Στην Καινούργιου μέσω skype η Αμάντα Γεωργιάδη: «Φοβήθηκα μήπως δεν περάσουμε»

 

 

Καταπέλτης ο Μικρούτσικος για τη #Eurovision και την Αμάντα:«Δεν μου άρεσε, το πλάνο ήταν φθηνιάρικο»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 

Καλεσμένη μέσω skype ήταν αυτή την Τετάρτη (11/5), η Αμάντα Γεωργιάδη, που εκπροσωπεί την Ελλάδα φέτος στον διαγωνισμό της Eurovision.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Στις δηλώσεις της η τραγουδίστρια του «Die Together», αποκάλυψε ότι φοβήθηκε μήπως δεν περάσει στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Για τον αποκλεισμότης Αλβανίας, η Αμάντα Γεωργιάδη είπε: «Είναι έκπληξη που δεν πέρασε γιατί είναι πολύ γνωστή. Είναι λίγο σοκ, αλλά ήταν πάρα πολλά τα καλά τραγούδια. Φοβήθηκα μήπως δεν περάσουμε κι εμείς. Το μυαλό ξεκινάει και σκέφτεται “τι έκανα;” αλλά τελικά πέρασα».

«Είναι πολύ ωραία που το αγόρι μου είναι μαζί μου, νιώθω την αγάπη του. Όταν άκουσα το χειροκρότημα του κόσμου συγκινήθηκα. Δεν έχω να συγκρίνω. Όλοι είναι πολύ καλοί κι ευγενικοί κι εμείς δεν είχαμε τεχνικά προβλήματα. Εμείς είμαστε μια χαρά».

Να πούμε πως η 25χρονη Αμάντα Γεωργιάδη διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη με τον νεαρό Erlend Iversen Nakken. Ο Erlend σπουδάζει Ψυχιατρική σε Πανεπιστήμιο της Νορβηγίας και οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο.

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των χωρών που πέρασαν στον τελικό της Eurovision 2022, η Αμάντα είχε τον σύντροφό της δίπλα της. «Είναι πολύ ωραία που είναι εδώ, γιατί είμαι μόνη μου στη σκηνή και όταν τελειώνω είναι ωραία να έχω δίπλα μου κάποιον που με αγαπάει», τόνισε η ίδια στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Όταν όμως η Κατερίνα Καινούργιου παρατήρησε: «Μου άρεσε πολύ αυτό που φορούσε», εννοώντας το σιθρού μπλουζάκι του Erlend, η Αμάντα Γεωργιάδη έδωσε απάντηση – έκπληξη: «Ναι, εγώ του το βρήκα»!

Σχετικά με τη ρατσιστική ερώτηση που της έκανε ένας Πολωνός δημοσιογράφος για το γεγονός πως δεν είναι 100% Ελληνίδα, η Αμάντα Γεωργιάδη σχολίασε: «Δεν με πείραξε γιατί δεν πιστεύω ότι με ρώτησε με κακή πρόθεση, δηλαδή το έκανε καλοπροαίρετα και λίγες ημέρες μετά με ξανασυνάντησε και μου ζήτησε συγγνώμη».

Όσον αφορά στο φόρεμα που έραψε η Σήλια Κριθαριώτη για την εμφάνισή της στη Eurovision, η νεαρή τραγουδίστρια απάντησε: «Δεν ήθελα κάτι πιο sexy. Το φόρεμα μου αρέσει πολύ, είναι άνετο, είναι ντυμένο αλλά εμένα μου αρέσει πολύ και θεωρώ ότι είναι stylish».

 

 

Νωριτερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος. σχολίασε την χθεσινή εμφάνιση της Αμάντας Γεωργιάδη στον Α΄Ημιτελικό της Eurovision 

Ο παρουσιαστής ήταν καταπέλτης, καθώς, όπως είπε, δεν του άρεσε καθόλου η εμφάνιση της ελληνικής αποστολής φέτος.

«Η Αμάντα είναι εξαιρετική αλλά δεν μου άρεσε χθες. Δισκογραφικά, όταν μπαίνεις να τραγουδήσεις, κάνεις διάφορες λήψεις του κομματιού.... Η συγκεκριμένη αν ήταν μέσα σε στούντιο κλασικό θα έλεγε ο παραγωγός “καλό αλλά πάμε άλλη μία”. Μέτρησα πάνω από 5 στοναρίσματα, τα οποία δεν επηρεάζουν, αλλά σε σχέση με τις πρόβες, είχε το μεγαλύτερο τρακ. Φωνητικά είχε προβληματάκια. Η σκηνοθετική αντίληψη του χορογράφου, που στα χαρτιά είναι καταπληκτικά, εκτελεστικά ήταν χάλια. Δεν είναι ευθύνη του Φωκά Ευαγγελινού. Το πλάνο από πάνω με τις καρέκλες είναι φθηνιάρικο», είπε μεταξύ άλλων.

 

 

 

  

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!