Διπλή βάπτιση για τις κόρες του Θανάση Πατριαρχέα στην Πύλο!

 

 

Baby bloom πριν το τέλος στον «Σασμό» - Τραγωδία, ο Κώστας σκοτώνει τον Άγγελο τυφλωμένος από ζήλια

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 

Βάπτιση και μάλιστα διπλή για τον «Σασμό».

Ο γιατρός του σίριαλ, Θανάσης Πατριαρχέας (Αγγελος), και η σύζυγος του, Βίβιαν Δράκου, ετοιμάζονται να βαπτίσουν τις κορούλες τους την ίδια ημέρα. Τα μυστήρια θα τελεστούν στις 16 Ιουλίου σε ένα χωριό στην Πύλο. 

 

 

Η μεγάλη κόρη, που είναι 2 ετών, θα πάρει το όνομα Σταύρια, αφού έτσι λένε τη μητέρα του ηθοποιού, ενώ η δεύτερη κόρη, που είναι ενός έτους, θα πάρει το όνομα Κύνθια, που το επέλεξε το ζευγάρι. Στο πρώτο παιδάκι νονοί θα είναι η κολλητή και συνεργάτιδα της Βίβιαν, Πολυ Χατζόγλου, και ο κολλητός του ηθοποιού Στέλιος Σταύρου.

Την Κύνθια θα τη βαπτίσουν οι επίσης πολύ καλοί φίλοι τους, Σαπφώ και Κίμωνας. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κάνει παραδοσιακές βαπτίσεις, αφού μετά τα μυστήρια θα γίνει γλέντι και χορός στην πλατεία του χωριού. Οσον αφορά το φαγητό, θα τιμήσουν δεόντως παραδοσιακά εδέσματα της περιοχής.

Η Βίβιαν Δράκου δήλωσε σχετικά με τις βαπτίσεις στο «Secret»: «Νιώθω πάρα πολύ όμορφα, όμως παράλληλα είμαι λίγο αγχωμένη, γιατί θέλω ο κόσμος που θα έρθει να περάσει καλά καi να το ευχαριστηθεί και βεβαίως να είναι η ημέρα της Κύνθιας και της Σταύριας».

 

 

 Ο Σασμός συνεχίζεται με καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια και οι ήρωες θα ζήσουν ακόμα μια τραγωδία, η οποία θα βυθίσει τη μία από τις δύο οικογένειες στο πένθος, σύμφωνα με όσα γράφει στο MYtv η Σοφία Τσίρκα.

Η αγορά που προκαλεί αναστάτωση

Ο Άγγελος σκέφτεται να κάνει μια αγορά που θα ταράξει πολύ τη γιαγιά Ειρήνη και τη Μαρίνα, η οποία μπορεί να αναζωπυρώσει τη βεντέτα. Έπειτα από συμφωνία με τον Αστέρη, θα αγοράσει δικό τους κτήμα, παρά τις έντονες αντιδράσεις της Καλλιόπης.

Ο γιατρός είναι αποφασισμένος να αποδυναμώσει τους Σταματάκηδες, ενώ παράλληλα προσπαθεί να περάσει χρόνο με την οικογένεια της Αργυρώς αλλά και με την Άσπσ, με την οποία έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη σχέση με σταθερά θεμέλια. Το μόνο σύννεφο στη σχέση τους είναι η αποφυλάκιση του Κώστα και η παρουσία του στο χωριό.

Επιστρέφει και η παρουσία του προκαλεί τρόμο

Η Άσπα τρέμει στην ιδέα για το πώς θα αντιδράσει ο πρώην άντρας της απέναντι στον Άγγελο μιας και γνωρίζει καλά το αδίστακτο πρόσωπό του και πως μπορεί να φτάσει στα άκρα για να διεκδικήσει όσα νομίζει πως του ανήκουν. Μάλιστα, ο Κώστας πιάνει δουλειά στο αλουμινάδικο των Σταματάκηδων, γεγονός που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλους και ιδιαίτερα στον Άγγελο.

Ο τελευταίος, έχοντας ακόμα μέσα του οργή και μίσος για τον θάνατο του Πετρή, θυμώνει για την απόφαση του Κώστα. Κι ενώ οι μέρες περνούν και όλοι προσπαθούν να συνηθίσουν στα νέα δεδομένα της ζωής τους, ακόμη ένα τραγικό γεγονός έρχεται να τους ταράξει.

Η δολοφονία του Άγγελου

Ο Κώστας και ο Άγγελος έρχονται αντιμέτωποι και έχουν έναν άσχημο καβγά. Τα πράγματα, όμως, ανάμεσά τους ξεφεύγουν και ο γιατρός θα βρεθεί σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Ο Κώστας δείχνει ξανά το πόσο αδίστακτος είναι και τυφλωμένος από ζήλια και θυμό σκοτώνει τον Άγγελο.

Τα νέα του θανάτου του σκάνε σαν βόμβα σε όλο το χωριό και ιδιαίτερα στην οικογένεια Βρουλάκη, που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πενθεί ακόμα ένα μέλος της.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά