«Καλημέρα! Η Ρούλα μας βλέπει μέσα στις φυλακές... Συγγνώμη αλλά ανατριχιάζω»

 

 

Το μήνυμα του Λιάγκα στη Πισπιρίγκου - Ξέσπασε on air: «Συγγνώμη, αλλά βγαίνω από τα ρούχα μου»  - Η αντίδρασή του Μάνου Δασκαλάκη στο εξώδικο της Ρούλας Πισπιρίγκου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 

 

Εξώδικο στον Μάνο Δασκαλάκη μέσα από τη φυλακή έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου και του ζητάει τη συντήρηση των τάφων των παιδιών τους, τη μεταβίβαση του τηλεφωνικού αριθμού στο όνομα της αδερφής της, αλλά την παραλαβή οικοσκευών από το κοινό τους σπίτι.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Νικολούλη τραβάει κόκκινη γραμμή στον... Μάνο Δασκαλάκη  - Το νέο τρέιλερ για το «Φως στο Τούνελ»

 

Η εξώδικη δήλωση της Ρούλας Πισπιρίγκου προς τον Μάνο Δασκαλάκη

  • Να μου γνωστοποιήσετε εγγράφως εάν προτίθεστε να αναλάβετε τη συντήρηση των τάφων των τέκνων μας, την αποπληρωμή των σχετικών με αυτούς οφειλών και την τοποθέτηση φωτογραφιών, διαφορετικά να προβείτε στην σχετική εξουσιοδότηση για τις συγκεκριμένες ενέργειες προς οποιαδήποτε από τα μέλη της οικογενείας μου, που θα αναλάβουν για λογαριασμό μου τις σχετικές φροντίδες.
  • Να πάψετε να χρησιμοποιείτε και να διαθέτετε σε τρίτους αναλυτικό λογαριασμό της σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας με αριθμό 69… που χρησιμοποιείτο αποκλειστικά από εμένα.
  • Να πάψετε να επιδίδεστε στην συστηματική διαρροή πληροφοριών που αφορούν την προσωπική μου ζωή.
  • Να προβείτε άμεσα στη μεταφορά του εν λόγω αριθμού – σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας στο όνομα της αδερφής μου, Δήμητρας Πισπιρίγκου.
  • Να προχωρήσετε στην κάλυψη της οφειλής που με βαρύνει αναφορικά με τη συσκευή κινητής τηλεφωνίας τύπου … που χρησιμοποιείτε, άλλως να παραδώσετε άμεσα τη συγκεκριμένη συσκευή σε οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς μου που θα την παραλάβει για λογαριασμό μου.
  • Να δηλώσετε εγγράφως εάν επιθυμείτε να αναλάβετε αντικείμενα από το κοινό μας νοικοκυριό και, σε θετική περίπτωση, να μου παραδώστε λίστα των συγκεκριμένων αντικειμένων, ώστε να νομιμοποιούνται στην παραλαβή των υπολοίπων , μέσω των μελών της οικογένειας μου που θα ενεργήσουν για λογαριασμό μου.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

 

 

Μάνος Δασκαλάκης – Πώς αντέδρασε στο εξώδικο της Ρούλας Πισπιρίγκου   

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης η Κέλλυ Χεινωπόρου στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Μάνος Δασκαλάκης έχει θυμώσει με την κίνηση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα περίμενε πως θα γίνει κάτι τέτοιο, καθώς γνωρίζει τις αντιδράσεις της εν διαστάσει συζύγου του.

Τον ενοχλεί που η Ρούλα Πισπιρίγκου αφήνει αιχμές ότι εκείνος κοιτάει μόνο τον εαυτό του και όχι τα παιδιά και τα μνήματά τους, ενώ ο ίδιος είναι στην δική του φυλακή. 

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Το Πρωινό».

 

 

Με αφορμή αναρτήσεις που είχε κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου στα social media μετά τον θάνατο της Μαλένας, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα του «Πρωινό». Μάλιστα, ο παρουσιαστής απευθύνθηκε στην ίδια την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Ο πόνος ενός γονιού που χάνει το παιδί του είναι κάτι πολύ προσωπικό. Πας κλαις πάνω από τον τάφο και το κάνεις εσύ με την ψυχή του χαμένου σου παιδιού που… κάποιος φρόντισε να το πάρει. Ο πόνος της μάνας για το χαμένο της παιδί, αυτή η τραγωδία, δεν δημοσιοποιείται κυρία Πισπιρίγκου -την καλημέρα μου που μας βλέπετε μέσα στις φυλακές- στα social media.

Συγγνώμη, αλλά βγαίνω από τα ρούχα μου, ανατριχιάζω. Δεν μπορώ να το ακούω. Δεν μπορώ να φανταστώ πως μια τέτοια προσωπική στιγμή, όταν χάνεται το παιδί σας, έχετε την ανάγκη να την μοιραστείτε δημόσια για να δείξετε τι; Πόσο καλή μάνα είστε και πόσο πονάτε για το παιδί σας;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας σε πολύ υψηλούς τόνου

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega