Πετρογιάννη Vs. Σπυροπούλου - Καλλιτεχνικό κατινάζ άνευ προηγουμένου!

Αδιανόητη κόντρα με μπηχτές, υπονοούμενα και σοβαρές, απανωτές αποκαλύψεις, για το πως ξεκίνησαν την καριέρα τους στην τηλεόραση - Καρφιά της και για την εκπομπή της Καινούργιου - Χαμός στο Twiiter

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη σε μία αδιανόητη κόντρα ξεκίνησε τα ξημερώματα της Πέμπτης 10/11. 

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 αντάλλαξαν βαριές κουβέντες στο twitter με αφορμή κάποια σχόλια που έκανε η Φωτεινή Πετρογιάννη για την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη, και τα οποία έδωσαν «τροφή» στους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ένας χρήστης έγραψε χαρακτηριστικά: «Πες κι εσύ μία κακία για την Σπυροπούλου. Θαψτην όσο θες. “Αποκάλυψε” ό,τι βλακεία σου κατέβει. Άλλωστε κανείς δεν θα ψάξει την αλήθεια. Κανείς δεν θα σου ζητήσει να αποδείξεις για αυτά που λες. Φτάνει να ικανοποιηθεί ο φθόνος κάποιων», ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Τζάμπα το χθεσινό θάψιμο της κυρίας Πετρογιάννη στην Κουίν Ντίνα, μέχρι και η Μπάρκα τους πέρασε».

 

 

  

  

 

 Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε φωτογραφία της Φωτεινής Πετρογιάννη με την Μαρία Κοντομηνά.

 

 

Στη συνέχεια ακολούθησαν τα παρακάτω μηνύματα, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να αποκαλύπτει ότι η Φωτεινή Πετρογιάννη της τηλεφώνησε για να λύσουν την παρεξήγηση.

 

 

  

  

 

 

  

  

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όμως, πέταξε και τα καρφιά της και για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

 

 

 

   

 

   

 

Η δημοσιογράφος, Φωτεινή Πετρογιάννη, μετά τα όσα της πρόσαψε η παρουσιάστρια για την πορεία της στον Alpha λόγω της κουμπαριάς της με την κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά, Μαρία Κοντομηνά, θέλησε να απαντήσει στον «αέρα» του Πρωινού.

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε απευθυνόμενος στη Φωτεινή Πετρογιάννη: «Εγώ δεν ασχολιόμουν και ούτε σου είπα να πεις κάτι, αλλά βλέπω ότι ασχολούνται όλες οι άλλες εκπομπές. Αν με ρωτάς, θεωρώ ότι αυτό το θέμα πρέπει να κλείσει».

Τότε, τον λόγο πήρε η Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία σημείωσε: «Θέλω να εστιάσω μόνο σε μένα για να ξέρει ο κόσμος πάνω σε αυτά που γράφτηκαν χθες το βράδυ. Έχω την τύχη να έχω συνεργαστεί εδώ και 20 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, να έχω συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες παρουσιαστές. Δύο τρεις μου έχουν ξεφύγει. Ποτέ δεν χρησιμοποίησε καμία γνωριμία για να βλάψω συνάδελφό μου ή να τον κάνω στην μπάντα και να βγω εγώ μπροστά.

Όσοι έχω συνεργαστεί, δεν έχουν να πουν ότι εγώ έβλαψα κανέναν ή ότι χρησιμοποίησα κάποια γνωριμία, την οποία απέκτησα πριν από 9 χρόνια. Εργάζομαι 20 χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ κανέναν για να με κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που αξίζω να είμαι. Είμαι πολύ στενοχωρημένη γιατί διαβάζω πράγματα που δεν ισχύουν».

Η Φωτεινή Πετρογιάννη δεν θέλησε να κάνει καμία αναφορά στη Μαρία Κοντομηνά. «Επειδή γράφτηκε ότι “καθάριζε” για μένα ανθρώπους. Είναι προσβολή, δεν έχει γίνει ποτέ αυτό. Είναι προσβολή και γι’ αυτόν τον άνθρωπο που είναι τόσο ξεχωριστός και δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν. Πάντα μου έλεγε να δουλεύω με το κεφάλι κάτω και δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ τη γνωριμία μας»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη