Η Μελέτη για το bullying που βίωσε : «Eίχα καταλήξει η σκιά του εαυτού μου»

Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω καταγγείλει και επίσημα τις άσχημες συμπεριφορές που έχω δεχτεί στον χώρο»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ένα απόσπασμα από την ομιλία της Ελεονώρας Μελέτη σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Βόρεια Ελλάδα, προβλήθηκε σήμερα μέσα από την εκπομπή #OpenWeekend. 

Η παρουσιάστρια του #ΜegaΚαλημέρα στην ομιλία της αυτή αναφέρθηκε στο bullying που βίωσε τα πρώτα χρόνια που βρέθηκε στην τηλεόραση περιγράφοντας τα όσα άσχημα συναισθήματα της είχαν δημιουργηθεί και αποκαλύπτοντας τη διάγνωση που είχε κάνει τότε ο ψυχολόγος στον οποίο είχε απευθυνθεί.

«Το κορίτσι αυτό είναι ένας διάττοντας αστέρας. Είναι ξεκάθαρα αντιπαθής. Τις προάλλες που την είδα σε μια συναυλία, μασούσε τσίχλα σαν κατσίκα. Πραγματικά, ήθελα να της σκάσω μια στα μούτρα. Δεν αντέχω να τη βλέπω. Το κορίτσι αυτό είναι ένα κακέκτυπο. Έχει παρακολουθήσει άπειρες ώρες τηλεόρασης σημειώνοντας με το στυλό της όλα τα χαρακτηριστικά των επιτυχημένων ώστε να τα αντιγράψει. Αλλά, παραμένει ακόμα και στην αντιγραφή, βαθιά αποτυχημένη.

Το κορίτσι αυτό, δήλωσε ξεκάθαρα πως κάνει ψυχοθεραπεία. Παραδέχτηκε λοιπόν, γιατί μέχρι εκεί φτάνει το θράσος της να προκαλεί οίκτο και προσοχή, λέγοντας ότι είναι του γιατρού… Από κάτω, ο τίτλος που συνόδευε τις δηλώσεις και τον σχολιασμό ήταν, “φέρτε τον ζουρλομανδία για τη Μελέτη”» είπε η Ελεονώρα Μελέτη και συνέχισε με τρεμάμενη φωνή, 

«Μέσα σε όλο αυτό , υπάρχει μια έντονη δόση αλήθειας. Υπάρχει μια αλήθεια, μια αληθινή είδηση, το γεγονός ότι είχα ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο διότι επί τρία χρόνια, στο ξεκίνημα της πορείας μου, ντρεπόμουν να βγω από το σπίτι».

Στο σημείο εκείνο, η Ελεονώρα Μελέτη δεν κατάφερε να κρύψει την έντονη συναισθηματική φόρτιση στην οποία είχε περιέλθει και αφού πήρε μερικές ανάσες συνέχισε λέγοντας:

«Πηγαίνοντας λοιπόν στον ψυχολόγο, παρακαλούσα μέσα μου βαθιά να μου διαγνώσει κατάθλιψη διότι μόνο έτσι θα μπορούσα να ορίσω και να καταλάβω και να κατανοήσω την ψυχική οδύνη και τον συναισθηματικό πόνο τον οποίο ένιωθα και με είχε καθηλώσει και δε μπορούσα να αναγνωρίσω τον εαυτό μου. Ήμουν ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα όταν ξεκίνησα και είχα καταλήξει να είμαι η σκιά του εαυτού μου, να μη θέλω να βγω από το σπίτι. 

Και όταν έβγαινα, έβγαινα καμουφλαρισμένη. Ντρεπόμουν να μιλήσω γιατί με αναγνωρίζανε από τη φωνή και φοβόμουν ότι θα έχω επιθέσεις ακόμα και από τον απλό κόσμο. Πήγαινα μέσα σε ένα εστιατόριο, σε μια ταβέρνα να φάω και με έπιαναν κρίσεις πανικού. Σηκωνόμουν και έφευγα με την παρέα μου. Ήμουν πλέον ανθρωποφοβική. Φοβόμουν τους ανθρώπους. Όταν έφτασα στην καρέκλα του ειδικού, του είπα “γειά σας, θέλω να μου πείτε ότι έχω κατάθλιψη”. Μου είπε ότι δε μπορεί να κάνει μια τέτοια διάγνωση επειδή το θες.  Μετά από καιρό, μου διέγνωσε συναισθηματική κακοποίηση και αποστέρηση».

 

 

Στην κάμερα της εκπομπής #OPENWeekend μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη και αναφέρθηκε στην καταγγελία που έχει κάνει για άσχημες συμπεριφορές στον χώρο, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι δεν πετάει μπηχτές στην εκπομπή της αλλά λέει την άποψή της.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η παρουσιάστρια ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου αν έχει σκεφτεί ποτέ να καταγγείλει και επίσημα άσχημες συμπεριφορές που έχει δεχτεί στον χώρο εργασίας της, η ίδια απάντησε πως έχει προχωρήσει σε επίσημες καταγγελίες. «Τις έχω καταγγείλει και επίσημα τις άσχημες συμπεριφορές που έχω δεχτεί στον χώρο» δήλωσε.

 

    

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο