Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Γαρμπή δίνει σκληρή απάντηση στο δημοσίευμα για φοροδιαφυγή 1,7 εκ. ευρώ

  28/11/2022 08:28
Η Γαρμπή δίνει σκληρή απάντηση στο δημοσίευμα για φοροδιαφυγή 1,7 εκ. ευρώ

Η Γαρμπή δίνει σκληρή απάντηση στο δημοσίευμα για φοροδιαφυγή 1,7 εκ. ευρώ

  28/11/2022 08:28

«Ήρεμα το λέω γιατί αν βράσει το κύμα της Γαρμπη θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγές και εξώδικα. Ζητώ δημόσια συγγνώμη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μέσα από τα social media θέλησε η Καίτη Γαρμπή να τοποθετηθεί για το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος που κάνει λόγο για φοροδιαφυγή 828.300 ευρώ, τα οποία με τις προσαυξήσεις έφτασαν το 1,7 εκατομμύριο ευρώ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τσιμπούκη, «η προσφυγή της Καίτης Γαρμπή στα δικαστήρια όχι μόνο δεν απέδωσε υπέρ της αλλά διπλασίασε από τους τόκους το ποσό αφού έχασε πλέον κάθε ένδικο μέσο και πρέπει τώρα να καταβάλει στο ακέραιο το ποσό».

Έτσι, τη νύχτα της Κυριακής, η τραγουδίστρια και κριτής του #J2US θέλησε να τοποθετηθεί δημοσίως μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter διαψεύδοντας κατηγορηματικά όσα γράφονται για εκείνη.  «Δεν έχω καμία φορολογική εκκρεμότητα, η υπόθεση έχει κλείσει και ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη με μια δημόσια συγνώμη από οσους έγραψαν ψέμματα και συκοφαντιες για μένα σήμερα».

«Ήρεμα το λέω γιατί αν βράσει το κύμα της Γαρμπη θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγες και εξώδικα και θα είναι κρίμα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή στη δημοσίευση της.

4388559142935049 image

Δικαίωση της τραγουδίστριας

Η επίσημη ανακοίνωση του γραφείου τύπου του δικηγόρου της Καίτης Γαρμπή, κ. Καϊμακάμη και η απόφαση του ΣτΕ, σύμφωνα με την οποία δικαιώνεται η Καίτη Γαρμπή έναντι του ελληνικού δημοσίου.

Η απόφαση αναφέρει:

Με αριθμό κατάθεσης το 2019, αφορά στην αίτηση αναιρέσεως της Ανεξάρτητης Αρχή Δημοσίων Εσόδων εναντίον της Αικατερίνης Γαρμπή, η απόφαση εισήχθη στο ΣτΕ στις 21 Ιανουαρίου του 2019, ορίστηκε δικάσιμος για τις 5 Οκτωβρίου και η απόφαση βγήκε στις 23 Νοεμβρίου του 2022.

Η απόφαση του Β’ 5μελούς τμήματος του ΣτΕ, είναι απορριπτική και αφορά στην αίτηση αναίρεσης που έκανε η ΑΑΔΕ εναντίον της Καίτης Γαρμπή, για τη διαγραφή του προστίμου των 900.000 ευρώ που είχε ορίσει το διοικητικό εφετείο το 2018.

Έτσι, απορρίπτεται το σύνολο των αξιώσεων του ελληνικού δημοσίου κατά της Καίτης Γαρμπή, δηλαδή το ποσό των 1,7 εκ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας