Χαμός στον αγωνιστικό χώρο πριν και μετά την ήττα! Θυμός, κλάματα και καβγάδες!

 

#SurvivorGR: Ρουβάς Vs. Μαρτίκας: «Δεν είμαι ο αδερφός μου, είμαι ο Απόστολος» - Ρουβάς Vs. Τάκης: «Κάνε τουμπέκα» «Άντε ρε νούμερο» - Η αγωνία του Ρουβά για τη Φανή, το μωρό που είναι στον... δρόμο και τα δάκρυα! - Άνω κάτω έχει κάνει τους Μπλε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μαλλιά κουβάρια έγιναν η Μυριέλλα Κουρεντή κι ο Γιώργος Κατσαούνης στο Survivor. Αφορμή ήταν ένα σχόλιο που έκανε η Μυριέλλα για την αγωνιστικότητά του.

Μ.Κ.: Εγώ προσωπικά μετά από αυτό που είδα στην τελευταία ασυλία από τον Γιώργο κι επειδή τον έχω ψηφίσει εγώ η ίδια στη κάλπη ως πιο αδύναμο παίκτη. Παρόλα αυτά ξέρω ότι είναι ένας δυνατός παίκτης και τον έχω δει να φέρνει νίκες στην ομάδα του.

Γ.Κ.: Επειδή έκανα μια κοιλιά κι έχασα μια εβδομάδα; Σοβαρά μιλάς κορίτσι μου; Εγώ έκανα μια εβδομάδα και με έδωσες εκεί με τη ψήφο. Δεν με πείραξε, κρίνομαι από το λαό. Εγώ αν κάνω τις επόμενες εβδομάδες κοιλιές, θα αποχωρήσω μόνος. Εσύ τι κάνεις επί δύο μήνες; Μην μας δουλεύεις τώρα. Περνάνε αυτά σε εμένα; Χαιρέτα μου τον πλάτανο.

Μ.Κ.: Δεν έφτασα 35 χρονών για να μου πεις αν δουλεύω κάποιον ή όχι. Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος ότι δεν έχω προσπαθήσει και με προσβάλλεις. Νομίζεις ότι όλοι είμαστε σαν τα μούτρα σου; Νομίζεις ότι όλοι μιλάμε την ίδια γλώσσα; Το έχεις καταλάβει;

Ο Γιώργος Κατσαούνης αποχώρησε έξαλλος από την κουβέντα.

 

 

Μία ατάκα του Σπύρου Μαρτίκα ήταν αρκετή για να κάνει έξω φρενών τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αλλά και τον Απόστολο Ρουβά οι οποίοι και εξερράγησαν on camera. 

O Σπύρος Μαρτίκας με αφορμή την υποψηφιότητα της Τζο χθες το βράδυ στο συμβούλιο σχολίασε: «Θυσιάζονται προσωπικά συμφέροντα οικονομικά και μεγάλα συμβόλαια να φύγει η Τζο ως 19χρονη εξιλαστήριο θύμα….είναι πολύ δύσκολο να στηρίζουμε νέους ανθρώπους που αξίζουν».

 

 

Τότε πήρε τον λόγο η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου η οποία ξεκαθάρισε φανερά εκνευρισμένη: «Εγώ έχω να πω ότι στην πραγματική μου ζωή έχω μία πάρα πολύ μεγάλη καριέρα δεν ήρθα στο Survivor για αυτό Σπύρο μου… στο Survivor ήρθα για άλλο λόγο».

Το ίδιο εκνευρισμένος όμως ήταν και ο Απόστολος Ρουβάς ο οποίος πήρε τον λόγο και ξεκαθάρισε: «Εγώ ήμουν σε μία κουζίνα 8 και 10 ώρες….παραιτήθηκα για να έρθω στο survivor γιατί πολλά ακούγονται και περί ονόματος και πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι εγώ δεν είμαι ο αδερφός μου εγώ είμαι ο Απόστολος και έχω έρθει για εμένα εδώ για τους δικούς μου στόχους και το τι κάνω στη ζωή μου είναι για μένα».

 

 

Ένας μικρός... χαμός έγινε στο τέλος του αποψινού αγώνα (29/3) για το έπαθλο επικοινωνίας. 

Η νίκη των Κόκκινων γέμισε με χαμόγελα τους Διάσημους αλλά με πολλά νεύρα, θλίψη και θυμό τους Μπλε που για ακόμα μία φορά δεν θα έρθουν σε επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους.

 

 
 

Τα μαχαίρια βγήκαν ανάμεσα σε Απόστολο Ρουβά και Τάκη Καραγκούνια στο Survivor κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος επικοινωνίας. Οι δυο τους ξεκίνησαν να λογοφέρνουν, έπειτα από διαφωνία που είχαν για το run τους κι η ένταση δεν άργησε να έρθει.

Α.Ρ.: Κάνε λίγο τουμπέκα. Να μιλάς κι εσύ καλύτερα. Εσύ το ξεκίνησες.

Τ.Κ.: Δεν σε έβρισα για να με λες τουμπέκα… Που θα με πεις ντουμπέκα. Σε ποιον μιλάς; Στον κολλητό σου; Άντε ρε νούμερο!

Α.Ρ.: Φώναξε λίγο παραπάνω. Δώσε πόνο στο λαό. Δεν είπα βλάκα.

Τ.Κ.: Δεν είδες τι έκανε; Απόστολε ούτε τουμπέκα σε είπα, ούτε βλάκα, ούτε τίποτα. Ούτε είπα στη Ναυσικά κάτι.

Τελικά ο καυγάς τους έληξε άδοξα χωρίς να τα βρίκουν οι δύο πλευρές.

 
 
 
 

Φέτος, οι Μαχητές δεν έχουν καταφέρει να έχουν ίσες νίκες με τους Διάσημους οι οποίοι για κάποιο λόγο έχουν κερδίσει τους περισσότερους αγώνες για έπαθλο επικοινωνίας το οποίο απόψε συνοδευόταν και με έπαθλο φαγητού.

Οι Κόκκινοι λοιπόν ήταν εκείνοι που κέρδισαν τον αγώνα.

 
 

 

Ο Τάκης, μετά την ήττα της ομάδας του, δεν μπορούσε να μην εκφράσει τη θλίψη του για το γεγονός ότι για ακόμα μία φορά δεν θα καταφέρει να επικοινωνήσει με την κόρη του, τη Ραφαέλα, κάτι που του έχει στοιχίσει ιδιαίτερα συναισθηματικά. 

Όμως, δεν ήταν μόνο η θλίψη που κυρίευσε την Μπλε ομάδα αλλά και ο εκνευρισμός αφού ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τη Σοφιάννα αλλά και τη Μέη. Έξαλλη η Σοφιάννα με τον Εμμανουήλ όταν ήρθαν σε αντιπαράθεση με τον γνωστό make up artist να της λέει εκνευρισμένος: «Ρε είσαι τρελή; πας καλά;». Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν ανάμεσά τους:

 

 

 

Η αρνητική ενέργεια στην μπλε ομάδα ήταν έκδηλη ακόμα και αργότερα στην παραλία, με τον Σπύρο Μαρτίκα τελικά να την... πληρώνει για την ήττα της ομάδας. Mία κουβέντα που είχαν όλοι οι παίκτες των Μπλε στην καλύβα έφερε ξανά εντάσεις με τον Τάλα να δηλώνει κουρασμένος που χάνουν συνεχώς το έπαθλο επικοινωνίας και τη Μέη να τα βάζει με τον Μαρτίκα επειδή την εκνευρίζει ο τρόπος που της υποδεικνύει πράγματα την ώρα του αγώνα. 

 

 

Oι Κόκκινοι απόλαυσαν το έπαθλο επικοινωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους! 

Ο Νίκος Αντωνόπουλος ως νέος παίκτης στην ομάδα δεν δικαιούταν το ίδιο έπαθλο με τους υπόλοιπους και έτσι αρκέστηκε σε ένα... τρολάρισμα των θαυμαστών του οι οποίοι τον συνέκριναν με έναν παλιότερο παίκτη του Survivor. 

Σειρά είχε η Τζο η οποία είχε την ευκαιρία να δει μηνύματα των δικών της ανθρώπων χωρίς όμως να μπορεί να τους απαντήσει καθώς είναι νεότερη παίκτρια από τους υπόλοιπους. Όλοι οι συμπαίκτες της έπαθαν πλάκα με την όμορφη αδελφή της. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Η Ασημίνα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν είδε μηνύματα από την αδελφή της Αναστασία αλλά και τη μητέρα της. Δείτε παρακάτω:

Δάκρυσε όμως και ο Κατσαούνης όταν είδε τις φωτογραφίες που του έστελναν δικοί του άνθρωποι από το παρελθόν.

Χαρούμενη που κατάφερε να μιλήσει με τη μητέρα της ήταν η Ναυσικά η οποία ρωτούσε να μάθει για όλους όσους έχει αφήσει πίσω. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ο Απόστολος Ρουβάς είχε μήνυμα από τον αδελφό του Βασίλη τον οποίο ο γνωστός σεφ ρώτησε με μεγάλη αγωνία αν είχε δει τελευταία την αγαπημένη του Φανή. Ο Απόστολος χάρηκε όταν έμαθε ότι ο αδελφός του βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη και λίγη ώρα πριν είχε πιει καφέ με την όμορφη Φανή, την αγαπημένη του. Δείτε το βίντεο:

Η πιο συγκινητική στιγμή όμως ήρθε λίγο αργότερα όταν η Σταυρούλα έμαθε από τον αδελφό της ότι θα γίνει νονά αφού η γυναίκα του περιμένει το πρώτο τους παιδί. Η Σταυρούλα έβαλε τα κλάματα και μάλιστα αποκάλυψε ότι θα τον βαφτίσει Παναγιώτη! Δείτε το βίντεο:

Ο Στάθης με συγκίνηση όλα όσα είχαν να του πουν η μητέρα του και η αδελφή του που έχει να τους δει και να τους ακούσει αρκετό καιρό. Δείτε το βίντεο:

Η Μυριέλλα επιτέλους μίλησε με τη μητέρα της που τόσο ήθελε να ακούσει. Η μαμά Μυριέλλας δεν αγαπάει τη δημοσιότητα και μέχρι τώρα δεν είχε εμφανιστεί. Όμως σήμερα έκανε τη χάρη στην κόρη της να ανταλλάξουν μηνύματα για να της δώσει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσει:

 

 

Βραδιά αποχώρησης η αποψινή (30-03), ωστόσο αυτό που σοκάρει στο τρέιλερ είναι ο τραυματισμός της Ασημίνας Χατζηανδρέου!

Όπως βλέπουμε στα πρώτα πλάνα η παίκτρια χάνει τον έλεγχο κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος και τραυματίζεται τόσο σοβαρά που μεταφέρεται με ασθενοφόρο ενώ παράλληλα φωνάζει από τους πόνους.

Σχετικά με την αποχώρηση, τα πρώτα spoilers έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν και αν όντως αποχωρήσει αυτό το πρόσωπο τότε σίγουρα πρόκειται για μεγάλη ανατροπή! Στο συμβούλιο μετά την ψηφοφορία δίπλα στη Μυριέλλα, η οποία αναδείχτηκε ως πρώτη υποψήφια στο επεισόδιο της Κυριακής, είδαμε δυο ακόμη υποψήφιους προς αποχώρηση.

Αυτοί είναι ο Απόστολος Ρουβάς και η Τζο Μαριδάκη, με το κοινό να αποφασίζει ποιον από τους τρεις θα αφήσει εκτός. Και μπορεί να φαίνεται μια εύκολη αποχώρηση καθώς ανάμεσα σε Μυριέλλα και Απόστολο, είναι και η Τζο, ωστόσο δεν θα είναι αναμενόμενο το αποτέλεσμα.

Τι σημαίνει αυτό;

Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers, τα οποία μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, εκείνη πι αποχωρεί είναι η Μυριέλλα Κουρεντή!

Μένει να δούμε και αυτό το spoiler θα επιβεβαιωθεί καθώς αρκετοί κάνουν λόγο και για αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά. Η απάντηση σε μερικές ώρες.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της