Οι δηλώσεις της Αμάντας Γεωργιάδη στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση!

 

Η κλήρωση για την θέση εμφάνισης της Ελλάδας στον Τελικό της #Eurovivision 22 - Αποθεώθηκε στο Twitter η ελληνική συμμετοχή - Θέμα στην Daily Mail η Αμάντα Γεωργιάδη και η Ανδρομάχη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 

 

Ο παλμός της Eurovision χτυπά στο Τορίνο της Ιταλίας για τον ο 66ο Διαγωνισμός!

Στον Α’ Ημιτελικό διαγωνίστηκε και πήρε την πρόκριση η Αμάντα Γεωργιάδη και το κομμάτι «Die Together», ενώ στον Β’ Ημιτελικό θα κάνει την Πέμπτη το βράδυ την προσπάθεια της, η Κύπρος με την Ανδρομάχη και το «Ela».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τόσο η Αμάντα Γεωργιάδη όσο και η Ανδρομάχη έκαναν δύο εκθαμβωτικές εμφανίσεις στο Τιρκουάζ Χαλί της Eurovision και μάλιστα έγιναν και θέμα στην Daily Mail!

Η βρετανική εφημερίδα φαίνεται πως εντυπωσιάστηκε με τις δύο τραγουδίστριες και έκανε ολόκληρο δημοσίευμα για εκείνες, λίγο πριν τους δύο ημιτελικούς. 

Η Daily Mail περιέγραψε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της Ανδρομάχης και της Αμάντας Γεωργιάδη, ενώ παρακάτω έγραψε ότι οι δύο χώρες είναι μέσα στα μεγάλα φαβορί της Eurovision.

 

 

 

Η Αμάντα Γεωργιάδη έκλεψε τις εντυπώσεις με τη μαγική φωνή της στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2022. Η ελληνική συμμετοχή με το «Die Together» πέρασε στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14/5 στη σκηνή στο Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας.

Η νεαρή τραγουδίστρια ερμήνευσε μια συναισθηματική και ταυτόχρονα δυναμική μπαλάντα, που αφηγείται μια αληθινή ιστορία αγάπης, σαν ένα όνειρο σε μπλε φόντο, που «ζωντανεύει» επί σκηνής μέσα από τα μάτια της ερμηνεύτριας.

Η ερμηνεία της Αμάντας Γεωργιάδη ήταν άψογη και κατάφερε με τη φωνή της να γεμίσει το στάδιο του Pala Olimpico, με τον κόσμο να την αποθεώνει!

 

 

Βέβαια, η Αμάντα Γεωργιάδη αποθεώθηκε και από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι είδαν την ελληνική συμμετοχή με πολύ καλό μάτι! Η τραγουδίστρια δέχτηκε τα πιο θετικά σχόλια στο διαδίκτυο και σίγουρα «κέρδισε» την καρδιά των Ελλήνων.

 

 

 

 

Μετά το τέλος της βραδιάς, η 25χρονη τραγουδίστρια έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Ένιωσα όμορφα. Δεν είχα πολύ τρακ σήμερα, οπότε το απόλαυσα.Είμαι ευχαριστημένη και είχα τη σκηνή που ονειρεύτηκα σήμερα» είπε χαρακτηριστικά λίγες ώρες μετά τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision.

Στη συνέχεια, έγινε η κλήρωση για τις 10 χώρες που προκρίθηκαν στον τελικό. Κάθε διαγωνιζόμενος τράβηξε από την κληρωτίδα ένα χαρτάκι στο οποίο αναγραφόταν ο Α’ Ημιτελικός ή ο Β’ Ημιτελικός. Η Αμάντα Γεωργιάδη λοιπόν θα εμφανιστεί στο Β’ μισό του τελικού της Eurovision. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!