«Δεν έχει ακόμα ταλέντο» - «Δεν ήταν ποτέ παρουσιάστρια, δεν ξέρω αν έγινε»

Κωνσταντάρας, Σταμάτη, Μουτσινάς, Τσιμτσιλή, Παπανώτας για το ξεκατίνιαμμα Σπυροπούλου-Πετρογιάννη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μια ανεξέλεγκτη κόντρα έλαβε χώρα χθες το βράδυ στο Twitter με πρωταγωνίστριες την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φωτεινή Πετρογιάννη.

H παρουσιάστρια και η δημοσιογράφος του #Πρωινού αντάλλαξαν βαριές κουβέντες στο twitter με αφορμή κάποια σχόλια που έκανε η Φωτεινή Πετρογιάννη για την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη, και τα οποία έδωσαν «τροφή» στους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πήρε θέση και τοποθετήθηκε δημόσια για όλα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στις δύο γυναίκες, με ένα βίντεο στο Tik Tok.

Διάβασε όλα όσα δήλωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας:

«Η Κωνσταντίνα δεν έχει καταλάβει ακόμα μετά από τόσα χρόνια τι είναι αυτό που πραγματικά ενόχλησε τον κόσμο. Τι είναι αυτό που ενόχλησε τους γύρω συνεργάτες κλπ. Δεν είναι το πώς μπήκε στον Alpha. Δεν είναι το πώς πήρε μια εκπομπή. Στα μίντια και σε όλες τις δουλειές έχουμε συνηθίσει πάρα πολλές φορές -και σας το λέω κι εγώ που μπήκα οικογενειακώς στη δουλειά- μπαίνουν άνθρωποι επειδή είναι φίλοι, γνωστοί, γκόμενοι, οτιδήποτε. Μπαίνουν στις δουλειές.

Αν δεν αξίζεις δεν θα κάτσεις πάρα πολύ. Έναν χρόνο, δύο χρόνια το πολύ. Αλλιώς μετά το σύστημα θα σε ξεράσει, θα σε κλωτσοπετάξει.

Το θέμα είναι ότι ενόχλησε γιατί είχε πάρα πολύ άσχημη συμπεριφορά, κακή συμπεριφορά, αλαζονική συμπεριφορά, μα κυρίως δεν είχε το ταλέντο να κάνει αυτό που της έδωσαν να κάνει. Δεν μπορούσε. Δεν το έχει ακόμα μετά από τόσα χρόνια. Δεν το έχει. Είναι πάρα πολύ απλό. Αυτό ενόχλησε. Η κακή της συμπεριφορά για την οποία μιλά πάρα πολύς κόσμος.

Δεν μας ενδιαφέρει αν η κυρία Πετρογιάννη μπήκε αν επειδή ήταν φίλη της η Μαρία, ή ο Γιώργος ήταν φίλος του, ή αν είχε γκόμενα τη διευθύντρια. Ειλικρινά αν αξίζεις, εμένα και πολύ κόσμο δεν μας ενδιαφέρει πώς μπαίνει σε μια δουλειά. Αν είσαι καλός φούρναρης και σε προσέλαβε ο γείτονας τι σε ενδιαφέρει; Κάνεις καλά το ψωμί; Τι σε νοιάζει τώρα πώς έφτασες να το κάνεις καλά; Εννοώ αν δεν έχεις κάνει κάτι ακραίο, δεν έχεις σκοτώσει κάποιον.

Οπότε έτσι είναι τα μίντια και εγώ ειλικρινά την ευγνωμονώ που εξαιτίας της δεν πήγα σε μια δουλειά. Μου χάλασε μια δουλειά. Γιατί πήγα σε μια δουλειά που αποδείχτηκε πολύ καλύτερη. Και γνώρισα ανθρώπους που τους έχω ακόμα στη ζωή μου. Την ευγνωμονώ για αυτό. Οπότε ας αναλογιστεί ποιο είναι το πρόβλημα και ας μην ψάχνει να ζητάει τα ρέστα από την οποιαδήποτε Φωτεινή το πώς μπήκε στον Alpha. Η Φωτεινή είναι εργατική, δούλεψε, της αξίζει και έχει κρατήσει μόνη της αυτά που της δόθηκαν. Δεν είναι κακό να σου δίνεται κάτι. Είναι κακό να σου δίνεται χωρίς να το αξίζεις» τόνισε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

 

@lamproskonstantaras Κωνσταντινα Σπυροπούλου vs Φωτεινη Πετρογιαννη. Ποια θεωρω οτι εχει συντριπτικό δίκιο; Εσεις τί λέτε #apopseis #funnyvideos #fypage #fy #lamproskonstantaras ♬ πρωτότυπος ήχος - Lambros Konstantaras

 

 

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε μέσα από την εκπομπή #ΚαλόΜεσημεράκι την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Παιδιά να σας πω κάτι, χίλιες φορές αυτό από την Πισπιρίγκου στις εκπομπές, βέβαια μπορεί να υπάρχει και κάτι καλύτερο. Αλήθεια έγινε θεατρικό, τώρα η άλλη πάει να γεννήσει, -κάναμε αυχενικό να δούμε πώς είναι- και η Πετρογιάννη η Φωτεινούλα on – off τσακώθηκαν στο Twitter; Μα είναι παλιό Twitter αυτό. Παλιά δεν μάλωναν τόσο πολύ στο Twitter; Το κάνουν ακόμα; Εγώ δεν κατάλαβα το πρόβλημα» είπε αρχικά ο Νίκο Μουτσινάς.

Και συμπλήρωσε ο παρουσιαστής: «Γνωρίζαμε όσοι δουλεύαμε παλιά στον Alpha, το γνωρίζαμε ότι ήταν φίλη με την κόρη του Κοντομηνά. Δεν με ενδιέφερε τι κάνανε. Πάντως και η Κωνσταντίνα αν με ρωτάς σε περιμένει κάτι τόσο εξαιρετικό μην κάθεσαι…».

 

 

 

Η Σάσα Σταμάτη μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία και τοποθετήθηκε για την κόντρα Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και Φωτεινής Πετρογιάννη

Όπως είπε η δημοσιογράφος, οι δύο γυναίκες θα έπρεπε να τα λύσουν μεταξύ τους γιατί όλο αυτό είναι άβολο.

«Καλό θα είναι ρε παιδί μου, εφόσον κάποιοι άνθρωποι γνωρίζονται, είτε είναι φιλικό, είτε είναι επαγγελματικό, είτε είναι ερωτικό, να τα λύνουν μεταξύ τους και όταν πρέπει να τα λύσουν. Τώρα, αυτό είναι… last year. Είναι λίγο άβολο όλο αυτό γιατί μου είναι πολύ συμπαθής και η Φωτεινή, δεν είναι φίλη μου, αλλά σαν δημοσιογράφος κλπ. Τώρα, η άλλη η κοπέλα είναι έγκυος, καλό θα είναι να τα βρούνε μεταξύ τους τώρα», ανέφερε αρχικά η Σάσα Σταμάτη.

Στη συνέχεια, η Σάσα Σταμάτη υποστήριξε: «Μόνο και μόνο που η Κωνσταντίνα είπε στην Ελένη Μενεγάκη ότι “βλέπω κάποιους ανθρώπους εδώ και ντρέπομαι να τους κοιτάξω στα μάτια” δεν είναι και λίγο αυτό. Την πήρε τηλέφωνο στις 3; Εντάξει, η μία έχει τα ορμονικά της που είναι έγκυος, η άλλη; Δεν είχε να πάει στις έξι το πρωί στην εκπομπή;».

 

 

Την άγρια κόντρα ανάμεσα σε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής στο #HappyDay η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την ομάδα της, με αφορμή χθεσινοβραδινές δηλώσεις ανθρώπων του χώρου που τοποθετήθηκαν σχετικά.

«Ξέρεις τι σκέφτομαι; Απλά επειδή είδα την αναπαραγωγή χθες του δικού μας σχολιασμού κι άλλων ανθρώπων που μίλησαν. Η άποψή μου έχει ως εξής. Είσαι στην πιο ωραία φάση της ζωής σου, έχεις παντρευτεί τον άντρα που αγαπάς, ό,τι κι αν έκανες το έχεις δουλέψει μέσα σου, έχεις ζητήσει συγγνώμη κατ’ ιδίαν, τα έχεις κλείσει τα κεφάλαια. Τι μπαίνεις στη διαδικασία να βγάλεις τους σκελετούς από τη ντουλάπα του παρελθόντος, αν έχεις ορμόνες ζήτα από τον Βασίλη να σου φέρει ένα γαλακτομπούρεκο», αναρωτήθηκε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε τα εξής: «Έφτασε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο να κυλιστεί στη λάσπη, να υποφέρει, να πεινάσει, για να ξεπλύνει από πάνω της όλο αυτό το πράγμα που την είχε κατακλύσει, να βγάλει μία εικόνα πιο συμπαθής στον κόσμο. Το κατάφερε, το πέτυχε, δεν συζητούσε κανείς γι’ αυτό και ξαφνικά… Σου δόθηκαν ευκαιρίες που ενδεχομένως που άλλες κοπέλες/παρουσιάστριες του χώρου που να είχαν τα προσόντα να τις πάρουν από σένα.

Κακά τα ψέματα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήταν ποτέ καλή παρουσιάστρια. Εξελίχθηκε και δεν ξέρω αν έγινε ποτέ καλή παρουσιάστρια. Εν πάση περιπτώσει, υπήρξαν κανάλια που της έδωσαν και μετέπειτα ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα, τι θες και τα ψάχνεις;»

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας τόνισε: «Ξέρετε τι σκέφτομαι; Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες. Οι άνθρωποι που είχαν την ευλογία να βρουν ένα στήριγμα και να μπορέσουν να σταθούν σε αυτόν τον τρικυμιώδη χώρο των ΜΜΕ, ας σιωπήσουν, να μιλήσουν και οι άλλοι που με τον ιδρώτα του προσώπου τους και γονυπετής, ανέβηκαν τον Γολγοθά. Έλα τώρα, σε παρακαλώ».

Λίγο μετά η Τίνα Μεσσαροπούλου σημείωσε: «Δεν είμαι αυτή που θα υποστηρίξει τη Φωτεινή, αλλά δεν την είδα να γίνεται παρουσιάστρια. Θα μπορούσε, γιατί να μην γίνει;». 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»