Πολεμικό κλίμα & αλληλοκατηγορίες - Στο ίδιο έργο θεατές το #SurvivorGR

 

Έξαλλος ο Άρης με τον Τάκη: «Είσαι η ντροπή του #SurvivorGR, θα είσαι συνεχώς...» - Ο Τάκης δεν θέλει επαφή με κανέναν: «Φτιάχνω δικιά μου καλύβα, θα απομονωθώ τελείως. Δεν έχω μιλήσει ούτε ένα λεπτό με τη χήρα μάνα μου» - Έξαλλοι πανηγυρισμοί στο το έπαθλο επικοινωνίας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 

Στην κόντρα για ακόμη μία φορά ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας. 

Οι Μπλε έχασαν την ασυλία και έπρεπε να ψηφίσουν τον παίκτη που θα έβγαινε υποψήφιος προς αποχώρηση και σχεδόν ομόφωνα αποφάσισαν πως αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Σειρά όμως είχαν οι ψήφοι των δύο παικτών που είχαν κερδίσει τις ατομικές ασυλίες. Ο λόγος για τον Τάκη από την Μπλε ομάδα και τη Ναυσικά από την Κόκκινη ομάδα που είχε κερδίσει προχθες.

Ο μεν Τάκης αφού τόνισε πως έπρεπε να ψηφίσει κανονικά τον Μαρτίκα ο οποίος του έχει κάνει τον βίο αβίωτο στον Άγιο Δομίνικο, έβγαλε υποψήφιο προς αποχώρηση τον Άρη Σοϊλέδη, θυμίζοντας για ακόμα μία φορά προς όλους ότι ήταν ανέντιμο αυτό που έκανε, να επικοινωνήσει μέσω κινητό ντόπιου με τους δικούς του ανθρώπους στην Ελλάδα.

Λίγο μετά το συμβούλιο οι παίκτες γύρισαν στις καλύβες τους και όπως ήταν φυσικό συζήτησαν τα όσα συνέβησαν. Έτσι λοιπόν, στο στόχαστρο βρέθηκαν ο Τάκης και ο Άρης, οι οποίοι αντάλλαξαν για ακόμη μία φορά βαριές κουβέντες.

«Ο Άρης γύρισε και μου είπε εδώ μαγκιά μου, θα το ξαναέκανα κι αν μπορούσες να το έκανες κι εσύ. Οπότε δεν είναι μετανιωμένος. Τον ψήφισα και για θέματα επικοινωνίας, που είναι κάτι σοβαρό για εμένα.» είπε ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor για τους λόγους που έβγαλε στον τάκο τον Άρη Σοϊλέδη.

Ο Άρης Σοϊλέδης είπε από την πλευρά του: «Επειδή εγώ δεν ήθελα να το αναφέρω στο συμβούλιο… αλλά λέτε συνέχεια ότι ο Άρης έκανε αυτό. Σας υπενθυμίζω όλους πως το έκανα μαζί με τον Τάλα και δεν τιμωρήθηκα μόνο εγώ για αυτό. Γιατί ακούω μονίμως το όνομα Άρης κι ότι με τον Άρη υπάρχει πρόβλημα. Ο κόσμος βλέπει». Μάλιστα στη συνέχεια στράφηκε εναντίον του Τάκη: «Εγώ να τρομάζω και να φοβάμαι; Είσαι η ντροπή του Survivor. Από εδώ και πέρα στο υπογράφω πως θα είσαι μονίμως υποψήφιος.»

 

 

Ο Τάκης δεν ανέχεται πλέον την συμπεριφορά των συμπαικτών του. 

Ο Τάκης Καραγκούνιας από την πρώτη στιγμή μαγνήτισε τα βλέμματα εξαιτίας του έντονου χαρακτήρα του και τους συνεχείς τσακωμούς με τους συμπαίκτες τους.

Ο παίκτης της Μπλε ομάδας δεν μπορεί να δεχτεί τις απόψεις και τις συμπεριφορές των υπολοίπων και έτσι αποφάσισε να απομονωθεί. Πιο συγκεκριμένα ο Τάκης ξεκίνησε να φτιάχνει μία δική του καλύβα και ζήτησε να του δώσουν το μερίδιο του στις προμήθειες ώστε να μαγειρεύει και να τρώει όποτε θέλει εκείνος.

«Από εδώ και πέρα θα τους λείψουν τα ψαράκια που έπιανε ο Τακούλης, θα τους λείψει ο Τακούλης που ξεκίνησε να φτιάχνει την καλύβα του θα απομονωθώ τελείως και θα είμαι αυτός που πρέπει να είμαι».

Και πρόσθεσε:«Μερικοί είπαν, έλα μην το κάνεις αυτό και έλα να τρώμε μαζί, δεν τα δέχομαι εγώ αυτά, όταν δίνω τον λόγο μου το πάω μέχρι τέρμα, με όλες τις συνέπειες».

Δεν μπορεί να... χωνέψει ο Τάκης την παραβίαση του Άρη.

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι φανερά ενοχλημένος με τον Άρη Σοϊλέδη και σε ακόμη ένα επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης ξέσπασε εναντίον του ποδοσφιαριστή, κατηγορώντας τον ότι έχει επικοινωνία με τον έξω κόσμο και συγκεκριμένα με την μέλλουσα σύζυγό του, Μαρία Αντωνά.

Συγκεκριμένα ο παίκτης δήλωσε:«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν παραβιάσει σοβαρούς κανόνες παιχνιδιού και ένας από αυτούς είναι ο Άρης Σοϊλέδης που μίλαγε με τη μνηστή του εκεί έξω. Δεν το έχει κάνει μια φορά, αν το είχε κάνει μια φορά δεν θα ήξερε τις προσωπικές συνεντεύξεις τις δικές μου, της Ασημίνας, του Εμμανουήλ. Έχει κάνει σοβαρά παραπτώματα»

Και συμπλήρωσε:«Εμείς κάθε φορά γινόμαστε ράκος για το έπαθλο και εκείνος έχει κάθε μέρα επικοινωνία. Θα πρέπει να καταλάβει ο κόσμος τι εννοώ επικοινωνία. Έχει πεθάνει ο πατέρας μου, έμεινα στο παιχνίδι για τον σκοπό μου και δεν έχω μιλήσει ούτε ένα λεπτό με τη χήρα μάνα μου να δω πώς είναι και σε τι κατάσταση είναι. Η μανούλα μου… Μη λέει ό,τι θέλει ο Άρης».

 

 

 

Οι εντάσεις και οι καυγάδες δεν έλειψαν ούτε από το σημερινό (10/5) επεισόδιο και πρωταγωνιστές ήταν ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο δεύτερος δεν μπορεί να συγχωρέσει στον ποδοσφαιριστή το ότι μίλησε με την μέλλουσα σύζυγό του, Μαρία Αντωνά.

Ένα ακόμη έπαθλο επικοινωνίας έφτασε και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το έπαθλο του σημερινού αγωνίσματος, που ήταν τηλεφωνική κλήση των παικτών με τις οικογένειές τους - έπειτα από 138 μέρες στον Άγιο Δομίνικο - και όλοι ξέσπασαν σε κλάματα.

 

 

Οι παίκτες έδωσαν το 100% του εαυτού τους προκειμένου η ομάδα τους να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας. Αυτοί που έβαλαν τα δυνατά τους και τα κατάφερε ήταν η Μπλε ομάδα, η οποία και το πανηγύρισε έξαλλα.

Να σας θυμίσουμε ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή τη βδομάδα είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Απόστολος Ρουβάς.

 

 

Έπαθλο Επικοινωνίας: Τεράστια χαμόγελα από όλους τους Μπλε

 

 

Τα Παιχνίδια της Καραϊβικής 

 

 

Ακόμα ένα επεισόδιο γεμάτο συγκινήσεις θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Τετάρτης 11/5 στο Survivor.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βάζει τα κλάματα στο δάσος και εξομολογείται πως το ριάλιτι επιβίωσης είναι για εκείνον ένα μεγάλο μάθημα ζωής.

Στο αγώνισμα επάθλου, λίγο πριν από την αποχώρηση της εβδομάδας, ο Απόστολος Ρουβάς τραυματίζεται στο κεφάλι, με τους συμπαίκτες του να δείχνουν σοκαρισμένοι από το περιστατικό.

Το love story του Σπύρου Μαρτίκα με τη Βρισηίδα Ανδριώτου συνεχίζεται…

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers, που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ο Απόστολος Ρουβάς αποχωρεί από το παιχνίδι.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!