Συγκίνησε η 16χρονη Κύπρια: «Eίχα στιγματιστεί. Τους άφηνα να με προσβάλλουν»

Συγκίνησε η 16χρονη Μαρίνα Χατζηγρηγόρη μιλώντας για τη ζωή της - Η 18χρονη Εβελίνα Πιττή από την Κύπρο ενθουσίασε τους coaches - H κόρη πρώην παίκτη του #SurvivorGR πήγε στο #TheVoiceGR - Η απίστευτη ατάκα του Λιανού όταν τον είδε! - Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε ρώσικα σε παίκτρια και την έκλεψε στην ομάδα του - Δείτε πως έχουν διαμορφωθεί οι ομάδες των coaches μέχρι στιγμής

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Οι blind auditions συνεχίζονται με ένα εκρηκτικό επεισόδιο.

Οι coaches έχουν ήδη στις ομάδες τους τα πρώτα ταλέντα και είναι έτοιμοι για τις πιο συγκλονιστικές διεκδικήσεις.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμοι να γυρίσουν τις καρέκλες τους στις φωνές που πραγματικά το αξίζουν. 

 

 

Tα Highlights:

Στο #TheVoiceGR θέλησε να βρεθεί η Μαρίνα Χατζηγρηγόρη από την Κύπρο προκειμένου να διεκδικήσει μια θέση στο όνειρο, όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής. Μάλιστα, η νεαρή διαγωνιζόμενη έφερε μαζί μια πολύ συγκινητική και αισιόδοξη ιστορία ζωής.

Πιο συγκεκριμένα, στο εισαγωγικό της απόσπασμα, η 16χρονη Μαρίνα εξομολογήθηκε πως «πάω στην δευτέρα λυκείου και θέλω να ασχοληθώ με την ψυχολογία. Με την ψυχολογία θέλω να ασχοληθώ λόγω ενός γεγονότος που είχε συμβεί σε μένα στο σχολείο πριν από δύο χρόνια. Λόγω βάρους και κιλών τα παιδιά με κοροϊδευαν και γενικά είχα στιγματιστεί λόγω αυτού. Εκείνο τον καιρό δεν πέρασα καθόλου καλά, τους άφησα να με προσβάλλουν και να με θίξουν. Γενικά ήμουν εντελώς αδύναμη, δεν ήμουν καθόλου δυναμική και σε αυτό με βοήθησε πάρα πολύ η μουσική».

«Πήγαινα στο σχολείο και φορούσα τα ακουστικά μου για να απομονωθώ, να μείνω μόνη μου, να μην ακούω κανέναν. Πήγαινα στο σπίτι ξανά με την μουσική και τα ακουστικά μου. Ευτυχώς έχω δύο γονείς που με έχουν θωρακίσει, με έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ σωστά και ευτυχώς δεν κράτησε όλο αυτό για πολύ και πέρασε. Αυτό ήταν το κίνητρο για να ξεκινήσω να ασχολούμαι με την μουσική, να ξεκινήσω μαθήματα φωνητικής και κιθάρας και να έρθω στο Voice» συμπλήρωσε η Μαρίνα Χατζηγρηγόρη.

Για την ιστορία, η νεαρή διαγωνιζόμενη κατόρθωσε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση όπου και θα βρεθεί στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

 

 

Για την δεκαοκτάχρονη Εβελίνα Πιττή από την Κύπρο, έδωσαν μάχη Ρουβάς, Παπαρίζου και Αργυρός.

Η Εβελίνα τραγουδάει εδώ και οχτώ χρόνια και την ανακάλυψαν μετά την συμμετοχή της σε τηλεοπτικό σόου στο νησί μας. Η ξανθιά, πανέμορφη, ταλαντούχα, τραγουδίστρια από την Κύπρο αποφάσισε να ενταχθεί στην ομάδα του Σάκη

 

 

 

«Κάγκελο» ο Γιώργος Λιανός όταν είδε τον πρώην παίκτη του #SurvivorGR στο #TheVoiceGR λόγω της κόρης του…

Ο Γιώργος Λιανός θυμήθηκε την εποχή που ο πρώην παίκτης είχε πάρει μέρος στο παιχνίδι και ήταν το Survivor ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία!

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός είπε: «Ο Δημήτρης Μαργαρίτης…. Τον γνωρίζω φυσικά και τον γνωρίζετε και εσείς από το survivor Ελλάδα – Τουρκία, τότε που τα σαγόνια των αντιπάλων είχαν πέσει στο πρώτο αντίκρισμα αυτού του παίκτη που δυστυχώς είχε έναν τραυματισμό και δεν του επέτρεψε να συνεχίσει…»!

Και υπογράμμισε ο Γιώργος Λιανός: «Καλώς ήρθες και στο Voice… Είσαι δυνατός! Το μόνο που δεν νιώθει καλά πάνω σου είναι το μπλουζάκι σου που είναι έτοιμο να σπάσει από το δικέφαλο και αυτό είναι χωρίς σφίξιμο…»!

 

 

 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Έλενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς εντυπωσιάστηκαν με μία παίκτρια.

 
Η Έλενα Παπαρίζου έγινε για χάρη μίας διαγωνιζόμενης πολύ… κακό κορίτσι! Μπλόκαρε τον Σάκη Ρουβά από τη διεκδίκηση!

Η Έλενα Παπαρίζου αναφώνησε: «Έγινα κακό κορίτσι για χάρη σου… μπλόκαρα τον Σάκη! Συγγνώμη, Σάκη» και στη συνέχεια τον γέμισε φιλιά για να τη συγχωρέσει. Για τη συγκεκριμένη παίκτρια, η Έλενα όχι μόνο μπλόκαρε τον Σάκη αλλά έκανε ι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει… πήγε στο family room για να ρωτήσει τους συγγενείς τι να κάνει για να την πείσει να έρθει μαζί της!

Τελικά με αυτά και με εκείνα την έπεισε και η παίκτρια πήγε στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου!

 

 

Η 26χρονη Χριστίνα πήγε στο #TheVoiceGR έχοντας στο πλευρό της τον πατέρα της και την αδερφή της και όταν οι τρεις από τις τέσσερις καρέκλες των κριτών γύρισαν, ο μπαμπάς της χάρηκε τόσο πολύ που δάκρυσε!

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός τον πλησίασε για να δει αν είναι καλά…

Η Χριστίνα η οποία δήλωσε Ρουβίτσα, όταν είδε ότι ο Σάκης Ρουβάς γύρισε την καρέκλα του, τα έχασε για λίγο και κόμπλαρε την ώρα που τραγουδούσε.

Κάτι που κατάλαβε ο καλλιτέχνης και τη ρώτησε τι συνέβη. Τότε η 26χρονη δήλωσε ότι μεγάλωσε με τα τραγούδια του και το δωμάτιό της όταν ήταν στην εφηβεία ήταν γεμάτο με αφίσες…

 

 

H Χρυσάνθη Παναγιωτακοπούλου, την οποία ήξερε ο Γιώργος Λιανός μιας και συνεργάστηκε με τον Γιώργο Παπαδόπουλο στην Πάτρα έπειτα από ένα απίστευτο στιγμιότυπο, πέρασε στην επόμενη φάση!

Τις γνώσεις του στις ξένες γλώσσες επιστράτευσε ο Πάνος Μουζουράκης για να πείσει τη διαγωνιζόμενη που γνωρίζει ρωσικά να πάει στη δική του ομάδα μόνο που εκείνη δεν κατάλαβε τίποτα! Άραγε μιλούσε ρώσικα ο Πάνος;

Ο δε Σάκης Ρουβάς αρχικά έμεινε άφωνος που ήξερε ο Πάνος ρώσικα και στη συνέχεια κατάλαβε ότι έκανε πλάκα και ακολούθησε ένας αστείος διάλογος ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες…

Και μπορεί η νεαρή διαγωνιζόμενη από την Πάτρα να μην κατάλαβε τι είπε ο Πάνος Μουζουράκης, όμως την «έψησε» και… πήγε στην ομάδα του!

 

 

Κωνσταντίνος Ανδρεόπουλος "Σήμερα είναι η μέρα μου"

 

 
 

Τι θα πουν οι coaches στον Κωνσταντίνο Ανδρεόπουλο; 

 
 

 

Ελευθερία Μητσέλου "Ανάθεμα σε"

 

 

Κριτική στην Ελευθερία Μητσέλου 

 

 

Γιάννης Τουτουτζής "Χειμωνανθός"

 

 

Πόσο καλά τα πήγε ο Γιάννης Τουτουτζής; 

 

 

Ελένη Παπαδοπούλου "Κουβέντα στην κουβέντα"

 

 

Πόσο καλά τα πήγε η Ελένη Παπαδοπούλου; 

 

 

Εύα Καραμανάβη "Drivers license"

 

 

Κριτική στην Εύα Καραμανάβη

 

 

Δείτε πως έχουν διαμορφωθεί οι ομάδες των coaches μέχρι στιγμής

 

 

The Voice of Greece | Trailer | 04/12/2022

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας