Το μήνυμα της Queen Ντίνα μετά το ξεκατίνιασμα & η απάντηση της Πετρογιάννη

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Πότε θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος; Καταπέλτης ο Μικρούτσικος, αποκαλυπτικός ο Κωνσταντάρας, η απάντηση της Σταμάτη και η αντίδραση του Λουδάρου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Σύμφωνα με όσα γράφει η Σάσα Σταμάτη στο #Secret των #Παραπολιτικών, η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της και επιχειρηματίας, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, θα πραγματοποιήσουν τον θρησκευτικό τους γάμο το καλοκαίρι του 2023 στην Αθήνα. Σε περίπου δύο μήνες, μάλιστα, θα έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου -σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας θα γεννήσει αγοράκι- και ο επιχειρηματίας παντρεύτηκαν, την Κυριακή 2/10, στο Δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, κάτω από άκρα μυστικότητα. Επέλεξαν, δηλαδή, να ζήσουν αυτή την τόσο σημαντική στιγμή για τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις τηλεοπτικές κάμερες. Ετσι ακριβώς, δηλαδή, όπως είχαν επιλέξει να κρατήσουν τόσο καιρό μυστική και την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας. Μάλιστα, το ζευγάρι δεν επιθυμεί να κάνει βάφτιση και γάμο μαζί, αφού θέλουν ξεχωριστά Μυστήρια.

Τεράστια έκταση έχει πάρει η δημόσια κόντρα ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φωτεινή Πετρογιάννη με πρόσωπα να παίρνουν θέση μέσα από τα social media και φυσικά να έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού σε όλες σχεδόν τις τηλεοπτικές εκπομπές, οι οποίες επέλεξαν να σχολιάσουν όλο αυτό που έχει συμβεί.

 

 

 

Μετά το σάλο που ξέσπασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αντέδρασε κάνοντας την πρώτη σχετική της ανάρτηση

«Είναι κρίμα να περνάμε τέτοια μηνύματα στον κόσμο για μια γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε μια ευαίσθητη περίοδο της ζωής της, που κάνει μία τόσο μεγάλη προσπάθεια να γεννήσει ένα γερό παιδάκι. Την ίδια ώρα που άλλες γυναίκες παλεύουν για να ζήσουν το θαύμα της μητρότητας, θα ήθελα να τους ευχηθώ καλή δύναμη, δεν είναι ένας εύκολος δρόμος για πολλές από εμάς.

Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό με τις γυναικείες ορμόνες και να υπάρξει αληθινή αλληλεγγύη και από τις γυναίκες αλλά και από τους άντρες», ήταν η απάντησή της σε όλο αυτό.

 

 

Τις πρώτες δηλώσεις μετά τη δημόσια τοποθέτησή της για την κόντρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε και η Φωτεινή Πετρογιάννη στην κάμερα του #OpenWeekend.

«Ναι, στεναχωρήθηκα αλλά θα περάσει. Όλα περνούν. Μόνο τα σημαντικά δεν περνούν, τα πολύ σημαντικά» αρκέστηκε να σχολιάσει η δημοσιογράφος του Ant1 και στη συνέχεια αποχώρησε με το αυτοκίνητό της, αφού έστειλε τις ευχές της στην ομάδα του #OpenWeekend.

Άγνωστο παραμένει εάν η τηλεοπτική κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες αναμένεται να έχει και συνέχεια ή αν θεωρείται πια παρελθόν

 

 

 

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πυροδότησε, το πρωί του Σαββάτου, τον μηχανισμό για ακόμα μία βόμβα σχετική με το θέμα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ενώ είχε επιλεγεί αρχικά για να βρίσκεται στην ομάδα της εκπομπής #HappyDay την χρονιά που ξεκίνησε, τελικά απορρίφθηκε με παρέμβαση που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Αρχικά, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Ακόμα κι εγώ που και δουλειά έχω χάσει από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την έχω κρίνει για τις τηλεοπτικές της επιδόσεις πάρα πολύ…». Σε αυτό το σημείο τον διέκοψε η Ελένη Τσολάκη ρωτώντας σε ποια δουλειά αναφέρεται κι εκείνος είπε: «Το #HappyDay. Στην αρχή ήταν να είμαστε μαζί με τη Σταματίνα, τα τρία μας».

«Αφού κάναμε το δοκιμαστικό και είδαμε ότι ήσουν πάρα πολύ καλός και συμφωνήσαμε όλοι ότι ήταν πολύ ωραία η παρέα που είχε στηθεί και με τον Παπανώτα, τελικά μας είπαν ότι δεν μπορεί να είναι ο Λάμπρος και ότι κάτι είχες πει ή είχες γράψει για την Κωνσταντίνα και πήραμε τον Νίκο Αναδιώτη», διευκρίνισε η Ελένη Τσολάκη.

«Όλη η αλήθεια είναι πολύ μεγάλη, δεν μπορούμε να την εξηγήσουμε», συμπλήρωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

 

 

 

 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεσπάει κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της δημόσιας «συγγνώμης» της. Τον παρουσιαστή εντόπισε η δημοσιογράφος του #OpenWeekend, Βίκυ Δέτσικα.

«Είναι πολύ διαφορετικό να σε βλέπω και να λέω ένας άνθρωπος, ένας συνάδελφος, μια κοπέλα, μία γυναίκα που κάνει αυτή τη δουλειά και άλλο να σε βλέπω σαν «φάτσα». Στο ερωτικό μπορεί να είναι χαριτωμένο, αλλά επαγγελματικά είναι υποτιμητικό» δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και πρόσθεσε: «Είναι ένα πρόσωπο μηδενικής τηλεοπτικής αξίας. Το έβλεπα, το βλέπω και θα το υπογράφω ως γνωμοδοτών. Έμαθα από τεχνικούς, συναδέλφους και παλιούς παρουσιαστές ότι όλοι εκείνη την περίοδο έζησαν μία περίοδο τρομοκρατίας».

«Ο άνθρωπος που είχε το κανάλι της έδωσε μια τέτοια εξουσία – βάσει των προσωπικών του – που αυτή πήρε μία δαμόκλειο σπάθη και «έκοβε» όποιο τηλεοπτικό κεφάλι δεν τη βόλευε ή οποια δεν την καλημέρισε. Πήρε πολλά κεφάλια, διότι ο οποιοσδήποτε – και λίγο ταλέντο να είχε – φαινόταν ανταγωνιστικός μπροστά της» σχολίασε.

Ο παρουσιαστής συνέχισε τον καταγγελτικό του λόγο, κατακεραυνώνοντας την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και χωρίς να «μασάει» τα λόγια του, λέγοντας: «Το δικαίωμα στην εργασία είναι ιερό. Ποιος δίνει όμως δικαίωμα στο κάθε… άντε μην πω, στο κάθε τέρας εξουσία να ρίχνει τον άλλο στην ανεργία, στη δυστυχία, στη φτώχεια. Είναι εγκληματική συμπεριφορά να χάνει κάποιος τη δουλειά του, επειδή η ίδια στραβοκοιμήθηκε ή επειδή δεν γέλασαν με κάποιο αστείο της».

«Ένα συγγνώμη δεν έχει καμία αξία. Απεναντίας, είναι επικίνδυνες αυτές οι συγγνώμες. Συγγνώμη σημαίνει αλλαγή στάσης ζωής. Αυτή τη συγγνώμη την έχω γραμμένη στα παλιά μου τα παπούτσια», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ άφησε τα υπονοούμενά του και για πολλούς παρουσιαστές και πανελίστες που επιχειρούν να «στρογγυλέψουν» το θέμα, βάζοντας ως προκάλυμμα την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

 

 

Ο Αντώνης Λουδάρος είχε συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μία σεζόν στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου». Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον ηθοποιό και του ζήτησαν να σχολιάσει τη διαμάχη της παρουσιάστριας με την Φωτεινή Πετρογιάννη. Πώς αντέδρασε εκείνος;

«Να ‘στε καλά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Να έρθει να δει την παράσταση. Ευχαριστώ πολύ», είπε ο Αντώνης Λουδάρος, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Στη συνέχεια της εκπομπής OpenWeekend,όμως, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε ένα πολύ συγκεκριμένο σχόλιο…

«Είχε μια κακή εμπειρία ο Αντώνης νομίζω. Εγώ την θυμάμαι πολύ κακή την εμπειρία αυτή», είπε ο δημοσιογράφος.

 

 

 

Η Σάσα Σταμάτη, μετά την «επίμαχη» δήλωσή της περί ορμονών της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην κόντρα της με την Φωτεινή Πετρογιάννη, έδωσε την απάντησή της στο θέμα.

Η δημοσιογράφος σχολίασε: «Καλό είναι αυτές οι παρεξηγήσεις να μη λύνονται στα social, να λύνονται από κοντά. Θεωρώ ότι η Κωνσταντίνα ζει αυτή την περίοδο την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, θα γίνει μανούλα και οι ορμόνες δεν είναι και στην καλύτερη φάση τους. Οπότε ας της δώσουμε ένα συγχωροχάρτι».

«Είχα λάβει μία αγωγή από την Κωνσταντίνα εγώ κι ο Λιάγκας. Είχα πει διάφορα. Εγώ όμως τα έλεγα τότε, δε βγαίνω να τα πω τώρα. Τώρα είναι last year το θέμα» δήλωσε η Σάσα Σταμάτη για το ζήτημα που έχει προκύψει και κατέληξε: «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω. Από την άλλη, μου είναι πάρα πολύ συμπαθής και η Φωτεινή, είναι μια πολύ καλή δημοσιογράφος. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν η κακιά στιγμή».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»