Το άχαστο δίδυμο επέστρεψε! Ο έρωτας αλήτης Σταύρος & το κυπριακό έπιπλο Σταυρής

 

Η δήλωση του Σταυρή Γεωργίου πάγωσε τους κριτές! Ο Γιάννος ο νικητής του Silver Award και των 10.000 ευρώ στο #MasterChefGR! Ποιος παίκτης αποχώρησε;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο νικητής της δοκιμασίας του Mystery Box (28/3) ήταν o Νικήτας Μπατσικούρας και είχε στη διάθεσή του το σημαντικό πλεονέκτημα στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, που αυτή τη φορά ήταν και η τελική δοκιμασία του φετινού Silver Award.

 

 

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου, οι φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής πριν από δύο σεζόν επέστρεψαν στον... τόπο του εγκλήματος και οι φετινοί διαγωνιζόμενοι τούς αποθέωσαν όπως βέβαια και οι χρήστες του Twitter! 

Ο μεγάλος νικητής του προπέρσινου παιχνιδιού και ο Σταυρής ο οποίος διεκδίκησε μαζί του τη νίκη στον τελικό εμφανίστηκαν στο παιχνίδι για τη μεγάλη δοκιμασία των φετινών διαγωνιζόμενων για τη διεκδίκηση των 10.000 ευρώ που είναι το silver award.

Φυσικά, μόνο χλιαρό δεν θα μπορούσε να είναι το καλωσόρισμά τους από τους διαγωνιζόμενους αλλά και από τους κριτές με τον Σωτήρη Κοντιζά να... κλέβει την παράσταση με τα γυαλιά που φορούσε για να τον υποδεχτεί.

«Κακογουστιά» του είπε ο «έρωτας αλήτης Σταύρος Βαρθαλίτης» για το γυαλί κάνοντας τους πάντες να γελάσουν. Ο Πάνος Ιωαννίδης από την πλευρά του είπε ότι προσπάθησε να πατήσει στα βήματά του, όσον αφορά στον χορό, αλλά δεν τα κατάφερε.

 

 

Πέρα από τον χαβαλέ και την πλάκα, η δοκιμασία που καλούνται να φέρουν εις πέρας οι διαγωνιζόμενοι παρουσία των δύο καλεσμένων είναι πολύ δύσκολη καθώς θα πρέπει να βγάλουν 15 πιάτα ο καθένας.

 

 

Ο Γιάννος Σδούγκας δεν άντεξε την πίεση της δοκιμασίας κι αποχώρησε αποκαρδιωμένος από την κουζίνα. Τη στιγμή που πήγαν να τον προσεγγίσουν από την παραγωγή, ο ίδιος ανέφερε: «Μην με παίρνεις. Αν με πάρεις, θα φύγω. Εκεί έσβησαν τα φώτα, κάηκα. Δεν μπορούσα, είχα μείνει έτσι και δεν μπορούσα να λειτουργήσω. Είναι κρίμα να φύγεις χωρίς να μπορείς να φτιάξεις πιάτο». Στη συνέχεια άνοιξε την πόρτα κι έφυγε με τους συμπαίκτες του να φωνάζουν: «Τι έπαθε ο Γιάννος;

Τελικά ο παίκτης επέστρεψε, τονίζοντας ότι ήταν μια στιγμή αδυναμίας: «Όχι δεν λύγισα. Είχα μια στιγμή αδυναμίας κι ήθελα καθαρό αέρα».

 

 

Οι δύο πρώην παίκτες έκριναν κι οι ίδιοι τα πιάτα των διαγωνιζομένων κι εξέφραζαν την άποψή τους για το μαγειρικό αποτέλεσμα.

Η Φανή Ζιώγα μπαίνει στο πλατό, όταν ξαφνικά ακούει από τον Σταυρή «εμένα μου αρέσεις». Την αρχική παγωμάρα διαδέχθηκαν γέλια με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τον «προειδοποιεί»: «Για ησύχασε λίγο εσύ».

Ο Σταυρής έσπευσε να διευκρινίσει ότι εννοούσε μαγειρικά κι η Φανή να απάντησε πως το μυαλό της δεν πήγε στο πονηρό.

 

 
 

Ο Μάριος απειλεί τον Πάνο Ιωαννίδη

 
 

 

Στο τέλος της μέρας, ο νικητής της δοκιμασίας θα κέρδιζε τα πολυπόθητα 10.000 ευρώ και δυστυχώς αυτός με τη χειρότερη προσπάθεια θα αποχωρούσε από τον διαγωνισμό. Το ζητούμενο της δοκιμασίας, αυτή τη φορά, ήταν τρία πιάτα, που έκρυβαν όμως μια σημαντική ιδιαιτερότητα στην εκτέλεση και την παρουσίασή τους.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν στην κουζίνα του MasterChef 2022 ένα αγαπημένο και, όπως θα έλεγαν οι ίδιοι, «άχαστο» δίδυμο. Ο νικητής Σταύρος Βαρθαλίτης και ο φιναλίστ Σταυρής Γεωργίου από το MasterChef 2020, επέστρεψαν στην κουζίνα για να δοκιμάσουν και να κρίνουν, μαζί με τους τρεις chef κριτές, τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων.

 

 

Μεγάλος νικητής της δοκιμασίας αναδείχτηκε ο Γιάννος ο οποίος αμέσως μετά τη νίκη του αποκάλυψε πού θα ξοδέψει το ποσό των 10.000 ευρώ.

 

 

 

Στο τέλος της δοκιμασίας όμως, εκείνος ή εκείνη με τη χειρότερη προσπάθεια, έπρεπε να πει αντίο στο παιχνίδι και στους συμπαίκτες του.

Τελικά η χειρότερη προσπάθεια ήταν αυτή του Σταύρου, ο οποίος είχε προβλήματα και στα τρία του πιάτα. Τόσο η Φανή Ζιώγα όσο κι η Ελισάβετ Κοντοκώστα ξέσπασαν σε δάκρυα που έχασαν από το παιχνίδι τον καλό τους φίλο.

 

 

αι ενώ έπεφταν οι τίτλοι τέλους του επεισοδίου, το σημερινό τρέιλερ φούντωσε τις αντιδράσεις των τηλεθεατών.

Σήμερα είναι το επεισόδιο της δεύτερης ευκαιρίας για τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει. Ο Γρηγόρης έγινε αποδεκτός με αγκαλιές και επιφωνήματα από τους συμπαίκτες του, ενώ η μεγάλη ψυχρολουσία ήρθε με το πλάνο του Μπόμπαινα ή Δημήτρη Ταϊρίδη. Το ενδεχόμενο να ξαναμπεί ο πιο τοξικός παίκτης που έχει περάσει από τον διαγωνισμό, προκαλεί ήδη... πονοκέφαλο. Δεν χρειάζεται το MasterChef έναν τέτοιο παίκτη. Ακόμη και αν ξέρει να μαγειρεύει καλά. Ακόμη περισσότερο, δεν χρειάζεται η ελληνική τηλεόραση έναν τέτοιο χαρακτήρα. Δεν μπορούν βέβαια να αλλάξουν τους κανονισμούς, αλλά μένει να δούμε αν το εφιαλτικό σενάριο, γίνει πραγματικότητα. Γιατί αυτή η είσοδος θα δοκιμάσει τα...νεύρα μας. 

Το trailer 49ου επεισοδίου - Τετάρτη 30.3.2022

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων