Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Τι είπε η Λένα Δροσάκη για την Κάτια Δανδουλάκη - «Είμαι υπερήφανη»

  28/11/2022 09:51
Τι είπε η Λένα Δροσάκη για την Κάτια Δανδουλάκη - «Είμαι υπερήφανη»

Τι είπε η Λένα Δροσάκη για την Κάτια Δανδουλάκη - «Είμαι υπερήφανη»

  28/11/2022 09:51

«Είμαι καλύτερα γιατί αντιμετώπισα τον φόβο μου, τα τραύματά μου. Νιώθω ότι υπερασπίστηκα τον εαυτό μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε η Λένα Δροσάκη.

Η ηθοποιός, λίγες ημέρες μετά την κατάθεσή της στη δίκη Φιλιππίδη, μεταξύ άλλων, μίλησε για την συγκεκριμένη υπόθεση αλλά και για το πώς νιώθει έναν χρόνο μετά από όσα έχουν συμβεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Είμαι καλύτερα γιατί αντιμετώπισα τον φόβο μου, τα τραύματά μου με το να μιλήσω και να σταθώ αντάξια των συνθηκών. Νιώθω ότι υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και όχι μόνο τον εαυτό μου… πόσα στόματα δεν έχουν ανοίξει», είπε αρχικά η Λένα Δροσάκη.

«Είμαι υπερήφανη που η κοινωνία μετακινείται και αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι μόνο έτσι τα πράγματα. Έχει δρόμο όμως ακόμα για να έρθει η επόμενη μέρα» πρόσθεσε η Λένα Δροσάκη.

Η ηθοποιός στη συνέχεια έκανε αναφορά στη στάση που κράτησε τότε η Κάτια Δανδουλάκη απέναντι στα όσα συνέβησαν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τονίζοντας: «Έχω αρχίσει και αντιλαμβάνομαι ότι τα πράγματα θα μετακινηθούν σε μία άλλη τροχιά, προς το φως, προς τη δικαιοσύνη μόνο όταν παίρνουμε θέση και η κυρία Δανδουλάκη είναι μία από αυτές που θα αλλάξουν την τροχιά, γιατί πήρε θέση και σε όλη της τη ζωή έχει αποδείξει πόσο μεγάλη κυρία είναι».

Η Λένα Δροσάκη φεύγοντας από το στούντιο συνάντησε την κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και έκανε δηλώσεις: «Η κυρία Δανδουλάκη δε στήριξε μόνο εμένα, Χάραξε το δρόμο και έδειξε το πως πρέπει να γίνεται. Κάθε στήριξη είναι σημαντική να μην είναι κανένας μόνος του είναι θέσφατο για όλους τους ανθρώπους να μην είναι μόνος του κάποιος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας