Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Eίπα για την χρήση ναρκωτικών αποτρεπτικά, όχι ότι ήμουν μάγκας, αλλά βλάκας»

  28/11/2022 10:58
«Eίπα για την χρήση ναρκωτικών αποτρεπτικά, όχι ότι ήμουν μάγκας, αλλά βλάκας»

«Eίπα για την χρήση ναρκωτικών αποτρεπτικά, όχι ότι ήμουν μάγκας, αλλά βλάκας»

  28/11/2022 10:58

Μελέτης Ηλίας: «Η οικογένειά μου άκουσε από την τηλεόραση για την χρήση ουσιών, που είχα κάνει και μου είπαν «τι βλάκας που είσαι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε στο #MEGAΚαλημέρα για τη χρήση ουσιών στο παρελθόν, τις αμέτρητες φορές που έχουν φτάσει κοντά στον χωρισμό με την σύζυγό του και τη σχέση με τα παιδιά του.

Ο ηθοποιός μίλησε για τους ρόλο του σε σειρά της δημόσιας τηλεόρασης και για το κλίμα που επικρατεί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι «Στα καλύτερά μας χρόνια. Ήμουν από τους τυχερούς, γιατί και στο «Σόι» και «Στα καλύτερά μας χρόνια» το κλίμα είναι το καλύτερο δυνατό», είπε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μελέτης Ηλίας: «Έχω κάνει διάφορες βλακείες..., μια περίοδο έκανα χρήση ναρκωτικών»

«Η οικογένειά μου άκουσε από την τηλεόραση για την χρήση ουσιών, που είχα κάνει και μου είπαν «τι βλάκας που είσαι». Η δήλωση που έγινε ήταν, το πόσο μεγάλη βλακεία έκανα κάνοντας χρήση απαγορευμένων ουσιών, το είπα τελείως αποτρεπτικά, όχι ότι ήμουν μάγκας, αλλά βλάκας. Παραλίγο να γίνει ένα τροχαίο, επειδή ήμουν σε μια κατάσταση δύσκολη», αποκάλυψε σχετικά με την χρήση ουσιών.

Μεταξύ άλλων ο Μελέτης Ηλίας αναφέρθηκε στα παιδιά του, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ένα ζευγάρι.

«Με τον γιο μου που είναι 6,5 ετών, είμαι πιο τρυφερός με την κόρη μου που είναι στην προεφηβεία δυσκολεύομαι, αλλά κάνω φιλότιμες προσπάθειες νομίζω, εκείνη πάλι νομίζει πως όχι», επεσήμανε.

«Έχουμε φτάσει αμέτρητες φορές κοντά στον χωρισμό, το κλειδί είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω στη στιγμή της έντασης. Πηγαίνουμε ακόμα σε σύμβουλο γάμου με την σύζυγό μου», αποκάλυψε σχετικά με τη σύζυγό του.

Κλείνοντας, για τις δουλειές που έχει κάνει ανέφερε πως, «έχω δουλέψει πριν την υποκριτική σε διάφορες δουλειές, όπως σερβιτόρος».

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας