Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Μπόμπαινας αποχώρησε ξανά από το #MasterChefGR - Η ειρωνεία του Νίκου

  11/05/2022 08:07
Ο Μπόμπαινας αποχώρησε ξανά από το #MasterChefGR - Η ειρωνεία του Νίκου

Ο Μπόμπαινας αποχώρησε ξανά από το #MasterChefGR - Η ειρωνεία του Νίκου

  11/05/2022 08:07

Ο Μπόμπαινας δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές του #MasterChefGR με το πιάτο του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Ελπίδα Μορφούλη ήταν η νικήτρια της δοκιμασίας του Mystery Box μοιράζοντας πιάτα έμπνευσης στους συμπαίκτες της και εξασφαλίζοντας τη θέση της στους 8 καλύτερους.

Ο Χριστόφορος Κατσιάνας κατάφερε να κερδίσει τη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, κερδίζοντας τόσο τα πλεονεκτήματα στην επικείμενη Ομαδική Δοκιμασία, όσο και ένα πλήρες σετ κουζίνας.

Για τον Νίκο Μπέρκα, τον Δημήτρη Ταϊρίδη και την Καλλιόπη Μπεζαντέ, όμως, τα νέα δεν ήταν ευχάριστα, αφού οι προσπάθειες τους αποδείχθηκαν οι πιο αδύναμες και καλούνται να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Οι παίκτες έπρεπε να είναι συγκεντωμένοι ώστε να καταφέρουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές.

Οι κριτές ανακοίνωσαν ότι για να μείνουν στον διαγωνισμό έπρεπε να δημιουργήσουν ένα πιστό αντίγραφο του πιάτου που έφερε ο καλεσμένος, Νίκος Θωμάς.

Καλεσμένος chef, σε αυτή τη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, ήταν ο Food and Beverage Manager του MasterChef, Νίκος Θωμάς, ο οποίος έφερε ένα πιάτο που απαιτούσε μαγειρική αντίληψη, ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και συγκέντρωση στη συνταγή.

Και οι τρεις υποψήφιοι είχαν εμπειρία στις δοκιμασίες αποχώρησης και γνώριζαν καλά πως μια στιγμή απροσεξίας μπορούσε να αποβεί μοιραία για την παραμονή τους και πως έπρεπε να αφήσουν πίσω τους την κακή ψυχολογία και να μαγειρέψουν με καθαρό μυαλό.

Οι παίκτες φόρεσαν μαύρες ποδιές και με άγχος πήραν θέση για να υπερασπιστούν τη θέση τους στο παιχνίδι.

Και οι τρεις υποψήφιοι γνώριζαν πως μια αστοχία μπορούσε να αποβεί μοιραία για την παραμονή τους και πως πρέπει να αφήσουν πίσω τους την κακή ψυχολογία και να μαγειρέψουν με καθαρό μυαλό.

Ωστόσο η ώρα της… κρίσης ήρθε και ο Μπόμπαινας ήταν αυτός που μάζεψε τα πράγματα του και αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής. Ωστόσο λίγο πριν φύγει δεν παρέλειψε να κάνει την δική του πρόβλεψη για το ποιος θα είναι στην δυάδα του τελικού.

To trailer 77ου επεισοδίου - Τετάρτη 11.5.2022

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας