω κορωνοϊού!

Το ζευγάρι κλήθηκε να ερμηνεύσει το «Θα εκραγώ» και αποθεώθηκε, μέσα σε ένα απίθανο σκηνικό, όπου η «Λόλα» εμφάνισε τον πραγματικό της εαυτό, τον Αντώνη Παπαηλία.

Εκστασιασμένος  από τη συγκλονιστική εμφάνιση του Λευτέρη Μητσόπουλου και της Λόλας έμεινε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος δεν έκρυψε τα συναισθήματα του στο τέλος του act.

Ο παρουσιαστής δήλωσε ότι ήταν το πιο ωραίο act που έχει δει από την αρχή του σόου και έστειλε το δικό του δυνατό μήνυμα στο τηλεοπτικό κοινό!

«Ήταν το καλύτερο act που έχω δει μέχρι τώρα. Ό,τι έχουμε μέσα μας το βγάζουμε και δεν δίνουμε σε κανέναν λογαριασμό. Γιατι έτσι, γουστάρουμε ό,τι γουστάρουμε και το γουστάρουμε για εμάς! Αυτό να το θυμάστε», ξέσπασε ο Νίκος Κοκλώνης 

«Συγκινήθηκα με τα παιδιά και με το act του Φωκά Ευαγγελινού», πρόσθεσε ο παρουσιαστής

«Υπέροχοι, υπέροχοι», αναφώνησε ο Σταμάτης Φασουλής!

«Εξαιρετικό. Αυτό ήταν ένα από τα act που θα μπορούσε να είναι εμφάνιση τελικού. Αντώνη πρώτη φορά σε βλέπουμε ως Αντώνη, μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η υπέρβαση. Είναι δικαίωμα του καθένα να είναι ότι θέλει από τη στιγμή που δεν ενοχλεί τον διπλανό του. Λευτέρη είσαι τραγουδιστής και δεν το ξέρεις. Είναι για 20 αυτό που κάνατε», τόνισε η Δέσποινα Βανδή.

Ο Σταμάτης Φασουλής έκανε τον Αντώνη Παπαηλία να συγκινηθεί, χαρακτηρίζοντάς τον «αριστούργημα», με τη Βίκυ και τη Δέσποινα να σηκώνονται να τον αγκαλιάσουν και να τον φιλήσουν!

«Αντιμετωπίζω τον Λευτέρη σαν τραγουδιστή. Αντώνη έβγαλες την ψυχή σου. Λευτέρη και σήμερα ήσουν καταπληκτικός», δήλωσε η Καίτη Γαρμπή.

«Συγκινητικοί, υπέροχοι. Αισθάνθηκα σαν να βλέπω μια μικρή σκηνή από Αλμοδοβάρ. Λευτέρη οι δυνατότες της φωνής του, η δύναμη που βγάζεις από μέσα σου είναι εντυπωσιακή. Αντώνη, τι πλάσμα είσαι εσύ;», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

 

 

Σαν άλλοι Ρωμαίος και Ιουλίετα εμφανίστηκαν η Mατίνα Νικολάου  και ο Βασίλης Πορφυράκης, για να τραγουδήσουν «Σ αγαπάω σου φώναξα».

Το ζευγάρι μπορεί να έδειξε την αγάπη του πάνω στη σκηνή, σε ένα σκηνικό βγαλμένο από τη Βερώνα, ωστόσο οι κριτές δεν το ευχαριστήθηκαν τόσο, επηρεασμένοι από το φανταστικό προηγούμενο live.

«’Ηταν καλό, αλλά νομίζω Ματίνα ότι λίγο σε κλείδωσε η συνθήκη που σε έβαλε ο Φωκάς. Αισθάνθηκα ότι όλο αυτό σε περιόρισε», είπε η Δέσποινα Βανδή, της οποίας δεν άρεσε το ρούχο της ηθοποιού.

«Δεν ξέρω αν φταίει το προηγούμενο live, τώρα ήταν πιο κουμπωμένα τα πράγματα. Έτσι κι αλλιώς είστε καταπληκτικοί», έκρινε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Μιλάμε για ένα επίπεδο και πάνω όταν μιλάμε για εσάς. Εδώ νομίζω ότι αυτό που μπήκε σαν άποψη θα μπορούσατε να το εκμεταλλευτείτε γιατί ήταν πρόκληση. Θα μπορούσατε να το κάνετε κέντημα, αντίθετα το φοβηθήκατε», τόνισε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Άκουσα ένα διεκπεραιωτικό κουπλέ και ένα πολύ ωραίο ρεφρέν», τόνισε η Καίτη Γαρμπή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Κοκλώνης αφιέρωσε το τραγούδι στον Νίκο Μουτσινά.

 

 

Σε ένα απίθανο σκηνικό με μία επιβλητική εκκλησία να τους περικλύει, εμφανίστηκαν ο Παύλος Σταματόπουλος και η Άντζελα Δημητρίου και ερμήνευσαν το «Και καλύτερα».

Ο παρουσιαστής άφησε το γυμνασμένο του στήθος εκτεθειμένο, γεγονός που σχολιάστηκε, με τον Νίκο Κοκλώνη να τον.. κατηγορεί ότι τον αντιγράφει!

«Ήταν πολύ καλοί! Θα ήταν άριστος αν ήταν λίγο καλύτερες οι καταλήξεις του», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Μου αρέσατε. Ήσου sexy Παύλο μου. Ήταν ωραίο», τόνισε η Δέσποινα Βανδή.

«Η Άντζελα είναι αμαρτία έτσι κι αλλιώς. Παύλο από την πρώτη μέρα μέχρι τώρα είσαι ένας άλλος», επεσήμανε η Βίκυ Σταυροπούλου!

«Σε κάθε live βάζεις από ένα λιθαράκι και γίνεσαι καλύτερος», πρόσθεσε η Καίτη Γαρμπή.

 

 

 

«Έλα απόψε στου Θωμά» ερμήνευσαν η Μπέσυ Αργυράκη και ο Τόλης Παπαδημητρίου και προσκάλεσαν όλο το τηλεοπτικό κοινό να χορέψει μαζί τους ρεμπέτικα.

Με σκηνικό που θύμιζε παλιά ρεμπέτικα, τους ταξίδεψαν σε μία παλιά εποχή και σε ακούσματα που πάντα θα έχουν ανεκτίμητη αξία.

«Η Μπέσυ σήμερα είπε ρεμπέτικο έτσι; Το πες! Το πάτησες κάτω! Αρχικά, respect στον Φωκά, δεν γίνεται να είδαμε αυτή την εικόνα. Έπαθα πλάκα! Ο Τόλης ήταν καταπληκτικός, έφερε τη φωνή του στα μέτρα του τραγουδιού. Το είπε με ένα στυλ σαν να ακούμε ρεμπέτη!», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Ήταν πολύ κόντρα σε σένα Τόλη και αυτά που έκανες ήταν πολύ σημαντικά. Όλες οι καταλήξεις ήταν μία αναφορά στο ρεμπέτικο», πρόσθεσε ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος πρότεινα στην Μπέσσυ Αργυράκη να ασφαλίσει τις γάμπες της.

Με τη Δέσποινα Βανδή να έχει αντίθετη άποψη: «Μου αρέσετε γενικότερα και το ξέρετε! Τόλη, εκτιμώ την προσπάθεια αλλά δεν συμφωνώ απολύτως. Συμφωνώ που προσπάθησες να μπεις σε αυτή την ατμόσφαιρα, η τοποθέτηση μου άρεσε και η σοβαρότητα που αντιμετωπίστηκε. Λίγο με ξένισε για ποιο λόγο να προσπαθήσεις να μπεις στα παπούτσια της τότε εποχής; Άκουγα μία προσπάθεια να υποδυθείς την τότε εποχή και τοποθέτηση και αυτό με φρέναρε».

Παρόλα αυτά, το ζευγάρι κέρδισε 10αρι από όλους και συγκέντρωσε 40 βαθμούς!

Ο Τόλης Παπαδημητρίου, στο τέλος της κριτικής, αφιέρωσε το τραγούδι στη μαμά του Κατερίνα, η οποία είχε τη γιορτή της και τον έχει τρελάνει στα μηνύματα.

 

 

Ένα ισχυρό μήνυμα θέλησε να περάσει ο Ιωάννης Μελισσανίδης και η Μελίνα Μακρή για τη διαφορετικότητα των ανθρώπων μέσα από το τραγούδι τους Born this way.

Κατά τη διάρκεια του act τους προστέθηκε και ο ύμνος από την «Λίμνη των κύκνων», με τον Ολυμπιονίκη να εξηγεί τα χαρακτηριστικά του κύκνου και γιατί αυτό τον καθιστά μοναδικό.

«Ο μαύρος και ο λευκός κύκνος είναι ομοφυλόφιλα, ετεροφυλόφιλα ζώα και μάλιστα είναι μονογαμικά και βαθιά στην πίστη τους στο ταίρι τους. Και όταν πεθάνει ή χάσουν το ταίρι τους, τα περισσότερα αυτοκτονούν ή πνίγονται από την μελαγχολία τους. Είμαστε όλοι μοναδικοί και διαφορετικοί. Δεν υπάρχει μειονότητα», είπε ο Ιωάννης Μελισσανίδης.

Πάνω σε όσα ειπώθηκαν, ο Νίκος Κοκλώνης ταυτίστηκε πλήρως δίνοντας συγχαρητήρια για το ισχυρό μήνυμα που εστάλη μέσα από το J2US.

«Μπράβο Ιωάννη, μπράβο! Δεν υπάρχει μειονότητα. Και θέλω να συμπληρώσω σε αυτά που λέει ο Ιωάννης. Βρήκα ότι είμαι κύκνος γιατί τα έχω όλα αυτά», είπε ο CEO της Barking Well.

 

 

Ξεσήκωσαν ο Πάνος Τριανταφύλλου και η Φωτεινή Δάρρα που ερμηνεύσαν την «Μπαλάντα του κυρ Μέντιου».

Οι κριτές συγκινήθηκαν με την ερμηνεία τους και κυρίως με τον Πάνο Τριανταφύλλου που καταφέρνει να φέρει εις πέρας και με μεγάλη επιτυχία τόσο δύσκολα τραγούδια.

«Αυτό είναι ένα τραγούδι που με συγκινεί βαθιά, το ακούω και τα μάτια μου γεμίζουν. Μιλάει για έναν γαϊδαράκο που παραλληλίζεται με τον σκλαβωμένο άνθρωπο που υπομένει την σκλαβιά. Η φωνή του Πάνου είναι συγκλονιστική, με ανατρίχιασε η ερμηνεία του. Είναι δωρικός, κατανοητός. Έχεις ενσυναίσθηση γιατί εννοείς και τραγουδάς λέξη λέξη», είπε η Καίτη Γαρμπή.

Με τη Δέσποινα Βανδή να προσθέτει: «Παιδιά είστε τα σπασικλάκια του J2US, οι φύτουκλες. Καταπληκτικοί, δεν έχω κάτι άλλο να πω».

«Βγήκε ο Πάνος και μόλις είπε τον πρώτο στίχο δεν μπόρεσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω του. Είναι ένας άγγελος στη γη. Ο τρόπος που εκφράζει την αλήθεια με συγκινεί κάθε φορά βαθιά. Είσαι ήλιος, είσαι φως», εξομολογήθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Συγκέντρωσαν για άλλη μία βραδιά 40 βαθμούς!

 

 

Πέγκυ Ζήνα και «Ματώνω» ερμήνευσαν η Ναταλί Κάκκαβα και ο Κώστας Αγέρης, σε τελείως διαφορετικό vibe από το προηγούμενο που ερμήνευσαν το ανεβαστικό τραγούδι του Νίκου Βέρτη.

Η κριτική επιτροπή χαίρεται που η Ναταλί Κάκκαβα έχει αφεθεί και έχει αποδείξει τεράστια πρόοδο από το πρώτο live μέχρι και σήμερα, κάτι που βγαίνει και πάνω στην σκηνή.

«Ναταλί μου τι ωραία διφωνία κάνατε. Ξεκινήσατε πολύ ωραία και μπράβο σας. Κάθε φορά φέρνει και μία διαφορετική Ναταλί. Δεν άκουσα κανένα φάλτσο και τραγούδησες όπως έπρεπε με την υποστήριξη του τραγουδισταρά δίπλα σου», είπε η Καίτη Γάρμπη.

Με τη Δέσποινα Βανδή να προσθέτει: «Συμφωνώ με όσα ειπώθηκαν. Ήσασταν καταπληκτικοί ρε παιδιά, ήταν άψογο. Ήταν τόσο γλυκόπιοτο όλο αυτό, θώπευε τα αυτιά μας και την ψυχή μας. Έχεις αρχίσει να χαλαρώνεις και εάν ο Γρηγόρης σε βγάζει έξω να συνεχίσει αυτό. Ήθελες λίγο να αφεθείς και ξαναμαζευόσουν. Κάτι ζει εκεί μέσα και είναι πάρα πολύ ωραίο. Είσαι μία από τους διαγωνιζόμενους που έχω δει την εξέλιξη και τα στάδια που περνάς και έτσι δεν ακυρώνεται και η δική μας θέση με μία βαθμολογία».

«Μου αρέσατε πάρα πολύ παιδιά. Ήταν όλο σαν ένα άγγιγμα. Μου άρεσε που ήσουν λιτή και Κώστα, ήσουν εξαιρετικός. Η Ναταλί δεν έχει σχέση αυτό που είδαμε την πρώτη φορά με αυτό που βλέπουμε τώρα. Μου αρέσει που το έχεις καταλάβει και το ευχαριστιέσαι. Ήταν μία πλευρά σου που δεν την είχα δει σε άλλο act, οπότε μπράβο», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Οι διαγωνιζόμενοι συγκέντρωσαν 40 βαθμούς αφού πήραν το πολυπόθητο 10αρι από όλους τους κριτές!

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ξεσπά ο Λιάγκας για τα υβριστικά μηνύματα μετά τη συνέντευξη στον Κασσελάκη: «Δεν το γύρισα στα 53 μου»
Ο Αλέξης Γεωργούλης πέρασε την Καθαρά Δευτέρα στο μπαλκόνι της Δανάης Μπάρκα
«Χείμαρρος» η Κατερίνα Στικούδη για τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της: «Θα φοράω ό,τι θέλω παντού»
Marseaux: «Πήγαινα πίσω από τη σκηνή, έκανα εμετό και έβγαινα ξανά»
Οι YouTubers που ήταν μαζί του TikToker, Tzane περιγράφουν την στιγμή της τραγωδίας: «Πέθανε ακαριαία»
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»