Το τηλεφώνημα για βόμβα στην εκπομπή της Νικολούλη, οι απειλές και η έκρηξή της

Η Αγγελική Νικολούλη σε μήνυμα όλο νόημα: «Σε σένα θα σκάσει! Το #FosStoTounel ποτέ δεν τελειώνει τίποτα! Παλαιότερα είχα στείλει διπλά φιλάκια»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Σε σωστό... θρίλερ εξελίχθηκε χθες το βράδυ η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη #FosStoTounel η οποία ασχολήθηκε, εκτός από την υπόθεση της Άρτεμις Βασίλη και με την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου, η σορός του οποίου ακόμα δεν έχει εντοπιστεί. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πυροβολισμοί στην πλατεία Αττικής σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της Νικολούλη

 

Την ώρα που βρισκόταν η εκπομπή στον αέρα, υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα αλλά η Αγγελική Νικολούλη παρέμεινε ατάραχη, κάνοντας τον σταυρό της για όλα όσα θα μπορούσαν να σκαρφιστούν κάποιοι για να κόψουν τη ροή του προγράμματος.

«Όλα τα έχω ακούσει, είχα χρόνια να το ακούσω αυτό», ήταν η πρώτη αντίδραση της Ελληνίδας Μις Μαρπλη η οποία με αποφασιστικότητα συνέχισε λέγοντας: «δεν κολώνουμε με μία βόμβα»  

 

 

Μάλιστα, το ίδιο ατάραχη, η Αγγελική Νικολούλη αναρωτήθηκε ποιοι δεν θέλουν να συνεχίσει να βρίσκεται στον αέρα η εκπομπή της και τι φοβούνται.

To θέμα όμως δεν τελείωσε εκεί αλλά συνεχίστηκε με ευθείες απειλές κατά της ίδιας της Αγγελικής Νικολούλη ώστε να μη συνεχίσει την έρευνα στην υπόθεση του Μάριου.

«Μην ψάχνεις άλλο για την υπόθεση του Μάριου, η ιστορία έχει τελειώσει», ήταν το μήνυμα που έβγαλε εκτός εαυτού την Αγγελική Νικολούλη η οποία όμως συγκρατήθηκε αλλά απάντησε στις απειλές:

«Αν ήταν έτσι, θα είχαμε σταματήσει και τότε δε θα ψάχναμε να βρούμε το αίμα του και να προχωρήσει η υπόθεση.

Και μας απειλείτε εσείς, και εσείς είστε και πίσω από τη βόμβα, που ο εγκέφαλος είναι στην φυλακή και οι υπόλοιποι είστε έξω και διασκεδάζετε.

Για το τούνελ δεν τελειώνει ποτέ τίποτα. Όσο μπορούμε θα ψάχνουμε και είμαι σίγουρη πως θα βρεθεί το πτώμα. Παρόλο που επιχειρήσατε να τον κάψετε και τον πήγατε αλλού» είπε η Αγγελική Νικολούλη μην αφήνοντας περιθώρια. 

 

 

Το #FosStoTounel έφερε πάλι στο φως το θρίλερ της Άρτεμης… 

Κατά τα διάρκεια της εκπομπής, εστάλη ένα νέο μήνυμα που φαίνεται κάπως να προκάλεσε την οργή της Αγγελικής Νικολούλη, η οποία έστειλε κι εκείνη με τη σειρά της, μήνυμα.

«Παλαιότερα, σε μια παρόμοια πληροφορία, είχα στείλει διπλά φιλάκια. Τώρα δεν μου έρχεται στο μυαλό τι να σας πω αλλά θα ήθελα μέσα σε ένα διάλειμμα να τα πούμε… Γιατί τώρα, ενώ πλησιάζουμε προς την Αγία Μαρίνα Κορωπίου για κάτι συγκεκριμένο, έρχεστε από αυτόν τον χώρο τώρα να πείτε αυτά εδώ. Εντάξει; Γλυκιά μου, την αγάπη μου αλλά να τα πούμε μετά σε ένα διάλειμμα», είπε και λίγο αργότερα, τόνισε:

«Ε τώρα, μετά από δύο χρόνια έρχεσαι να μου πεις αυτό το πράγμα. Άσε μην πω τίποτα περισσότερο. Σε ένα διάλειμμα να τα πούμε αναλυτικά εμείς. Εντάξει;».

Η συγγνώμη της Αγγελικής Νικολούλη

«Συγγνώμη φίλοι μου για την ένταση πριν στην υπόθεση του Μάριου, αλλά υπάρχουν και κάποια σκληρά καρύδια κακοποιοί που με τον τρόπο τους σε βγάζουν από τα ρούχα σου.

»Όταν έχεις πονέσει για μια ιστορία και έχεις αγωνιστεί… ελπίζω να καταλαβαίνετε. Σόρρι για την ένταση», είπε η γνωστή δημοσιογράφος.

 

 

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά -Τα νεότερα για την υγεία του
Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου παρουσίασε πνευμονική ίνωση, έχει φορητό μηχάνημα με καλώδιο για το σπίτι»
Σοκαρισμένος ο πατέρας και οι φίλοι του 23χρονου μοντέλου Ερμή Καραγιάννη, που έβαλε τέλος στη ζωή του
Η αποκάλυψη για την απαγωγή του Βασίλη Καρρά: «Κάποιοι τύποι με πιστόλια τον πήγαν σε ακατοίκητο χωριό»
O γοητευτικός επιχειρηματίας που είναι σε σχέση η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο με τον Πρίγκιπα Νικόλαο
H Άντζελα Δημητρίου τα ξαναβρήκε με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη: «Ως μητέρα δεν γίνεται να μη τη συγχωρήσω»
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Από το πουθενά ένας τύπος αρχίζει ένα υβρεολόγιο… νομιζα ότι θα με χτυπήσει»
Η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη δέχτηκε επίθεση στο ρεπορτάζ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά
Η Καίτη Γκρέυ έγινε 100 ετών και έσβησε κεράκια - Το πάρτι με τους αγαπημένους της
Αναβολή στη δίκη για τη δεύτερη καταγγελία εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Αμίλητος on camera