Η έκκληση Καινούργιου για το καλλιτεχνικό κατινάζ Σπυροπούλου - Πετρογιάννη

Η αποκάλυψη Κωνσταντινίδη για Σπυροπούλου: «Νόμιζε επί έναν χρόνο ότι ακούνε μουσική από τα ακουστικά» - Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ισχυρές παρουσιάστριες ήταν δίπλα στην Κωνσταντίνα για να ευνοηθούν»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Με αφορμή λοιπόν, όσα γράφονται στο twitter, αλλά και σε κάποια sites η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει μια έκκληση μέσα από την εκπομπή της. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ζήτησε από τα sites να μην εμπλέκουν στην κόντρα των δυο γυναικών και ανθρώπους από το οικογενειακό περιβάλλον ή πρώην σχέσεις άλλων ατόμων που με κάποιο τρόπο σχετίζονται με τις δυο γυναίκες.

«Θέλω να παρακαλέσω για κάτι σημαντικό. Να παρακαλέσω κυρίως τα sites, στο twitter ας γράφουν ό,τι θέλουν. Επειδή βλέπω γίνονται διάφορα retweet. Μη μπλέκετε οικογένειες, ούτε οικογένειες, ούτε την οικογένεια του συζύγου της Κωνσταντίνας, η οικογένεια δε φταίει κάπου. Ούτε πρώην σχέσεις δικές μου, της Φωτεινής, του ενός και του άλλου. Σας παρακαλώ, μη μπλέκετε ανθρώπους. Αυτή τη στιγμή έχουν προχωρήσει τη ζωή τους και δε φταίνε πουθενά μόνο και μόνο για μια χαζή κόντρα» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

 

 

Την ώρα που στη #SuperΚατερίνα σχολίαζαν την κόντρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και Φωτεινής Πετρογιάννη, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης προχώρησε σε μία on air αποκάλυψη.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, όταν η παρουσιάστρια βρισκόταν στον Alpha νόμιζε ότι οι οπερατέρ που φορούν ακουστικά για να ακούν τον σκηνοθέτη, ακούγανε… μουσική!

«Έχω μία αποκάλυψη και θα την πω πολύ γρήγορα. Μου την είπαν εδώ συνάδελφοι τεχνικοί την προηγούμενη εβδομάδα και αφορά στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όλοι οι τεχνικοί που είναι στις κάμερες φορούν ακουστικά και μιλούν με τον σκηνοθέτη. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου νόμιζε επί έναν χρόνο ότι ακούνε μουσική» είπε ο Στέφανος  Κωνσταντινίδης, με το πάνελ να μένει… άφωνο.

«Αυτό τώρα… Έλα όχι! Αποκλείεται» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

 

Τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε μιλήσει ξανά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με αυστηρότητα για την στάση της για τις εποχές που η παρουσιάστρια βρισκόταν στον Alpha. 

Αυτή τη φορά όμως ,δεν στάθηκε μόνο στα λάθη της παρουσιάστριας, έριξε τα βέλη του και σε άλλες παρουσιάστριες και πρώην συνεργάτες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, οι οποίοι βρίσκονταν στο πλευρό της για να ευνοηθούν.

«Πιστεύω ότι όλα ξεκίνησαν από μια ατυχή συνέντευξη που δόθηκε στην Ελένη Μενεγάκη. Πιστεύω πως αν δεν είχε πει πως είχε μετανιώσει, δεν θα είχε συζητηθεί. Επειδή τέθηκε έτσι όμως, και εγώ στην προηγούμενη εκπομπή έβγαλα ολόκληρο λογύδριο», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Το χρεώθηκα εγώ το λογύδριό σου. Είπες κάτι εσύ κι εγώ την πλήρωσα. Τα έβαλαν μαζί μου επειδή δεν σε σταμάτησα. Εγώ δεν σε σταματώ όταν λες και για μένα αρνητικά πράγματα. Για όλους μπορείς να πεις. Είσαι ο Ανδρέας Μικρούτσικος» επεσήμανε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και συνέχισε: «Θα μιλήσω και θα πω τα κακώς κείμενα, είτε με περιλαμβάνουν, είτε δεν με περιλαμβάνουν είναι κομμάτι της προσωπικότητάς μου και συστατικό σταθερό από την πρώτη ημέρα που κάνω τηλεόραση. Έτσι ήμουν, έτσι είμαι και έτσι θα είμαι. Δεν ήρθα εδώ ούτε να στρογγυλεύω, ούτε να ωραιοποιώ, ούτε κουκουλώνω, ούτε να γλείφω καταστάσεις. Εγώ είμαι αυτός που είμαι! Καταλαβαίνω να με εκτιμούν καταλαβαίνω και να μην με εκτιμούν, δεν θα παίξω ρόλο. Την προηγούμενη φορά, ήμουν οξύς. Αυτό το πράγμα γενικεύτηκε, ο καθένας είπε την άποψή του».

«Αν ήμουν εκείνη την περίοδο στον Alpha επειδή ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν κουμπάρος μου, θα του τα είχα πει έξω από τα δόντια. Θα του έλεγα ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αρκεί αυτό να μην επηρεάζει τις ισορροπίες και την πραγματικότητα που υπάρχει. Αν κάποιος στηριγμένος σε μια εξουσία πάρει ένα μαχαίρι και παίρνει κεφάλια εγώ δεν θα αντιδράσω; Κι ας μην έχω αυτή τη δύναμη. (…)

Αν είσαι ερωτευμένος και δεν βλέπεις πρέπει οι άνθρωποι που σε αγαπούν να σου μιλήσουν και να σε προστατέψουν. Ισχυροί άνθρωποι έγλειφαν τη συγκεκριμένη γυναίκα για να έχουν την εύνοια παραπάνω. Είναι ολοφάνερο, μην κάνετε ότι πέφτετε από τα σύννεφα. Ακόμα και ισχυρές παρουσιάστριες ήταν εκεί δίπλα της για να ευνοηθούν, συμπλήρωσε εκνευρισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη