Οι «τρεις χάριτες» έμειναν δύο! Το αντίο στην αγαπημένη «Ειρήνη», Μίνα Αδαμάκη!

Έτσι αποχαιρέτησαν την αγαπημένη ηθοποιό Μίνα Αδαμάκη, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Νένα Μεντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Τζόυς Ευείδη και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Σε ηλικία 78 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η Μίνα Αδαμάκη βυθίζοντας στη θλίψη φίλους, συγγενείς και συνεργάτες.   

Εδώ και ημέρες υπήρχε έντονη φημολογία για επιδείνωση της υγείας της, ενώ νοσηλευόταν όλον αυτόν τον καιρό στο νοσοκομείο. Η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή στα 78 της χρόνια, έχοντας παλέψει με τον καρκίνο και αφήνοντας πίσω της μία σπουδαία παρακαταθήκη.

 

 

Η Μίνα Αδαμάκη διέγραψε λαμπρή πορεία στο θέατρο. Ίδρυσε τον θίασο «Θεατρική Συντεχνία» και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της «Ελεύθερης Σκηνής. Ο ρόλος όμως που την έκανε ευρύτερα γνωστή και κυρίως αγαπητή στο κοινό ήταν αυτός της Ειρήνης Χαρίτου, στην θρυλική κωμική σειρά του MEGA, «Τρεις Χάριτες» δίπλα στην Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Νένα Μεντή.

Ήταν μια χαρισματική προσωπικότητα που ξεχώριζε για το ήθος της. Μια εξαιρετική ηθοποιός που άφησε το στίγμα της σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση. 

 

 

Γεννημένη στο Βόλο, αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το όνειρο της όμως ήταν η υποκριτική. Την πρώτη της θεατρική παράσταση την έδωσε φορώντας κάτι σεντόνια μπροστά στον καθρέφτη της μετά από κάποια μονόπρακτα του Τσέχοφ που είδε στην πατρίδα της σε ηλικία 14 ετών. Συνέχισε να δίνει παραστάσεις στην τρίπατη σκάλα του σπιτιού της στη Μακρινίτσα και ονειρευόταν ότι ανεβαίνει στη σκηνή.

Το όνειρο της-παρά τις έντονες αντιδράσεις των γονιών της-άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά όταν ξεκίνησε να σπουδάζει στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν. Ο Κουν ήταν εκείνος που διέκρινε το μεγάλο της ταλέντο ωθώντας της προς την κωμωδία.

 

 

 

Διέγραψε λαμπρή πορεία στο θέατρο. Ίδρυσε τον θίασο «Θεατρική Συντεχνία» και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της «Ελεύθερης Σκηνής. Ο ρόλος όμως που την έκανε ευρύτερα γνωστή και κυρίως αγαπητή στο κοινό ήταν αυτός της Ειρήνης Χαρίτου, στην θρυλική κωμική σειρά του MEGA, «Τρεις Χάριτες» δίπλα στην Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Νένα Μεντή.

Πρωταγωνίστησε σε πολλές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές επιτυχίες στις οποίες πάντα ξεχώριζε. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Ελάχιστοι γνώριζαν τη σκληρή μάχη που έδινε, παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν για την υγεία της. 

 

 

 

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό στο Instagram, το απόγευμα της Παρασκευής, το Mega θέλησε να αποχαιρετήσει την δική του «Ειρήνη» από τις «Τρεις Χάριτες» με μια συγκινητική δημοσίευση.

 

 

Δείτε όσα είπε η υπουργός πολιτισμού Λίνα Μενδώνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι

 

 

 

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για το θάνατο της ηθοποιού Μίνας Αδαμάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο στο #OpenWeekend

 

 

 

 

Δείτε όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega η πρωταγωνίστρια της, Νένα Μεντή

 

 

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μίλησαν συγκλονισμένες από τη θλιβερή είδηση η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Τζόυς Ευείδη.

 

 

Δείτε όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Οpen ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Φρουρός των Brangelina «καρφώνει» την Jolie: «Έλεγε στα παιδιά να αποφεύγουν τον πατέρα τους»
Η Adriana Sklenarikova καταγγέλλει σεξουαλική επίθεση από διάσημο Γάλλο σκηνοθέτη
Ο Αλέξης Κούγιας απαντά στην ΕΣΗΕΑ για τον Λιάγκα: «Οι απόψεις μου έχουν πολύ μεγάλο κοινωνικό αντίκτυπο»
Σε νέα στιγμιότυπα του Άρη Σοϊλέδη με την νέα του σύντροφο – Το ταξίδι στη Μύκονο & η αποκάλυψη
Καλομοίρα: «Στην εγκυμοσύνη ένιωθα άσχημα με τον εαυτό μου, χάλια, ιδρωμένη, ελέφαντας, ήμουν σε κατάθλιψη»
O Νίκος Γαλανός για τον αρραβώνα του με τη Κάτια Δανδουλάκη: «Αν δεν μίλαγε η ίδια, δεν θα το έλεγα ποτέ»
H Hillary Duff έγινε μητέρα για τέταρτη φορά – Οι φωτογραφίες από τον τοκετό σε νερό
Έγκυος η Hailey Baldwin! Πατέρας για πρώτη φορά ο Justin Bieber
Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη Άννα Παναγιωτοπούλου
Η Ντάνη Γιαννακοπούλου έγινε για πρώτη φορά μαμά - Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι