Πάγωσαν όλοι με την πιο απρόσμενη επιστροφή! Το #AsiaExpressGR στην Ταϊλάνδη!

#AsiaExpressGR: Τα ‘πήρε η Χριστίνα Κολέτσα με το υπονοούμενο του Βασάλου! Το bonus έπαθλο αξίας 10.000 ευρώ!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το #AsiaExpressGR φτάνει στην 3η και τελευταία χώρα τής μοναδικής αυτής περιπέτειας, την Ταϊλάνδη! Και όπως πάντα η είσοδος στην χώρα κρύβει νέες εκπλήξεις!

Αυτή την εβδομάδα τα ζευγάρια διαγωνίζονται για ένα bonus έπαθλο αξίας 10.000 ευρώ! Ένα έπαθλο που δίνεται για 1η φορά στην ιστορία του #AsiaExpressGR! Ακόμη και αν το ζευγάρι, που θα το κερδίσει, αποχωρήσει από το παιχνίδι, το έπαθλο του ανήκει!

Και αυτή δεν είναι η μόνη έκπληξη! Σε όλη την πορεία τους στην Ταϊλάνδη τα γρηγορότερα ζευγάρια θα εξασφαλίζουν τη διανυκτέρευσή τους σε σπίτια ντόπιων. Οι υπόλοιποι θα κατασκηνώνουν στην εξοχή!

Το ταξίδι στην τελευταία χώρα της περιπέτειας στα χνάρια του Δράκου ξεκινά! Κάθε race από εδώ και πέρα μας φέρνει πιο κοντά στον μεγάλο τελικό στην Μπανγκόγκ!

Σε αυτό το επεισόδιο 3 νέες αποστολές περιμένουν τα ζευγάρια:

Θα διασκεδάσουν ζωγραφίζοντας με δαχτυλομπογιές αλλά θα πρέπει να φροντίσουν να μη λερωθούν γιατί ο Πέτρος Πολυχρονίδης δεν θα δεχτεί κανέναν με βρώμικα ρούχα στο log in του παιχνιδιού επάθλου! Θα γνωρίσουν 4 γηγενείς φυλές τής Ασίας και τέλος θα εξαγνιστούν από τις αμαρτίες τους με τη βοήθεια ενός λίγο... ασυνήθιστου θεραπευτή.

Οι περιπέτειες στο  συνεχίζονται για τα εναπομείναντα ζευγάρια τα οποία όμως περίμενε μια πολύ μεγάλη έκπληξη στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Παρασκευής. Έτσι, όταν ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης συνάντησε ξανά τους διαγωνιζόμενους έμελλε να τους κάνει την ανακοίνωση.

Ξαφνικά όλοι υποδέχθηκαν τον Παύλο Γαλακτερό και τον Χρήστο Ζώτο οι οποίοι και αποτελούν το νέο ζευγάρι του ταξιδιωτικού ριάλιτι. «Δεν το περίμενα με τίποτα να έρθουν ο Ζώτος και ο Παύλος μαζί. Καταρχάς δεν περίμενα ότι ο Ζώτος μπορεί να είναι εδώ και τόσες μέρες εδώ μαζί μας. Δηλαδή αυτό μου έκανε τρομερή εντύπωση. Ήταν εκπληξούλα καλή» παραδέχθηκε η Χριστίνα Κολέτσα μιλώντας στην κάμερα του #AsiaExpressGR.

 

 

 

Μία ακόμη έντονη στιγμή χάρισαν στους τηλεθεατές, Κωνσταντίνος Βασάλος και Fipster, οι δύο παίκτες προσπάθησαν να βράσουν σε ένα κατσαρολάκι ρύζι.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παρέδωσε μαθήματα βρασίματος στον παρτενέρ του, ο οποίος δεν ήταν τόσο ενθουσιασμένος με αυτό, όσο ο συμπαίκτης του.

Παρόλο που τα βήματα της διαδικασίας φάνηκαν να είναι σωστά, αφού άναψε το γκαζάκι, πρόσθεσαν το νερό στο σκεύος, το άφησαν να βράσει και στη συνέχεια μπήκε και το ρύζι, όμως μάλλον κάτι δεν πήγε και πολύ καλά, αφού ξαφνικά νερό άρχισε να τρέχει από το κατσαρολάκι και οι φλόγες στο γκαζάκι άρχισαν να μεγαλώνουν.

Ο Fipster πανικόβλητος άρχισε να φωνάζει «πεθαίνουμε, πεθαίνουμε», αλλά ο Κωνσταντίνος Βασάλος τους, επανόρθωσε αφαιρώντας λίγο νερό.

 

 

Το ζευγάρι, που θα τερματίσει πρώτο στο race δεν θα κερδίσει ασυλία αλλά θα χαλαρώσει κάνοντας παραδοσιακό ταϊλανδέζικο μασάζ, θα εξασφαλίσει σπίτι για τη διανυκτέρευσή του και θα προκριθεί αυτόματα στο παιχνίδι επάθλου!

 

 

Αν και όλα κυλούσαν ήρεμα και γνώριμα στο αγώνισμα, όλα όμως άλλαξαν όταν οι παίκτες συνάντησαν τον παρουσιαστή του ταξιδιωτικού ριάλιτι, Πέτρο Πολυχρονίδη. Τότε δηλαδή που θα μάθαιναν πιο ζευγάρι έφτασε πρώτο στον τερματισμό σε μια βδομάδα που δεν θα υπάρξει καμία αποχώρηση.

Και αυτό το ζευγάρι ήταν Χριστίνα Κολέτσα με την Maria Maroulis. Κάτι που μάλλον δεν άρεσε και πολύ στον Κωνσταντίνο Βασάλο ο οποίος και προχώρησε σε ένα σχόλιο που… εξόργισε την γοητευτική τραγουδίστρια αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. «Κοιμηθήκατε έξω από τον ναό και πήγατε κατευθείαν πάνω».

Χ.Κ.: Τι; Περίμενε, περίμενε… Κάτι είπε ο Βασάλος! Είπες ότι κοιμηθήκαμε έξω από τον ναό;

K.B.: Κοντά κοιμηθήκατε στον ναό.

Χ.Κ.:Τι εννοείς έξω από τον ναό; Όχι. Σε σχολείο κοιμηθήκαμε και υπάρχει στην κάμερα αν υπονοείς κάτι.

K.B.: Ναι ρε, εννοώ ότι κοιμηθήκατε πιο κοντά. Κοιμηθήκατε κοντά λέω.

Χ.Κ.:Όχι, όχι. Κοιμηθήκαμε στο σχολείο.

K.B.: Σε σύγκριση με μας, λέω, κοιμηθήκατε κοντά.

Χ.Κ.:Δεν κοιμηθήκαμε έξω από τον ναό πάντως γιατί αυτό είπες.

K.B.: Καλά και έξω να κοιμόμασταν δεν είναι πρόβλημα.

Χ.Κ.:Όχι, όχι. Γιατί έπρεπε να πάμε σε αυτό το σπίτι που έπρεπε να πάμε.

Για την ιστορία του #AsiaExpressGR, στην δεύτερη θέση του συγκεκριμένου αγωνίσματος, τερμάτισαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster.

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο ΕΔΩ

Το trailer 14ου επεισοδίου - Κυριακή 13/11

 

 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Σοκαρισμένος ο πατέρας και οι φίλοι του 23χρονου μοντέλου Ερμή Καραγιάννη, που έβαλε τέλος στη ζωή του
Η αποκάλυψη για την απαγωγή του Βασίλη Καρρά: «Κάποιοι τύποι με πιστόλια τον πήγαν σε ακατοίκητο χωριό»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα που νοσηλεύεται έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο
O γοητευτικός επιχειρηματίας που είναι σε σχέση η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο με τον Πρίγκιπα Νικόλαο
H Άντζελα Δημητρίου τα ξαναβρήκε με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη: «Ως μητέρα δεν γίνεται να μη τη συγχωρήσω»
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Από το πουθενά ένας τύπος αρχίζει ένα υβρεολόγιο… νομιζα ότι θα με χτυπήσει»
Η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη δέχτηκε επίθεση στο ρεπορτάζ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά
Η Καίτη Γκρέυ έγινε 100 ετών και έσβησε κεράκια - Το πάρτι με τους αγαπημένους της
Αναβολή στη δίκη για τη δεύτερη καταγγελία εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Αμίλητος on camera
Βαρύ πένθος για την Βάνα Μπάρμπα - Πέθανε η μητέρα της σε ηλικία 85 ετών μετά από μάχη με την άνοια